velimirjevtic 470 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam 2 problemcica, ubih se po netu pronaci neko resenje ali nista 1. da li iko zna kako se zove "sraf" na viljusci sa slike koju sam prilozio, tj imaju ova 2 velika plava, e pa ovaj u sredini ispod i gde mogu da ga nadjem da kupim posto me uzasno nervira rupa gde ovaj sraf nedostaje 2. imam problem sa stop svetlom kad stisnem kocnicu ne pali se, sijalica je u redu, pre nekih mesecak dana sam privremeno resio problem, dosuo sam ulje ispustio vazduh i radilo je, medjutim opet je prestalo, proverio sam dole onaj mali kako da ga nazovem "automatic" sa multimetrom i sve radi kad rucno spojim one klemice stop se pali ali kad stisnem kocnicu nista. Pa me interesuje ako neko ima predlog za neko dugotrajnije resenje. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Septembar 29, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam 2 problemcica, ubih se po netu pronaci neko resenje ali nista 2. imam problem sa stop svetlom kad stisnem kocnicu ne pali se, sijalica je u redu, pre nekih mesecak dana sam privremeno resio problem, dosuo sam ulje ispustio vazduh i radilo je, medjutim opet je prestalo, proverio sam dole onaj mali kako da ga nazovem "automatic" sa multimetrom i sve radi kad rucno spojim one klemice stop se pali ali kad stisnem kocnicu nista. Pa me interesuje ako neko ima predlog za neko dugotrajnije resenje. Hvala! Verovatno ti je opruga koja aktivira senzor oslabila, probaj da je zamenis jacom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...