andrimil 19 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, problem sa plocom(nosacem) sam resio, da spomenem zahvaljujuci Zex-u, a sada trazim lep(citaj jeftin i polovan), naslon za ledja suvozaca. Moze i dva komada jer mi i Sinke rece da mu treba. Kaze zene se zale da ih zulja xexex. Ajde javljajte se kolege sa viskom delova. Ako nekom treba takodje sediste za teneru, shus pleh ili jedan no name kofer(kopija Givija 45l) moze da mi se javi za detalje. Pozz, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko?? Da li zna neko gde da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video jedan takav naslon u Labosu, ... imas temu u Moto berzi, pa ih pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan vidi na netu moto land ns ili bg imaju delove za kofere http://www.moto-berza.com/moto-vesti/domace-vesti/otvorena-radnja-moto-land-a-u-novom-sadu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video jedan takav naslon u Labosu, ... imas temu u Moto berzi, pa ih pitaj. Mislis na laboratoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video jedan takav naslon u Labosu, ... imas temu u Moto berzi, pa ih pitaj. Mislis na laboratoriju? DA, svrati ili zovi Pedju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Naletecu ja sam u Visnjickoj Banji. Valjda ce Pedja uzeti u obzir da je kriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...