Jump to content

Moto Zajednica

Moto Sport vijesti za 2013 godinu

Recommended Posts

• Drug član, 2318 postova

Slazem se sa motomom da je ovo dobra odluka. Mozda Dukati trenutno nije najbolji izbor ali sigurno da daje mesta za napredak. Kod privatnika bi vozio ono sto dobije tj sto mu daju, pa setite se samo agonije sa brembo kocnicama, ovako ce moci malo i da izvoljeva i dobije motor kakav zeli. Koliko god da je Yamaha sada konkurentnija napred sa njom nece moci i mislim da je ovo maksimum a Cal nema 20 god. da moze da ceka pravu priliku. Sada se kockao a pritom zaradio pare. Da nije otisao izgledao bi kao podstanar koji zivi u rentiranom stanu a seljakaju ga od privatnika do privatnika.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Nekako mi srce puno kada vidim ovu sliku. Koliko bi GP bio zanimljiviji da se vrati.

Oni koji otvorenih očiju prate ovaj sport voleli su ga zbog nekih njegovih kvaliteta a najkraći a najkompletniji opis sam nedavno negde pročitao:

"He is regarded by many as one of the most naturally gifted riders in history and unrivalled for raw speed"

Ali sudariše se Carmelin bussiness i njegov personality i ostadosmo bez velikog užitka, šteta...

• Drug član, 2318 postova

Cal opleo na twitteru Reddinga posto je ovaj u nekom interviju izjavio da Lorenco i Cal imaju skoro iste motore a da Smith ima drugi ram i rezervoar.

Link

• Drug član, 2087 postova

Nekako mi se cini prepotentan ovaj Redding ? Mozda gresim ali laje , a ne ujeda.... , a i pitanje da li ce MM i JL biti tako dobri kad pocnu da se trkaju u istoj klasi.....

I nekako nisam siguran u njegovu izjavu da Britanci ne vole motociklizam....

BSB, WSBK, Road racing svako koga sam upoznao prati, a Moto GP je onako... nisu imali jahaca koji ih je privukao , kao na primer Carl Fogarty.

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Nekako mi se cini prepotentan ovaj Redding ? Mozda gresim ali laje , a ne ujeda....

Ma Redding je retard, totalni, samo ga Mark VDS drži pod striktnom kontrolom. organizuju mu i slobodne aktivnosti. A voli da "misli".

a i pitanje da li ce MM i JL biti tako dobri kad pocnu da se trkaju u istoj klasi.....

Moram da priznam da ni pored najbolje volje nisam uspeo da razumem ovu rečenicu :stabre:

• Ne silazi, 5017 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Pol Espargaro i zvanično u Yamahi...

Yamaha Motor Co., Ltd is delighted to be able to announce that it has concluded a two-year agreement with current Spanish Moto2 rider Pol Espargaro,” a Yamaha statement read.

http://www.crash.net..._at_tech_3.html

Nekako mi se cini prepotentan ovaj Redding ? Mozda gresim ali laje , a ne ujeda....

Ma Redding je retard, totalni, samo ga Mark VDS drži pod striktnom kontrolom. organizuju mu i slobodne aktivnosti. A voli da "misli".

a i pitanje da li ce MM i JL biti tako dobri kad pocnu da se trkaju u istoj klasi.....

Moram da priznam da ni pored najbolje volje nisam uspeo da razumem ovu rečenicu :stabre:

Mislio sam na dobre drugare :) posto kaze da se ne druzi sa ovima iz moto 2 ali sa ovima iz GP i moto 3 da :)

t8ayzwY.jpg

da nije žalosno bilo bi jadno (ukoliko je istina)

Zašto ne, hoće čovek da ostane a oni pretpostavljam nemaju ništa protiv.

• Podržavam 3

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

A opet previse sebicno jer ima mladih i dosta talentovanih vozaca koji se ostariti dok VR ne rasproda sve majcije i kackete na lageru.

Ne hejtujem VR-a ali vreme je da iskulira malo.

Kao moje kolege koje mogu u penziju ali ne zele jer nabijaju prosek a ja 7 godina radim preko izvodjacke firme.

Da, ali jbg. da se široke narodne mase ne lože ne bi ni on ostao ovoliko, niti bi ga držali u timu, niti bi bilo interesovanja za njegove usluge u šampionatu. Kapirosi je isto ostao dugo, Aleks Baroš takođe, Kolin je još uvek tu sa 39 godina. Pretpostavljam da je Rosijev motiv koji ga još uvek drži da proba da obori Agostinijev rekord od 122 pobede, sada ima 106.

• U prolazu, 65 postova

Glupo je da jednog velikog Rosija ,na njegovu foru onako obilazi novajlija ,koliko god novajlija bio dobar .

