Danilo82 8 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 30.09 idem ka drugaru na vikendicu u Mali Zvornik, vozeci ka Sapcu, nailazim na most na Savi.. Isao sam 80-90km/h, kada na sred mosta uz desnu ivicu parkiran beli policijski patrolni auto, iz njega izlaze dvojica policajaca u uniformama interventne jedinice i masu da stanem. Prvo sam jedva stao na vreme, mislio sam da je neki saobracajni udes posredi, kada oni meni naredjuju da se parkiram uz desnu ivicu i pokazem dokumenta. Posle pokazivanja dokumenata, pitam kako to da se zaustavlja na mostu? Pa lepo, imamo dojavu za neprijavljeni skup "nekih banditosa" i kontrolisemo sve motocikliste. Divno zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto bi rekao onaj iz serije Slozna Braca... "To nema saobracajne kulture, mrve jedne!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' slucajno neko da se neprijavljeno okuplja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da uzmes broj znacke i slikas licino mesto pa da se vidi sta rade i dali je istina to sto ti je rekao. Da postoji bilo kakav ne prijavljen skup potencionalni ucesnici se ne skupljaju po ulicama nego se bokira mesto okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend je bio buran u Sapcu, a i deebelo si prekoracio brzinu na mostu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad oni mogu da stoje na mostu, mozes i ti jednu brzinu nize i ... Samo to sto kazes, i ja bih pomislio da je udes u pitanju, pa moras stati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Octobar 2, 2012 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm propustili ste da je covek napisao da su iz interventne a njima se bas ne bezi i ne pravi pametan sa brojem znacke bar iz mog iskustva 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovoga si bio zaustavljen http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415909058458162.90817.100001172133869&type=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovoga si bio zaustavljen http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415909058458162.90817.100001172133869&type=3 Bez veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovoga si bio zaustavljen http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415909058458162.90817.100001172133869&type=3 A zašto je ovo bilo zabranjeno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovoga si bio zaustavljen http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415909058458162.90817.100001172133869&type=3 A zašto je ovo bilo zabranjeno? Ne bih da budem bezobrazan i da ispada da vredjam, ali verovatno zato sto su doticni, kao i oni drugi sa crveno-belim bojama (a nisu huligani koji "navijaju" za klub iz Ljutice Bogdana) jedna miroljubiva populacija koja po Evropi i US-u siri mir, ljubav, bratstvo, jedinstvo i proleterske ideje... Svaka cast svakome, ali, zar, posle svih sranja koja su nas zadesila i problema koje imamo, treba da se delimo zbog tamo nekih slepaca iz toliko nam omrzene Amerike? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam iz sprdnje pitao jednog od glavnih za majcu Bandidosa na fejsu evo sta mi je odgovorio!!! "niko nesme da nosi majice ko nije BANDIDOS , ja sam glavni za balkan , a BANDIDOS se nepostaje tako lako , toliko da znas , pozzz" Pa sad ko oce da se "Banditira" morace ce da sazna kako se to postaje Bandidos. Nek mu je laka zem...oooovaaaaj nek mu je sa srecom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Sta cemo kad nam je tudje g..no sladje od naseg domaceg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam iz sprdnje pitao jednog od glavnih za majcu Bandidosa na fejsu evo sta mi je odgovorio!!! "niko nesme da nosi majice ko nije BANDIDOS , ja sam glavni za balkan , a BANDIDOS se nepostaje tako lako , toliko da znas , pozzz" Pa sad ko oce da se "Banditira" morace ce da sazna kako se to postaje Bandidos. Nek mu je laka zem...oooovaaaaj nek mu je sa srecom Mora da je to zato što su MC, a ne MK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Celog vikenda je na bukvalno svakom cosku bila interventna, jer su u grad dosli Bandidosi. Inace, jedan poznati Sapcanin je primljen u njihovo udruzenje. Bandidosi su malo vise od obicnog moto kluba, sto mozete procitati ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Bandidos_Motorcycle_Club Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovoga si bio zaustavljen http://www.facebook....72133869&type=3 A zašto je ovo bilo zabranjeno? Ne bih da budem bezobrazan i da ispada da vredjam, ali verovatno zato sto su doticni, kao i oni drugi sa crveno-belim bojama (a nisu huligani koji "navijaju" za klub iz Ljutice Bogdana) jedna miroljubiva populacija koja po Evropi i US-u siri mir, ljubav, bratstvo, jedinstvo i proleterske ideje... Svaka cast svakome, ali, zar, posle svih sranja koja su nas zadesila i problema koje imamo, treba da se delimo zbog tamo nekih slepaca iz toliko nam omrzene Amerike? Bravo,ovo je sustina svega,plus od mene,nazalost,inostrane kriminalne organizacije pod maskom moto klubova polako ulaze u Srbiju i vrbuju clanove za svoje prljave poslove,tako da plus i za policiju za sprecavanje istih 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kriminal na mala vrata. ParaBrener je postavio još jednu temu gde ima link na neki HR sajt gde objašnjavaju neke stvari (bar meni, pošto nisam imao pojma o tome). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Celog vikenda je na bukvalno svakom cosku bila interventna, jer su u grad dosli Bandidosi. Inace, jedan poznati Sapcanin je primljen u njihovo udruzenje. Bandidosi su malo vise od obicnog moto kluba, sto mozete procitati ovde: http://en.wikipedia....Motorcycle_Club https://www.facebook.com/bandido.vojvoda?fref=ts Eve ga srpski Bandido! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan фејсбук Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Celog vikenda je na bukvalno svakom cosku bila interventna, jer su u grad dosli Bandidosi. Inace, jedan poznati Sapcanin je primljen u njihovo udruzenje. Bandidosi su malo vise od obicnog moto kluba, sto mozete procitati ovde: http://en.wikipedia....Motorcycle_Club https://www.facebook...vojvoda?fref=ts Eve ga srpski Bandido! Pokusao sam da izbegnem imenovanje , mada je neko vec gore postavio link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sve to izgleda naivno, ali to tako ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan O majko mila.. hahhahahhhah koja sprdnja! Da li je ovo realno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od postova: "BANDIDOS NASIONAL SREBIA... 29.09.2012... — at BALKAN BANDIDOS SABAC - SRBIJA..." Nadjite greske :D:D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan A sta mi znamo kako se Srebia pise na teksasanskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...