mouse0 551 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ovakvu posudu za kočiono ulje prednje kočnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam u garaži takvu...pogledam sutra pa se javim, pusti mi samo sms na 064/4493629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super kada bi imao! Sada videh odgovor, a ne bih u ove kasne sate da te sms-ujem, ko zna sta ce ti zena pomisliti .. Cujemo se sutra oko rucka, da te ne gnjavim ujutru da ceprkas po garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...