Владимир 137 Napisano Septembar 24, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam interesantan kickstarter projekat. Rekoh da podelim sa vama jer svi imamo slican problem sa cestim SMIDSY situacijama. Dakle, radi se o sireni jacine 139 dB koja se aktivira pritiskom na taster fabricki ugradjene sirene, tj. posto taster zadrzite duze od 1/2 ili 1/4 sekunde. Vise detalja mozete naci na linkovima u nastavku. Kickstarter Screaming–Banshee Do you know according to the statistics in “The Hurt Report,” around 75% of motorcycle crashes are collisions with other vehicles, most of which are cars and trucks. The driver of the other vehicle violated the motorcycles right-of-way and caused the accident in two-thirds of those accidents. We are bringing to the market the first AUTOMATIC loud horn and headlight warning system. With this you can warn motorists up to 3 blocks away using your regular horn button; the Banshee Horn system does the rest. How loud is the Banshee Horn? The super loud air horn we supply is rated at 139 decibels!!! You can hear it 3 blocks away! Remember the Banshee Horn system also pulses the High Beam lights so you will get the attention of even the extremely hard of hearing. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zamisljeno al ja uglavnom kad imam tih pola sekunde onda mi sirena i ne treba onda mogu na neki nacin da eskiviram uz obavezno pominjanje uze familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 25, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 25, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hella Mislim da je i ovo ok, cena oko 2000 dinara sa relejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hella Mislim da je i ovo ok, cena oko 2000 dinara sa relejem. Ne radi ti link. Btw, i da ne otvaram novu temu, koju sirenu vi koristite na svojim motorima? Ja sam baš nešto razmišljao u poslednje vreme da se zvučno pojačam zlu ne trebalo i da fabričku sirenu dopunim nekom jačom ... Dobro bi bilo ako je neko već kupio neku sirenu za koju provereno zna da dobro radi da i nas ostale uputi šta je dobro da se pazari. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ja na motoru imam dve puz sirene skinute sa tristaca deru se za sve pare, jedino sto sam morao da izvlacim instalaciju preko releja za njih jer je fabricka bila isuvise slaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 25, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hella Mislim da je i ovo ok, cena oko 2000 dinara sa relejem Link nesto ne radi. Verovatno si mislio na ovu sirenu? Dobro bi bilo ako je neko već kupio neku sirenu za koju provereno zna da dobro radi da i nas ostale uputi šta je dobro da se pazari. Verujem da momci iz laboratorije mogu danima da pricaju na tu temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 26, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te Hella sirene za 1800 din i nema bolje od toga...cuju se kao kamion...i vozaci automobila definitvno ostanu u cudu kad ih cuju...o sklanjanju da nepricam. Kontam te dve sirene se uzmu i pravac kod elektricara da poveze i napravi isti fazon kao ova banshee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje zanimljivo ali problem nije u dugomotrežnom uočavanju, već kontra, u kratkometražnom, tj. u pola sekunde ili sekundi. Mislim da bi mnogo bolje rešenje bilo ugradnja nekih farova u retrovizore, npr. umesto migavaca kod novijih motora. Migavce bi u tom slučaju valjalo izmestiti na neko standardno bočno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Septembar 30, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo najbolje resenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 1, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To su te koje prodaju u gang landu. Ja sam ih nasao za 1800 i marre ih je uzeo i vec ugradio. Zvuce dobro, kaze. Jbg, imao sam neke stare od tristaca, ali se zagubise u podrumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ove sirene ubijaju i moram nabaviti jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u Moto opremi ima sedam tema gde se pominju ove sirene (Nautilus Stebel), evo linkova od pet. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68472-stebel-nautilus-compact-motorcycle-air-horn/page__p__1115621__hl__nautilus__fromsearch__1#entry1115621 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/37579-sta-ste-ugradili-od-dodatne-opreme-na-svoj-motor/page__st__40__p__1008673__hl__nautilus__fromsearch__1#entry1008673 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58730-gde-mogu-da-kupim-glasnu-sirenu-za-motor/page__p__1000468__hl__nautilus__fromsearch__1#entry1000468 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51106-viseglasna-pandurska-sirena/page__st__20__p__891191__hl__nautilus__fromsearch__1#entry891191 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14090-pneumatska-sirena-stebel-nautilus/page__p__247537__hl__nautilus__fromsearch__1#entry247537 Birajte... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Octobar 1, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te Hella sirene za 1800 din i nema bolje od toga...cuju se kao kamion...i vozaci automobila definitvno ostanu u cudu kad ih cuju...o sklanjanju da nepricam. Kontam te dve sirene se uzmu i pravac kod elektricara da poveze i napravi isti fazon kao ova banshee.. jel mora i relej..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Octobar 1, 2012 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sta je najjacha i dje se u bg ima kupiti za motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 2, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te Hella sirene za 1800 din i nema bolje od toga...cuju se kao kamion...i vozaci automobila definitvno ostanu u cudu kad ih cuju...o sklanjanju da nepricam. Kontam te dve sirene se uzmu i pravac kod elektricara da poveze i napravi isti fazon kao ova banshee.. ako su to one kao sto ima Almighty dobre su al su moje Ludi Čajavez za zrno jače ... isto su bile 1900 dinara dva velika puža. Takođe obavezan je relej da se jakom strujom ne bi sjebao prekidač sirene Kod mene su nameštene na hladnjaku i svaka je okrenuta bočno da duva od motora... vrlo zadovoljan zvukom i reakcijama... definitivan must_have u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 2, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te Hella sirene za 1800 din i nema bolje od toga...cuju se kao kamion...i vozaci automobila definitvno ostanu u cudu kad ih cuju...o sklanjanju da nepricam. Kontam te dve sirene se uzmu i pravac kod elektricara da poveze i napravi isti fazon kao ova banshee.. jel mora i relej..? u kompletu smo dobili relej. Zao mi je sto ne mogu da pronadjem u podrumu, imam vrhunske sto popsi kaze Ludi Cajevec od tristaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan HEHE tristac rules-Cajavec zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma dajte info dje uzeti sta da mi donese neko za vikend ko bane na prokletije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan al su moje Ludi Čajavez za zrno jače ... Луди Чајавез! :lol: :lol: Попси, иди у красни! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...