Jump to content

Moto Zajednica

Opet sinoc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Beverly 300 ie

Ok.....ugao Kumanovske i Bulevara.....veoma "poznata" raskrsnica. Sumnjam da je kolega želeo da skrene levo iz Bulevara u Kumanovsku. Verovatnije će biti da je bilo oduzimanje prednosti, neki četvoronožac je skretao iz Bulevara, kolega je išao skroz desnom trakom. Automobili u levoj i srednjoj traci zastanu d apropuste "skretače" i prave masku onimau skroz desnoj traci. Ali obzirom da je bilo oko pola 10 uveče i da je kolega sa (pretpostavljam) solidnim iskustvom, nije mi najjasnije kako je došlo do bliskog susreta :stabre:

Ima li neko tačnu informaciju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 880 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC

Prosao sam tu oko 22.00h, motocikl je stajao oboren u krajnjoj desnoj traci uz sam trotoar

u pravcu od vise poslovne ka Vuku a BMW 3 je stajao popreko kao da je isao iz Sindjeliceve

i sekao bulevar. Sta se tacno desilo ne znam ali to je ono sto sam video na mestu nesrece,

moja pretpostavka je da je cetvoronozac pravio polukruzno!

Nadam se da su kolega i njegova suvozacica dobro i zelim im brz oporavak!

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Automobili u levoj i srednjoj traci zastanu d apropuste "skretače" i prave masku onimau skroz desnoj traci. A

znaci od ovoga pizdim! Nikad kolima ne ostavljam mesta bagri da skrece tamo gde, ne da ne sme, nego nema blage veze sa zivotom da pomisli da skrene, a skrecu tu najnormalnije kao da je to sasvim ok i dozvoljeno. Uvek stanem kolima kao da ne postoje, pa nek sacekaju malo na sinama da ih pusti neko drugi, a jos ako naidje tramvaj..... milina.

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Prosao sam tu oko 22.00h, motocikl je stajao oboren u krajnjoj desnoj traci uz sam trotoar

u pravcu od vise poslovne ka Vuku a BMW 3 je stajao popreko kao da je isao iz Sindjeliceve

i sekao bulevar. Sta se tacno desilo ne znam ali to je ono sto sam video na mestu nesrece,

moja pretpostavka je da je cetvoronozac pravio opolukruzno!

Nadam se da su kolega i njegova suvozacica dobro i zelim im brz oporavak!

Od Kumanovske do Sinđelićeve ima 500-600 metara. Četiri semafora (ili tri, zavisi kako računaš). Nešto se ne uklapa u vest.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 880 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC

Ja sam video svojim ocima to sto sam video tu gde sam i opisao, prosao sam i pored ETF-a,

tamo nije bilo uvidjaja, mislim da se neko ko je dao te podatke malo zahebao... :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja