The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Rec je ninji zx6r 99 nije vozen niti paljen dve nedelje do danas kad sam upalio sve normalno kad sam se provozao na 30-tak metara od semafora prvo mi je tabla otkazala samo svetli kad sam stao on se ugasio nece da zavergla nikako sta mu se desilo molim vas za smernice sta da pogledam odakle da krenem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Octobar 20, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu svetle lampice kad das kontakt? Ako ne, prvo proveri osigurace, pa onda trazi dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Da svetle normalno sve,a kad treba da zavergla nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Losa masa negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kad je pod kontaktom i kad se pritisne prekidac lampicama na tabli se blago umanji svetlo i cuje se onaj deo da ne lupam posto ne znam kako se zove ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
corvin 7 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Itebej Motocikl: Honda VT 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ako se čuje relej paljenja da škljoca,ili je loš kontakt na akumulatoru,prazan akumulator,ne puni dovoljno. Stavi akumulator da se napuni,proveri kontakte,probaj ga startovati. Ako upali izmeri napon na akumulatoru dok radi. trebalo bi da je od 13.8 Vdo 14.9V. Ako je ispod toga problem sa punjenjem (stator,regler,loš spoj na relaciji regler-stator) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Hocu provericu sve te kontakte i da izmerim napon punjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto se lampica ne gasi kada zaverglas verovatno nije los kontakt kleme vec je prazan aku mozda je i dotrajao, koliko je star aku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam mozda dve + godine tako sam ga kupiobio je na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Octobar 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Neka je aku nov,nov...al' dugo stoj'o pa se ispraznio i tako prazan svoju muku mucio jos koje vreme....aj ciao zdravo. @corvin...objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, crko akumulator. Ziv je Ninja umro nije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam, kada je dobar aku ne moze za 2 nedelje da se isprazni po ovakvom vremenu, naravno ako je sve u redu sa instalacijom. Da je instalacija 'odvukla' bio bi skroz prazan. Da je los kontakt kleme ili oksid gasio bi lampice potpuno kada zaverglas. Ipak proveri napon punjenja pre zamene aku da ga ne upropastis. Ja ti savetujem da sa tim aku vozis do snega a novi kupis na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Hocu danas ga punim pa provera svega,hvala vam ljudi puno na brzim odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...