Sto duze ostane ,ima vece sanse da srusi do sada izgradjeno .Ja ga gotivim ,al je malo porazavajuce da ga onako nemocnog obilaze

Kapirosi je isto ostao dugo, Aleks Baroš takođe, Kolin je još uvek tu sa 39 godina. Pretpostavljam da je Rosijev motiv koji ga još uvek drži da proba da obori Agostinijev rekord od 122 pobede, sada ima 106.

Da ali u kojim timovima su zavrsili karijeru,daj sta das. Realno,do pobeda ce sve teze i teze.

Kapirosi je isto ostao dugo, Aleks Baroš takođe, Kolin je još uvek tu sa 39 godina. Pretpostavljam da je Rosijev motiv koji ga još uvek drži da proba da obori Agostinijev rekord od 122 pobede, sada ima 106.

Da ali u kojim timovima su zavrsili karijeru,daj sta das. Realno,do pobeda ce sve teze i teze.

Realno stvari tako stoje kao što si rekao. A što se tiče zauzimanja mesta mladima, jedino zauzima mesto jednom mladom Špancu...1oda.gif

@MOTOM

Mislio sam da ce da preporucis ex nosketa "Ludog Dzoa" :) (mada mozda previse ocekujem od njega,kao od B.Spies-a). Sve bolje nego kenjara Smith da pretenduje na M1 "or'ginal".

Krivo mi bilo za brat Kala ali sam provalio da je narcisoidan do OO! Prozivase me da hejtujem VR-a a jos kad bi rekao da sam navijao za njega rekli bi da žemLa.

Smorio me vise taj tifozi fazon ludila pa navijam za ove talentovane a manje mainstrem likove.

Recimo neka luda kombinacija sa D. Giugliano? Pa mislim Aoyama! Usidrio se pa nit' smrdi nit' mirise?! E,to je zauzimanje mesta!

Mislim da Ianone nije zanimljiv Yamahi....jer je kako on ume malo ne promisljen i ne konstantan, a vise spanskih vozaca :bljak: :bljak: . Ako Espargaro ode u fabricku Yamahu sa JLo to ce biti 2 totalno spanski tim.

Bautista po meni zauzima mesto na kvalitenom motoru... kao i Smith i nikako mi nije jasno kako je on usao u MGP, jer svi koji su usli u gp su bili sampioni i vice sampioni u moto2, a Smith prosle sezone , da nije izletao i padao nebih ni znao da vozi.

• Zainteresovan, 666 postova

Smit je ugovor za gp sa T3 potpisao još 2011. Prva sezona u moto2, delovao kao talenat. Posle više nije bilo nazad, potpisan ugovor. Kao ono kad je Honda pokušala da izgura Dovija iz fabričkog tima, pa su na kraju imali tri vozača.

• Drug član, 1387 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Prosto neznam kako da se ne divim biserima koje ovde čitam...

Devetostruki prvak sveta koji ipak i pored svega i dalje završava na podijumima i pobeđuje a biseri piskaraju kako bi on trebao u penziju. Siguran sam da bi isti ti biseri otrčali u penziju u istoj situaciji ::)

Ah da...pa to je razlika između "velikih" i onih koji to nikada neće postati. Odustajanje ili bežanje čim nešto neide kako bi želeli je jedino što gubitnici umeju.

Pravim navijačima Rossija nije toliko bitno da li će uzeti titulu ili ne...navijamo i kad pobeđuje ali i kada završava na 12. mestu i nije bitno ni koji motor vozi ni da li je uspeo na Dukatiju ili nije uspeo.

A vi možete samo da ga mrzite i da lupate kojekakve gluposti po tastaturama i po forumima jer za bolje i niste ;):P

• Podržavam 7

Bautista po meni zauzima mesto na kvalitenom motoru... kao i Smith i nikako mi nije jasno kako je on usao u MGP, jer svi koji su usli u gp su bili sampioni i vice sampioni u moto2, a Smith prosle sezone , da nije izletao i padao nebih ni znao da vozi.

Alvaro je bio šampion u 125cc i imao je veoma dobre borbe sa Markom u 250cc, pobede i podijume takođe. Ima dil sa Hondom da testira Showa ogibljenje i Nissin kočnice i tako opstaje u šampionatu. Pogledaj samo npr. Bradla kako je progledao od Nemačke kada je prešao na Brembo.

@Djeneral

Definitivno bi trebalo da imas malo vise postovanja prema sagovornicima.

"Svako ima pravo na svoje misljenje ma kakvo god ono bilo".

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 307 postova
  • Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900

David Emmett@motomatters 2h Random statistics. In the first 9 races of this year, the average gap between the winner and first Ducati rider has been 25.830 seconds. That is 3.778 seconds more than in 2012. If you compare the results at only the same tracks, this year, Ducati are 2.855 seconds slower. In other words, so far, Ducati is a little slower in MotoGP this year than they were last year, and are about a second a lap slower than H&Y. Take out Mugello and Barcelona, (Rossi had 2 good finishes there in 2012), and Ducati is 0.2 better in 2013.

:stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja