srrdjan 315 Napisano Septembar 19, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Занима ме да ли је неко већ мењао уље на овом моделу која је градација најбоља јер је тај модел познат по меканој виљушци . Сваки савет је добродошао јер незнам које бих сипао сада 5 -10 - 15 ако имате искуства радо бих саслушао и урадио по већ провереној методи него да експериментишем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 10w ako hoces malo mekse ili 15w ako hoces tvrdje viljuske.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А можеш и да мешаш уља истог произвођача, а разчитог вискозитета, па и да покушаш са постављањем.... "уметака", због којих се додатно напрежу опруге у штаповима, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 19, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала другари на саветима Зорге какви су то уметци који би дошли у обзир због великог пропадања виљушке , овај модел је познат по меканој предњој виљушци . Могао бих да пробам са 15 W очекујем да ће бити тврђа али пропадање нећу смањити или се варам ? Можда бих покушао тим уметцима само да их видим како изгледају и где могу да се набаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма "уметци"/чауре су пос'о за браваре. Момак са форума је имао проблем са меким предњим ослањањем свог моторина, па су му људи дали практичан савет који је изгледа био користан - http://forum.bjbiker...qingqi-125-10v/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan KAd otvoris stapove sa gornje strane ispod matice za kljuc 22 (ili bese 24) ti umetci ce sami da ti iskoce, deluju kao suplji valjci, epa uzmes jedan, poneses kod nekog metalostrugara i napravis u odnosu na tvoj duzi za jedno 2-3 cm ili napravis nekoliko komada od po 0,5cm duzine pa dodajes uz tvoje postojece umetke i time regulises napregnutost opruga. Inace ja sam sipao obicno ulje za hidraulicne masine nekih 150-200ml da te ne lazem koliko je tacno bilo i dobio sam dosta tvrdje ogibljenje, sporije propadanje pri kocenju i mnogo vecu udobnost. Imas negde u temi o kinezima moju temu mislim da bese grunfovanje oko superlighta ili tako nekako pa baci pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 20, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oво је права ствар конкретно и јасно , хвала на саветима и поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...