Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Mangulica, 627 postova

ja sam ucio iz ovih testova

Evo originalnih testova skinutih sa sajta neke auto škole pomenute ovde u temi.

http://rapidshare.com/files/265454074/A2_-_kategorija.pdf

Od grešaka sam našao:

Na listu 2-15 pitanje 16 tačan odgovor je A

i na listu 2-20 pitanje 16 tačan odgovor je A, mislim da ih više nema.

a posle sam dobio od autoskole, dosta su slicni... mogu da ih skeniram pa da postavim, za koji dan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 225 postova

U RAK-u je sledeci termin 16. (ponedeljak), pa 19. (cetvrtak), s' tim da je guzva neverovatna i da moras da racunas da ce te mozda vratiti za drugi termin jer nema  dovoljno testova.

Pozdrav, Nebojsa

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

...da se ponovim:

Ako nekome treba Edukacija na discu, sadrzi sva originalna pitanja i odgovore koji Nas cekaju na polaganju, dobio u auto skoli AS011, neka se javi da mu sprzim disc!!!!!!!!

• Zainteresovan, 726 postova

Na kojimm pitanjima...kako!

Nisi jedini. Ja sam samo zbog vida jer sam sve znao ali samo za znak medjunarodnog, ja procitao magistralnog i...jbg! Procicemo sledeci put!

• UruK Hai, 2083 postova

OOOO eem mu misa!!!! nabavite ljudi EDUKACIJU !!!!! Imate sve testove i odgovore tamo koji Vas cekaju na ispitu! Proucite to malo i resvate ga 100%!

Pokusao sam da okacim na net al nesto nece, il ja ne umem... ako nekom treba nek javi pa da mu nekako dostavim!

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Ljudi jel polaze neko u RAK-u 27.11 ???

Trebalo je ja da polažem, ali mi tek 27-og ističe tablica pa ne mogu da stignu da srede papire, a i popunjeni su za taj dan. Tako da 3. decembar...

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

exexe ja učio iz edukacije i naučio al djavo ne spava padnem na gluposti to jest znaku i to kom

znak je obaveštenja za raskrsnicu i ima pravo Zaječar levo Negotin svi smo već videli taj znak i i negotin je plave boje ispod njega je isti znak samo sa strelicom desno gde piše centar i pazi sad permutaciji pod broj 1.Raskrsnica a pod broj 7.Raskrsnica sa skretanjem za naseljeno mesto

i ja umesto tamo gde je centar da stavim broj 7 ja stavim broj jedan i ja pao  :'(

• UruK Hai, 2083 postova

Kapiram sta si uradio.... Znakovi nose 5 poena, dovoljno je jedan da pogresis i pao si!

SHIT!

Vise srece drugi put, skoncentrisi se i polako... Imas 30 min da uradis test!

Ma isto kao i kod mene...brzopletost a ne neznanje! Označim znak sa brojem kao oznaka puta a trebao sam za međunarodni, znaći isto znak sa brojem ali i slovom E. Pa ja koji preko dvadeset godina vozim auto ubio bih se da ne znam šta znaći oznaka E ali brzopletost.....

Jedinu pravu grešku sam imao na pitanju kada prebacujem sa duga na kratka ako je auto u mojoj traci, znaći sustižem ga! Označio sam neki odgovor oko 100m a trebalo je kada, sam procenim da mu smetam! Ali samo na njemu ne bih pao!

• UruK Hai, 2083 postova

Ja sam zamalo napravio gresku na znakovima... Pitanje je recimo : Mesto na ulasku u raskrsnicu gde vozac treba da zaustavi svoje vozilo i ustupi pravo prvenstva prolaza vozilima koja nailaze... medju ponudjenim znakovima je Stop i Trougao obrnuti prvenstvo prolaza za vozila koja nailaze.... Setim se da sam 4-5 puta gresio dok sam radio Edukaciju i oznacim Stop kao odgovor, naravno tacan .... Samo igra reci ne bi li te zbunili sto vise mogu!

Evo saveta za onog ko do sada nije polagao....3 minute ne diraj olovku, ne gledaj test već u sebi ponavljaj da imaš vremena na pretek jer ga zaista imaš ali zaista je pola sata više nego dovoljno za dupli test a kamoli za A!

Zatim baci pogled na test da vidiš i uveriš se da nema mnogo pitanja...bukvalno jedan list ili dve stranice! Onda tek počni da rešavaš ali bez olovke, nemoj je ni u ruci držati. Kada ti zapne razmisli, idi logikom jer pitanje je namerno zbunjujuče i zato potraži logičan odgovor u glavi jar Zextrema su pokušali zbuniti tupavom rečenicom ali su ipak u nju ubacili reč 'zaustaviti' što automatski znaći znak 'stop'! Tek onda uzmite olovku ponovite pitanje i odgovorite i tako do kraja. Kada ustanete videčete da polovina još nije ustala jer tek je prošlo 15-20 min. Čak i da je tačno 30ti min. pub ti neće reći prekidaj odmah, gotovo...već hajde završavaj, prošlo je vreme!

Srećno!!

Ha, ha, ha...naivno!

Može, normalno da može ali samo ako sačekaš 15 dana!

Evo kako sam mogao da nadrljam sledeći put...Neko mi je ispred auto škole rakao da je motor 'vozilo na motorni pogon'. Ne razmišljajući, sledeći put bih tako i overio ali nije. Spada u grupu 'motornih vozila' a bicikl sa motorom spada u 'vozila na motorni pogon'!

Da li postoji odrednica motorcikl i kako se ono overava kao, motorno ili vozilo na motorni...?

Nemam knjigu da pogledam!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja