draza 548 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju 4 zimske gume Debica inace su ekstra kvaliteta , meke i ubijaju kako idu po snegu . Dimenzije su 165/70 r 14 inace kupljene su za Fiata Punta na kome sam ih samo stavio , malo provazao i skinuo . Skinuo sam ih zato sto kupac auta nije hteo da plati koliko treba pa sam gume zadrzao . Slike cu da postavim kad ih uslikam ali sara je kao na novim gumama . Znaci gume nisu presle ni 500 km (neka bude i 1000 km ) ali po snegu . Cena 100 evra ( najvise bi voleo da ih prodam sve 4 zajedno ) tel 062 410 258 na pp ili sms ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Septembar 30, 2012 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da ti nisu ostale i felne slucajno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu samo su ostale gume . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 30, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki popust na količinu ? Bar za onu montažu i demontažu itd... :) . Ako idu na punta, korsu ili 206 ja ih kupujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih druze platio 180 evra sve 4 . Ne bi mogo stvarno nista ispod toga . Sto se tice montaze i demontaze dodji do mene pa cu ja to da organizujem taman da ispijemo po jedno . U stvari postarinu mogu ja da platim tj. brzu postu AKS ili slicno . Iskreno mi ne trebaju a mislim da 25 evra po gumi i nije neka cena s`obzirom da je guma nova . Slikacu sutra i postaviti slike da se vide gume . Mislim da idu i na Corsu i na 206 . Ja sam ih vozio na punta zato moram sutra da proverim dimenziju i slikam gume . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 30, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ti znaš da sam od tebe kupovao i motor na neviđeno pa nema ni sad potrebe za slikanjem i gledanjem. Ako ti kažeš da su dobre, šalji ih . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super su ne bi ni pisao u oglasu da su lose . Ipak cu da postavim slike sutra pre podne pa javi ako se odlucis poslacu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cizme Astars tech 3, br 47 ako te interesuju u zameni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika , ne mogu bas da docaram kolika je sara ali sam izmerio oko 10 mm . Toliko je i na novoj istoj takvoj gumi ( uporedjivao sam jer je ima na stanj kod prijatelja i sada su oko 5700 ) Evo slicica . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodato? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada jesu Jasminku . Dok ne stignu kod njega necu zakljucavati temu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...