Djusi_998 454 Napisano April 30, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ideja Kal u Ducatiju, a Hejden na 1199. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 1, 2013 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.gpone.com/2013050110060/Schwantz-in-pista-alla-8-Ore-di-Suzuka.html . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 1, 2013 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Maj 2, 2013 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki 2014? http://www.cycleworld.com/2013/05/01/2014-suzuki-motogp-prototypes-spied-again/?src=twitter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Maj 3, 2013 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam...mislim da je ovo malo preterano. Super je Lorenzo i sve to...ali brate ima da tera jos godinama Boze zdravlja. Ovakav jedan gest je nesto sto se zasluzi posle dugogodisnjeg izgaranja ili zbog neceg bas, bas specijalnog...ili kad se oprostis (pa neka je i pre vremena). Da se razumemo Jorga je opasan vozac, ali ovako nesto je moglo jos da saceka. Mozda ce nesto vazno i jako lepo tek da napravi u nekoj drugoj krivini... Mah, daj da mi vidimo dobrog trkanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Maj 3, 2013 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cal Crutchlow - vrlo zanimljiv intervju... http://www.gpone.com...3_JEREZ/cal.mp3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A mali rumeni gmizavac bez ikakvih rezultata dodje u GP i ostace izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 3, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni neće da pusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni neće da pusti. Koji pretrazivac koristis? Meni na Chrome hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 3, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Chrome neće otvori mi stranicu ali kad stisnem play zaglupi i ne radi ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 3, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Radi na Mozili, tnx na ideji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 3, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbm mu mater, Kalu kao da engleski nije maternji. Nešto mi čudno zvuči. U svakom slučaju, i dalje mi ostaje nepoznanica kako je Smith stigao tu gde je sada... Čini mi se da mu je pun q Yamahe i da će zapaliti sledeće sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Engleza, ako bas nije iz aristokratskih krugova, ces tesko razumeti kad prica , bas zbog tog njihovog kokni akcenta, a jos kad je sportista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 3, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da ga nisam razumeo. Nemam ja problem sa engleskim jezikom, već on priča kao da je stranac, nešto između Italijana i Francuza, takav sam utisak stekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da je problem do tebe, nego prosto oni pricaju sa tim akcentom i ne zvuci kako smo navikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 3, 2013 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Engleza, ako bas nije iz aristokratskih krugova, ces tesko razumeti kad prica , bas zbog tog njihovog kokni akcenta, a jos kad je sportista CRU nema kokni akcenat. On je negde iz unutrašnjosti. Mislim da ima generalni problem sa izražavanjem. Verovatno od previše čitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiuman 41 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Naspram Guy Martina Cala razumem kao da priča srpski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Maj 4, 2013 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SIGNED GUY MARTIN REPLICA AGV http://tycosuzuki.bigcartel.com/product/signed-guy-martin-replica-agv-with-drinks-bottle-and-signed-poster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 5, 2013 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... Mnogo su manje razlike nego što sam mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ... I ja sam mislio da su razlike vece. Nesto su mi mnogo skupi u odnosu na ostale vozaci satelitskih Hondi. (daleko od toga da smatram da ne treba svi od reda da budu placeniji, npr u poredjenju sa srpskim "fudbalerima") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jelte,aj za nas cetvoricu da izbacim rezultate nekog tamo jurenja u krug na nekim motorima. Od silnog uzbudjenja u GP-u ne stigosmo da ispratimo neke Engleze ili sta su vec ... BSB Oulton Park Race 1 BSB Oulton Park Race 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Maj 8, 2013 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP sezona tek što je počela a već se priča o ugovorima. Ovako izgleda za sada... Pol Espargaro je gotovo 100% viđen u Yamaha (za sada) Tech3) timu što znači da Kal odlazi. Gde... Ducati, Honda ili možda Suzuki? Suzuki izgleda gotovo sigurno ulazi pošto je Davide Brivio nedavno postavljen za "nadzornika" Suzuki MotoGP tima (http://www.paddockch...uki-motogp.html). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Maj 8, 2013 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Devet puta se svirala španska himna ove godine. U sve tri klase na svakoj trci pobjednik Španac. + CRT (3 x Aleix Espargaro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 8, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kako je to tebi džabe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...