mrleus 12 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Vec neko vreme trazim da kupim bluetooth za kacigu, medjutim nesto mi se ne svidjaju zato shto su to neke budze koje stoje sa strane. Pored toga i cena nije bash mala, 100-150e za neke bolje, 60-80 za kineske.. Tako da sam ja reshio da nesto napravim .. Prvo sam probao sa nekim bluetooth slushalicam iako sam trazio najglasnije rezultati su bili razocharavajuci. Nista nisam chuo s obzirom da vozim KTM-a sa akrapovicem . Na kraju sam kupio hands-free speakerphone koji se koristi u kolima. Rasturio sam ga i zbudzio u kacigu .. evo slike da vidite kako to izgleda. BTW uredjaj koshta 1500din!! Nadam se da ce nekome pomoci.. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan svak čast! od čega si upotrebio onaj "zvučnikčić"? da nije malo prejak za namenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrleus 12 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je sve sa tog handsfree-a. Jeste malo jachi ali smanjish koliko ti odgovara. ma da kad zvoni malo zna da uplashi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je prva liga. Koji je ovo handsfree, i gde si ga kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja a i realizacija iste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrleus 12 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga u PCcentru, cena je bila oko 1500din.. A marka je bluetooth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja! Inace zvuk se moze smanjiti tako sto cete iskoristiti 2 zvucnika umesto tog jednog iz uredjaja. Pretpostavljam da je u tom handsfree-ju ugradjen zvucnik od 4 oma (impedansa) a mozda i 8. Treba naci 2 zvucnika od 4 ili 2 od 8 oma (zavisi od toga sta je u uredjaju) i vezati ih na red i to: Plus od uredjaja voditi do plusa zvucnika br.1 onda minus od zvucnika br.1 voditi do plusa zvucnika br.2 a prostali minus sa zvucnika spojiti na minus od uredjaja. Nivo signala ce biti u tom slucaju duplo slabiji ali se moze namestiti na oba uva. Nije stereo ali se bolje cuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao koliko kosta ugradnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BratLemi 2 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna ideja! To cu i ja da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde si uglavio bateriju i kako je punis? I ja bih probao nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrleus 12 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baterija je iza elektorinike. To je neka baterija od neke nokije mislim da je oznaka bl-5 ili tako nesto. Punim tako shto mrdnem malo elektorniku i ukljuchim micro usb kabl. Mogao sam da nabudzim neko bolje reshenje ali me mrzelo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 16, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu 2 takva uredjaja da komuniciraju medjusobno? Mislim na kacige vozaca i suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Taj handsfree se telefonu prijavljuje kao "media device" i samo u tom smeru ume da "komunicira". Jedino ako bi na oba telefona postojao neki Intercom program pa da oni medjusobno komuniciraju a zvukove prosledjuju svaki svojoj slusalici. Komplikovano previse i pitanje kako bi radilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 24, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ce mi sada mnogi zameriti, ali uz duzno postovanja za inovativnost, takav i toliki magnet od zvucnika nije za na glavu i njegovo polje nije za u mozak... pogotovo na duze vreme. Uredjaji koji su namenjeni za montazu u kacige (bas na glavu) nemaju takve magnete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Octobar 28, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan svi koju imaju android telefone nemaju vise problema. skine se aplikacija pid imenom intercom i povezu se svi saputnici i to je to. treba samo utaknut slusalice i kraj price. preko blututa moze tri korisnika istovremeno a preko wifi 11 Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ce mi sada mnogi zameriti, ali uz duzno postovanja za inovativnost, takav i toliki magnet od zvucnika nije za na glavu i njegovo polje nije za u mozak... pogotovo na duze vreme. Uredjaji koji su namenjeni za montazu u kacige (bas na glavu) nemaju takve magnete. A kakvi i koliki magneti su u onim ogromnm slusalicama tonaca u studijima, kontrole leta, pilota.... oni sa tim provedu veci deo zivota i nisam cuo da imaju neke teskoce zbog toga. Jos imaju po 1 komad sa obe strane mozga. Stvarno ne znam da li ima razlike izmedju ovog maleckog zvucnika i tih jumbo slusalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ce mi sada mnogi zameriti, ali uz duzno postovanja za inovativnost, takav i toliki magnet od zvucnika nije za na glavu i njegovo polje nije za u mozak... pogotovo na duze vreme. Uredjaji koji su namenjeni za montazu u kacige (bas na glavu) nemaju takve magnete. Da, postoje komplikacije oko velikih magneta ali samo ako imas metalnu glavu. Namagnetise se glava i sve misli se zalepe na jednu stranu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...