Jump to content

Moto Zajednica

mz etz 125 90' -kupiti ili ne?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500 E

velike su sanse da kupim ovaj motor,pa mi trebaju neki saveti i iskustva u vezi sa njim,ali samo od onih koji ga vec imaju ili poznaju taj motor,znam da ima boljih motora ali ovo je najbolje za moj budzet,(jeftino mi ispalo da ga uzmem).pa mi odgovori tipa:ne uzimaj to je krs,ne trebaju....vec osnovne informacije,potrosnja,cena delova,da li moze na duza rastojanja i to,nov sam u ovome pa se malo teze snalazim,unapred hvala na odgovorima....

post-26259-0-32567300-1348063135_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Pozdrav! Ja sam do skoro vozio etz150 i prezadovoljan sam njime.Isao sam svuda, gde god sam hteo, blize i dalje :aha:

Uostalom pogledaj slike sa mz okupljanja :zdravo:

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: U najavi

Evo ja ga imam,

1. Cena delova?

- Nije mnogo skupo, malo jace od tomosa, uostalom vecinu delova moze da narucis od jednog naseg clana. (npr. klip 9-30 eura, zavisi od kvaliteta, sajla kvacila 1,70 eura, itd..., uostalom cene mozes pogledati i na www.motobike.rs ima kataog samo za MZ)

2. Da li moze na duza rastojanja?

- Duza rastojanja od 50 km (odjednom) nisam probao, uveren sam da moze i vise, ne forsiram ga.

To su bila tvoja pitanja, moje misljenje je da je to odlican motor, za male pare, potrosnja je oko 4-5 litara/100 km.

Primerak je slike je u super stanju, jedimo bih se zabrinuo oko guma, prednja mi se ne dopada, dot joj je verovatno od pre raspada rimskog carstva, a saru jedva vidim.

Pitaj jos ako te interesuje, sve sto mogu odgovoricu ti.

Pozdrav, i budi realan, to je ipak motor star 22 godine.1zdravo.gif

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Rekao bih da samo trazis potvrdu vec svoje odluke , i podrzacu te u njoj .

Neces pogresiti .

Znaci odgovor je : DA ! Vredi uzeti , naravno ako zelis da se sit navozas . Oko sitnica , koje nam obicno vise znace nego li krupne stvari , mogu ti pomoci (ako budes pozeleo : delovi , popravke )

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@B0janMZ

Ok, dobio si odgovore a moj posao je da ti ukažem da na ovom foruu ima ceo odeljak samo za MZ. Ovaj deo služi za ono što mu sam naslov kaže "Predstavljanje članova". Dakle ovde treba da se predstaviš ko si, odakle si, čiji si, šta si, zašto si...

a sva dalja pitanja u vezi motocikala MZ molim te, postavljaj u podforumu MZ svet.

pozdrav i dobrodošao

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500 E

hvala na odgovorima ljudi,a za ovo izvinite nov sam u ovome pa nzm vise ni gde sta da pisem,da se predstavim... Bojan Tomic iz Kusiljeva,opstina Svilajnac,volim motore ko i svako ovde,samo zbog krize mora da se vozi sta se stigne... i da ima jedan problem: pogresan sam motor napisao gore,i slika je sa neta,bilo je pitanja da li da uzmem 125 ili etz 251..ipak ce 251..mada isti su oni.....pogresi covek..... hvala na savetu,za ostala pitanja cu da pisem tamo.... pozdrav i hvala jos jednom

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Pozdrav komsija i dobro dosao... MZ je sila od motora!!

Sve sto te interesuje raspitaj se po Svilajncu ko vozi MZ-a pa ga nadji!;)

Pozdrav :zdravo: :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja