spuki 1 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DRUGARI, PLANIRAM da nabavim kx 125 ili honda cr 125cm, stari oko 2-3 god, pa me interesuje da li neko moze da me posavetuje koliko takav motocikl namenjen rekreativnoj voznji moze da izdrzi, dakle da se ne vozi pod punim opterecenjem, vec rekreativno/ napominjem da sam ranije imao Yamahu yz 250 koja je trajala 3 godine pa se morala raditi generalna. Kakvi su sada ovi noviji motori sa nesto manjom zapreminom UNAPRED HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 15, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i priupitam: Sta smatras rekreativnom voznjom? Neki primjer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Octobar 15, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Kakava je to rekreacija da nakon 3 godine voznje raturis takvu Yamahu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa 3 godine je super gotovo na granici nemoguceg, znaci bas retko vozen Ne znam sta je rekreativna voznja, al 125icama su servisni intervali cesci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spuki 1 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa 3 godine je super gotovo na granici nemoguceg, znaci bas retko vozen Ne znam sta je rekreativna voznja, al 125icama su servisni intervali cesci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spuki 1 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan iMAM vikendicu na Zlatiboru, to postoji jedna staza ili nesto sto prilicno lici na pravu stazu. Tu provodim nekih mesec dva godisnje u raznim intervalima, vozim popodne 2-3 sata, to su kratki zaleti, manji skokovi, jedan uspon 200 300 m tu ga picim maximalno, i malo kroz neku sumu, tu idem malo lakse...sustina je u stvari u dilemi da li 2t ili 4 t cross. 4t naravno dugotrajniji, laksi za voznju jednostavniji, nema mesavine i dr ali 2t ima onu nevidjenu startnost i sportski duh, mislim nisam imao priliku da vozim , recimo kx 250 4t ili tako nesto ali pitanje da li moze 4 t da odgovori takvim zahtevima, dakle malo vise necega sto lici na sportsku voznju a ne neki lagani enduro kroz sumicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Novi 4T mogu poput na primer honde crf, yamahe yzf, ktm sxc. Ali njima je i servisni interval kraci tako da nece ispasti nesto dugotrajniji. Druga solucija je uzeti neki noviji 4T od 450 kubika sa tim ce se malo produziti servisni interval, ali treba to ukrotiti. Tek je taj od 450 u sustini nervozniji od 2T 250ice. Tako nemoj da racunas preterano na dugovecnost novije 4T kros masine Iskreno ja 2T 250icu ne smem da vozim, a svakako onda ni 450 4T (o krosericama pricam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I racunaj da je odrzavanje 4T masine puuno skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spuki 1 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan I racunaj da je odrzavanje 4T masine puuno skuplje. ispasce to za mene preskup sport, mozda da se razmislja o nekojoj mirnijoj enduro masini, mozda ne pruza toliko strasti i uzbudjenja ali je u nasoj jadnoj zemlji to izgleda pametnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...