Duxill 1276 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Da! Danas je Felix Baumgartner skočio sa ivce svemira, tačno sa 39,068m. Probio je zvučni zid, oborio niz rekorda, i dočekao se na noge! 14.okotobar 2012. Dan za sećanje i za istoriju. Razlog zbog koga otvaram temu baš ovde, u podforumu Fotografija, je činjenica da je ovekovečenje ovog istorijskog trenutka pripalo Srbinu, Predragu Vučkoviću,prvom fotografu RED BULL STRATOS tima, kao jednog od glavnih sponzora Felixovog skoka. Pedja svaka čast, šta je sledeće!? http://www.extreme-photographer.com/index.html 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 14, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je felix, a takođe i ludix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Covek je napravio iskorak, zapis za covecanstvo. Niko pre njega nije bio tako visoko sam, a jos je i probio zvucni zid svojim padom....ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Daleko mi je impresivnije što je nešto slično odrađeno 1960. kada su oprema i merni instrumenti bili daleko jednostavniji ali ovo je za svaku pohvalu Nego, mene muči jedna stvar... Kako su mu stala 00 u onolicnu kapsulu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...