Ryuk 0 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Čitluk, Hercegovina Prijavi odgovor kao problematičan Eo stvar je o mome BMW-u. Karike su mu kritične(čiko me samoga jedva vuče) pa me zanima jel problem sređivanje karika ovome motoru i oko koliko to izađe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan daj model, godiste kubika itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svom imao problem sa klipom, neko je pre mene stavio tanje karike i vremenom su karike napravile veliki ajnzac na klipu tako da nijedne karike nisu mogle da se upasuju ili preprave... pa sam napravio po meri od hilzne od skode... Ove sezone sam prosao 5.000km i dalje ima kompresiju kao prvih dana, istu maksimalnu brzinu, sto ce reci rade posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nadjo ti nesto evo nek i Struja prokomentarise jel to to mada ce se cena znati na kraju licitacije http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=270187550635&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se prodaje kompletan klip sa karikama, cena cu mu narasti na nekih 60ak eura po mojoj proceni. Pravljenje karike su 2.5e komad u najskupljoj varijanti kod ljudi koji se bave time. Dobar majstor uz malo volje ti to moze uraditi na strugu od stare hilzne i za manje para iako nisu neke pare. Ja pretero sezonu sa pravljenim karikama bez problema. Nije ti neki veliki problem da dignes cilindar i vidis na cemu si, sve dihtunge svakako pravis i znas na cemu si. Ja bih opet pregledao prvo karburator, paljenje... Jedan je cilindar, osetljiv je na karburator strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadstamenkovic 0 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog iskustva, klip i karike ti pashu od automobila marke citroen. U svakoj auto radnji potrazi za precnik tvog cilindra, cena je jako povoljna. Probano i radi kao blesavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadstamenkovic 0 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjavam- napravio sam veliki LAPSUS- nije citroen u pitanju nego SKODA! Ajde TUK, TUK, TUK, TUK... I da ti BMW ima 50 otkucaja u minuti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da ti je cilindar orginal Golf 1 od 1000 kubika ti je bolje resenje a skoda je ona iz 70-tih model 1000MB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da ti je cilindar orginal Golf 1 od 1000 kubika ti je bolje resenje a skoda je ona iz 70-tih model 1000MB Nove karike za originalan klip su 19Eura komplet (3 komada) kod Ulismotorradladen-a, mogu da se naruce i kod Radulovica i otprilike im je ista ili slicna cena. Sto se tice alternativa ja licno nisam pristalica ali bih prednost dao Skodinom klipu iz prostog razloga sto se radi o motoru sa vadusnim hladjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da ti je cilindar orginal Golf 1 od 1000 kubika ti je bolje resenje a skoda je ona iz 70-tih model 1000MB Nove karike za originalan klip su 19Eura komplet (3 komada) kod Ulismotorradladen-a Kad pomenu Ulija svratih danas malo da vidim sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da ti je cilindar orginal Golf 1 od 1000 kubika ti je bolje resenje a skoda je ona iz 70-tih model 1000MB original je original razmislite malo!!!!!! za razliku od 20 evra ili manje dali bi ugradili original ili skodin golfov ili tamo neki drugi klip i karike. na linku vidite proizvodjaca karika i klipa i mislim da nije turski deo ili kineski, grcki itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kolega je vozio na svom karike od skode i nije imao problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...