draza 548 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem enduro motor do 1500 evra . Svi predlozi i ostalo dolaze u obzir . Slike , linkovi ili sta god moze ovde ili na pp . Znaci od motora moze : klx klr kle dominator xl xt tenere .......... Znaci potreban mi je motor da za lagani offroad i da posluzi nekad za neko putovanje asfaltom . Alnaser obavezan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1493 Napisano Octobar 12, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad sam upravo hteo da postavim istu temu. Stim što mene ne interesuje off, meni je potreban za svakodnevnu upotrebu po gradu, pa, ako zatreba,čak i za poneku skitnju. Ajde pratiću ovu tvoju temu pa ako nešto naleti, a tebi bude previše jeftino, možeš da prepustš meni . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Taman druze 2 u 1 pa da biramo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pise da imas KTM 620 GS LC4, sta je sa njim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da obrise, . Nemam trenutno nista i ne daje mi se puno novca za motor koji ce vise da stoji nego da se vozi . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan bishke prodaje odlicnu dominu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pero,ali nije im interesantna Dominator. evo za nekog kome je mozda interesantan motor : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85314-honda-dominator-650/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan jeste nego moram malo da razmislim pre kupovine jer se danas vise nista ne prodaje lako . Vidis i sam da ga prodaje poduze vremena i sa veoma povoljnom cenom i niko nista . Za sada mi je prvi na listi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad sam upravo hteo da postavim istu temu. Stim što mene ne interesuje off, meni je potreban za svakodnevnu upotrebu po gradu, pa, ako zatreba,čak i za poneku skitnju. Ajde pratiću ovu tvoju temu pa ako nešto naleti, a tebi bude previše jeftino, možeš da prepustš meni . moj burazer prodaje SV650 2001g,stranac,mislim da bi ga dao za 1300..mora da se carini.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce mesec dana od kako sam postavio oglas,cena je takva kakva jeste. Kriza jbg,nije nista kao sto je nekada bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Taj SV je vrhunski enduro!!! 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan jasminko VIR, on 12 October 2012 - 18:52 PM, said: Pazi kad sam upravo hteo da postavim istu temu. Stim što mene ne interesuje off, meni je potreban za svakodnevnu upotrebu po gradu, pa, ako zatreba,čak i za poneku skitnju. Taj SV je vrhunski enduro!!! Ako si glup nisi nepismen...gledaj svoja posla... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan @ Andreja Hehe ludaku! Moj glas za Bishketovu domino damu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan srecno sa kupovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan jasminko VIR, on 12 October 2012 - 18:52 PM, said: Pazi kad sam upravo hteo da postavim istu temu. Stim što mene ne interesuje off, meni je potreban za svakodnevnu upotrebu po gradu, pa, ako zatreba,čak i za poneku skitnju. Taj SV je vrhunski enduro!!! Ako si glup nisi nepismen...gledaj svoja posla... Haha, zeznuo sam se, nisam obratio pažnju na to da si citirao Jasminkov post. Hvala na komplimentu Takođe glasam za Bišketovog Domija, vozio sam motor, u vrhunskom je stanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan mnogo lep i očuvan primerak XLa sa alnaserom na prodaju (nije jos u oglasima) mislim da ce cena biti oko 1200€. Ako je interesantan da vidim da iskopam kontakt ps. Evo i slike sa jedne vožnje na Divčibarima ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1493 Napisano Octobar 12, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad sam upravo hteo da postavim istu temu. Stim što mene ne interesuje off, meni je potreban za svakodnevnu upotrebu po gradu, pa, ako zatreba,čak i za poneku skitnju. Ajde pratiću ovu tvoju temu pa ako nešto naleti, a tebi bude previše jeftino, možeš da prepustš meni . moj burazer prodaje SV650 2001g,stranac,mislim da bi ga dao za 1300..mora da se carini.. To mi, kad se ocarini i plati porez, već prelazi preko 1500 eura, a i mislio sam na ENDURO motor, mada bi mogao doći u obzir i SV jer ispunjava sve uslove za obuku za "A" kategoriju a to je da ima zapreminu veću od 600 ccm i snagu veću od 40 kW što je po novom zakonu uslov za obuku i polaganje za "A". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan KLX 250 R !? Doduse , ne uklapa se u cenovni okvir , malo je tvrdji off-road i nema alanser Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sa alnaserom , ne mogu vise da kiksam pocela kolena da me zezaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mozda dominator super moto???1200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 14, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ga negde u oglasima ? Ako moze neka slicica ovde ili na pp . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ne razumem . Kad hocu da prodam motor nema nikog kazu kriza . Sad kad hocu da kupim onda opet nikog . Ili se slabo cita ovaj deo foruma tj. KUPUJEM . Naso sam preko 10-ak motora od toga samo 2 ili 3 sa foruma . Pre bi uzeo nesto provereno nego od nekog koga neznam . Ajde nudite jos malo pa krecem u kupovinu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces KLR-a? Ima neke boljkice, al su izlecive Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim u potpisu ako je tengai onda nebi . Hvala !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 16, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam sto se bunis, imas odlican motor ispod tvog budzeta i sa spiska koji si naveo i kukas kako niko nista ne nudi, ne razumem te.... pored toga u ponudi je XT od mise pei koji je u oglasima i popsi ti rece da ce verovatno biti u prodaji XL canetovog burazera. Sve lepo odrzavane masine ispod tvog cenovnog limita. Ne znam sta ocekujes, da ti doteraju motor pred kucu i da te mole da kupis?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...