termogedzo 57 Napisano Decembar 16, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Oće, ne moramo da platimo za januar. Inače, obaveštenje sam zatekao na motoru, prošle nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima da li su u tom obaveštenju naveli i alternativnu lokaciju za smeštanje motora u slučaju da vlasnici istih nemaju gde da ih stave :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Popodne mi se javio tip iz Parking servisa i rekao da je renoviranje garaže odloženo za mart 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lazu za medalju Pozovem ih ja danas za parking mesto u Pozarevackoj gde sam po 100-ti put podneo molbu za parkiranje motorina i ljubazno me odjebu jer nema slobodnih mesta, kazu ??? Tu se ja dosetim i odvezem devojku do sefa Parking servisa koja se predstavi da je iz tuzilastva i gle cuda, odmah joj ponude 7 slobodnih parking mesta za motore :o A onda lepo pozovem moje iz tuzilastva i kazem im da slepcima posalju dopis za 1 parking mesto kako su i trazili i sad cekam da me formalno obaveste o mestu za motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 19, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam zvao centralu, kazu, odlozeno do 1. marta. Navodno, neka zena skupila potpise da im ne diraju boksove i okupila raju kad su dosli majstori. Naravno, sad treba platiti za januar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja celu godinu plaćam da bi mi motor stajao u garaži od novembra do februara i onda se nađe neka morončina sa idejom da renovira garažu usred zime ??? Srbijo Majko....da parafraziram Zljaju_Bgd, u Srbiji sam rođen od toga ću i da umrem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 5, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već 2. godinu držim motor u garaži Centrotextil preko puta starog Merkatora, plaćam je sada 886 din mesečno što smatram Ok, po najvećoj zimi je bila temperatura u plusu jer prolaze neke cevi za grejanje kroz celu garažu, ima čuvar (koji obično spava kad god ja prolazim pa ga probudim kad upalim 1 cilindar ;D ). Meni je ovo super došlo jer živim blizu a mom bloku nema garaža a ostavljati motor na snegu i ledu je potpuno bezveze, uništava se motor nepotrebno kad postoji ovakav jeftin način da se garažira. Trenutno ima 5-6 motora unutra a mislim da ima mesta za 20tak. Kao jedinu manu bih naveo mačke koje zapišavaju ceradu pa smrde ruke dok se ne operu na česmi koja postoji u garaži. Mesto sam dobio posle 2 dana nakon što sam ih zvao, verovatno jer je bilo mesta, situacija je verovatno drugačija u centru gde je bila veća potražnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vuk HM napsi mi tacnu adresu gde se to nalazi. Ja sam tu sa obliznjeg brda pa mi koliko toliko odgovara lokacija Ili mozda ima neka bliza meni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 16, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ima neka bliža tebi, nazovi u Parking servis, 011/361-15-16, traži Milana Klemića,do 12h, on je zadužen za izdavanje praznih parking mesta za sve garaže u gradu. Adresu garaže ne znam tačno ali je na uglu Bul. Mihajla Pupina i Goce Delčeve. Evo i slikovit prikaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee tako sam i mislio! Vrlo ste ljubazni kolega ;D HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 5, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam svratio da obidjem motor i usput pitao cuvara da li krece "renoviranje" 15. marta i rece mi covek da su odlozili do daljnjeg ;D Jel neko dobio obavestenje na telefon ?? U pitanju je garaza u Radivoja Koraca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Octobar 12, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Poskupeli cenu za parkiranje motora, sada je 1320,00 dinara iliti 50% vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Krenula 1. faza renoviranja . Trajaće do 15.11. Renovira se nivo na kome je kućica čuvara, pa onda idu dole na 2. nivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Octobar 13, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Krenula 1. faza renoviranja . Trajaće do 15.11. Renovira se nivo na kome je kućica čuvara, pa onda idu dole na 2. nivo Mene je lik iz Parking servisa obavestio telefonom da motor isteram do 5. oktobra, a da se vratim 19. Motor mi je stajao 10m od kućice. Za drugu fazu mi je rekao da počinje od 2. novembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Octobar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam pričao sa drugarom na Ledinama kod koga je Scubina i KumRaletova radionica da oslobodi dve velike prostorije za parkiranje motora preko zime za BJB bratiju po nekoj vrlo povoljnoj ceni. Informacije vrlo uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 13, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam pričao sa drugarom na Ledinama kod koga je Scubina i KumRaletova radionica da oslobodi dve velike prostorije za parkiranje motora preko zime za BJB bratiju po nekoj vrlo povoljnoj ceni. Informacije vrlo uskoro Računaj na mene pun mi je ku...fer lopina koji zbog svog monopolskog položaja misle da mogu da klepaju kako im se prohte 1320 din (14 eur)/2,5 m2 nacrtanog pravougaonika na betonu = 5,6 eur/m2 Iz ovoga sledi da bi me garažno mesto od 50m2 izašlo 280eur...otprilike kao i osrednja kirija za stan sa centralnim grejanjem Što je mnogo mnogo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj rodjak skladiste na Novom Beogradu kod bloka 70 koje mu je prazno. Ako ste zainteresovani mogu da ga pitam da se kod njega parkiraju motori. Mislim da je skladiste od oko 100 m2 pa moze da izadje jevtinije po motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 13, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte pare,samo pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovo, ali imam svoju pokrivku, radje bi navratio da ga upalim jednom mesecno, a i cist je... http://www.skutercentar.rs/news/zimski-parking-za-vaseg-ljubimca.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan hahaah 1e dnevno tj. 30e mesecno vaaaaziiiii...!!! Ja za se za 30e vozim okruglo 1500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...