muljaz 2130 Napisano Octobar 23, 2012 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti, samo kad skuter nije motocikl. I gde to ima pametan Srbin koji ce da vidi kako se nesto radi pa da otpocne samostalno. Ovde kad zavrse posao sa jednim partnerom oni posle idu i jure drugi posao, umesto da otpocnu svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da smo mi Kinezi odavno bi imali te ili vrlo slične jakne po ceni tepsije bureka, ovako sam samo probao u Motoland-u te bmw jaše sto se kao rade u Bosni ali skroz ne liče ni na Muju ni na Hasu, negu su baš ono neobične, tanje od drugih a skroz dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. rodjeni mi braco radi ovde u banjaluci u tvornici Bema i prilikom moje posjete njima da im rjesim internet licno sam gledao one tetke kako rucno prave alpinestars cizme za istoimenu firmu naravno kvalitet je top quality a to da otpatke vracaju nazad je obicna glupost i izmisljotina. radnici naravno nemaju platu vecu od 200 evra.... eto Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj BMW moto jakni piše da je napravljena u Hrvatskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...