Dzony93 368 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan epa Posto sam pre par godina imao malu nezgodu sa skijama ( citaj dok sam se spustao niz brdo idiot mi gurno sanke ispred nogu i tako se ja lepo istumbam da mi pukne zglob na nozi) Nemam volju a ni mu.. da ih koristim. CEna za solomon oko 190 cm duzine je 45 e (crvene skije) za oppen resignol koje su oko 170 cm cena je 25 e (bele ) E da imam i neke stapove za njih mislim da su elanovi to cu naknadno da okacim takodje i cipele ako nekog interesuje cena nije fixna moze dole, a za oba ako uzima onda cena neka bude 49 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 2, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Carving skije su u modi, ove ravne samo još u tarabe turaju 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jbg . Ako neko nema para za nove uzece ove isto mu se vata.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 2, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 7, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan CEna za solomon oko 190 cm duzine je 45 e (crvene skije) za oppen resignol koje su oko 170 cm cena je 25 e (bele ) Kako makar ne pročita šta piše na njima? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sta fali o.O procitao na brzinu i okacio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 11, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu valjda znaš da su ti skije sAlomon i rOsinjol. Ne znam zašto ali sam alergičan na solomon, goroteks, kaladont i slične pojmove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma to sam brzinski kucao nisam ni gledao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ih ja zaboravio na njih 50 e obe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu valjda znaš da su ti skije sAlomon i rOsinjol. Ne znam zašto ali sam alergičan na solomon, goroteks, kaladont i slične pojmove. rossignol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan tek sad vidim i ja u naslovu resignol.... I ko sisa kako se zovu nisam stavio oglas da me ispravljate neko da pogleda neko da kupi ako mu trebaju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2666 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ti štapovi i pancerice? Pošalji mi neku fotku ako te ne mrzi: vujo032@gmail.com http://www.kupujemprodajem.com/Nudim-skije-u-zamenu-za-pancerice--4153244-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan imas pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...