Jump to content

Moto Zajednica

Danilo82

Članovi
  • Broj tema i poruka

    74
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Danilo82

  • Rođendan 02.08.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098

Contact Methods

  • Yahoo
    tomasdffm

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Danilo82's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Pablo, mozemo, ali je cena drugacija, zar ne? Objavi cenu na PP za sve koji su platili i prijavili se, ako su voljni da doplate - vozimo, ako ne nista. Znaci NAVAK je toliko bezobrazan da prema vama ima odredjenu cenu koje se ne pridrzava kada sam organizuje? Kakva je to poslovna politika, nije mi jasno.
  2. Iskreno teško mi pada sto već treci put neizvesno čekamo TD Navak pa postajem neurozon. Valjda ce biti! No hard feelings! Brate, prvo molim da promenis sliku )) drugo, ima nas koji su se vise uzeleli.. ))
  3. Ja nisam u mogucnosti 19.05 ali sam voljan da ostavim avans za neki drugi TD.
  4. Kome se vozi brzo - motor na stazu. Kome se putuje motorom, mora da prihvati ogromne rizike jer mi nemamo saobracajnu kulturu. Praktikujem pomalo od obe stvari, i sve vise naginjem ka tome da motor vozim samo na stazi jer opustiti se i uzivati "s vetrom u kosi" je postalo nemoguce.
  5. Sinoc sam i ja prvi put pao. Isekao me gospodin i dok sam kocio naleteo sam na belu liniju, proklizao i pao.. Od opreme nisam imao pantalone, pa sam prosao sa ogrebotinama na kolenu. Jakna i kaciga odradile svoje. Motor ima kres barove tako da je steta neznatna.
  6. O majko mila.. hahhahahhhah koja sprdnja! Da li je ovo realno?
  7. U nedelju 30.09 idem ka drugaru na vikendicu u Mali Zvornik, vozeci ka Sapcu, nailazim na most na Savi.. Isao sam 80-90km/h, kada na sred mosta uz desnu ivicu parkiran beli policijski patrolni auto, iz njega izlaze dvojica policajaca u uniformama interventne jedinice i masu da stanem. Prvo sam jedva stao na vreme, mislio sam da je neki saobracajni udes posredi, kada oni meni naredjuju da se parkiram uz desnu ivicu i pokazem dokumenta. Posle pokazivanja dokumenata, pitam kako to da se zaustavlja na mostu? Pa lepo, imamo dojavu za neprijavljeni skup "nekih banditosa" i kontrolisemo sve motocikliste. Divno zar ne?
  8. Brale, sudiji reci da je u toku preticanja Yugo dodao gas, i da bi bilo nebezbedno da nisi pretekao vecom brzinom.
  9. Ja sam prvi put vozio, meni je bas bilo dobro! Kakav je bio stari asfalt ne znam, ali ovo je bilo skroz ok, malo mi je "radilo" dupe na kocenjima ali posto je asfalt za ucenje voznje a ne za trkanje, sasvim je u redu!
  10. Druze, sprdas li se ti to ili si zaista ozbiljan? Covek pijan, snimak pokazuje "kako izbegava rupe" )) ajde molim te.. steta sto advokati ne mogu da upotrebe onu "verujes li meni ili svojim ocima" kod sudije u ovom slucaju.
  11. Skoro svaki dan sam na Adi u "Just Vanila", jos mi se nije desilo da je saobracajac na motoru bio nepristojan i da nije dopustio da provezem 100m pesacke staze do kafica. Realno malo ljubaznosti + postovanja prema policijskom sluzbeniku koji je na +40 na suncu ide daleko.
  12. Danilo82

    R1200R

    1. Godište motocikla koji ste vozili: 2012 2. Vreme provedeno na motociklu: Nedavno sam ga kupio, oko 1000km 3. Šta mi se dopada: Kocnice su fenomenalne, uopste nema poniranja. Mala zastita od vetra je cinjenica, ali moze se nabaviti vetrobran kao dodatna oprema. Polozaj vozaca je solidan, jer sam uzeo dublje sediste, inace sa onim standardnim ravnim, mislim da ne bi prijalo. Malo su mi noge vise u stranu ali 195cm mora da se odrazi na to. Kontrola ogibljenja - ESA zaista fenomenalno kontrolise tvrdocu motocikla, sa saputnicom ili bez, sa prtljagom ili bez, od comfort - do sport - sjajno! Potrosnja se krece oko 6 l. 4. Šta je moglo biti bolje: Jos uvek sam u fazi pisanja u superlativu, ako mi nesto zasmeta napisacu. 5. Moj utisak: Prvi motocikl mi je bio SUZUKI V STROM, posle njega ovo je zaista jedno potpuno drugacije iskustvo. Motocikl sam kupio prevashodno za voznju po gradu i za neke kratke relacije, za to je zaista fantastican. Da bih se otisnuo na neki duzi put morao bih da kupim vetrobran i bar bocne kofere sto bi po mom misljenju potpuno narusilo estetiku motocikla.
  13. Svedok sam takodje, dao sam podatke policiji pa cu lepo da kazem sve sto sam video. Inace u Hajatu sam ceo dan danas bio i kada sam odlazio kuci oko 20h video sam tu zenu koja je udarila Urosa kako stoji tamo i gleda..nije joj lako.. Samo zamerka Urosu sto nije nosio opremu..jakna + cizme i na 40C OBAVEZNO!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja