Jump to content

Moto Zajednica

maticsbb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu maticsbb

  • Rođendan 04.12.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

maticsbb's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Koja je razlika izmedju njega i pcx? Misliš da ces sa 5.38l preći 300km?
  2. Vozio sam jednom od burazera Beverly 200ccm, cisto da steknem utisak o celoj prici. Po meni sasvim ok prevoz. Mozda meni licno malo tezi za rukovanje po Bg i guzvama pa bih trazio nesto malo manje i lakse. Doduse to je samo prvi utisak i jedini skuter koji sam vozio. Ove od 50ccm 4T necu ni da gledam, jer vidim da je to prilicno nebezbedno za voznju po Bg. Prilicno mucna voznja. Zato cu da uzmem vecu kubikazu. Isto tako ne svidja mi se neki retro fazon skutera. Nije da sad nesto izvoljevam, ali mi se ne svidja. Od ovih sto si mi izdvojio, recimo da mi je zapao za oko i prilicno interesantna ova tvoja prva preporuka: https://www.polovniautomobili.com/motori/12342603/honda-nhx-110-lead Nije da sam bas fasciniran izgledom, ali je Honda i kapiram da je bolji izbor od Keeway i Sprint sto sam naveo. Koliko vidim i injection je? Recimo da mi je interesantna. Sta je sa servisima? Potrosnim delovima? Jel to moze da bude neki problem?
  3. Pa to sam i ja mislio. Da uzmem kineza, uvek se za njih na oglasima moze uzeti 400-500 eur. Malo se izvozam, pa cu posle videti sta mi odgovara ili ne. A buduci da mi je bitna potrosnja, isao bih na 4T varijantu.
  4. Nisam ni razmišljao o njima, jer sam ovde pročitao kako 2T motori više troše, pa ih nisam uzimao u obzir. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
  5. Pozdrav, Treba mi pomoc oko izbora skutera i uopste saveta za kupovinu istog. Prvenstveno mi treba za voznju po Beogradu. Dosad sam se vozio kolima i po centru tesko nalazio parking i gubio dosta vremena oko toga. Zato mislim da bi mi skuter bio resenje. Vozilo bi se 30-40km dnevno. Vidjam po gradu razne 50ccm i mislim da je to dosta slabo i prilicno nebezbedno kad gledam sa aspekta vozaca automobila. Stoga, gledao bih neki skuter 125ccm. Imam A kategoriju tako da nije problem oko kubikaze. Jako mi je bitna potrosnja, tako da kapiram da treba da gledam 4T masine. Da li 125ccm skuteri mogu da se zadrze do nekih 3l/100km potrosnje ili trose vise? Gledao sam uglavnom kineze. Tipa 500-600eur, nije problem ni da bude i veca cifra ako dobijam nesto dosta bolje. Ja sam uglavnom gledao Keeway Matrix i Sprint Maxx. Kakva su iskustva sa tim skuterima ili preporucujete nesto drugo? Konkretno sta mislite o ovima sa oglasa: 1. https://www.polovniautomobili.com/motori/12354519/keeway-matrix-125 2. https://www.polovniautomobili.com/motori/12348322/sprint-maxx 3. https://www.polovniautomobili.com/motori/12323628/sprint-maxx-125 4. https://www.polovniautomobili.com/motori/11717168/sprint-max-x-125 5. https://www.polovniautomobili.com/motori/12255449/sprint-max-x 6. https://www.polovniautomobili.com/motori/12177048/keeway-matrix Namerno sam ih taksativno stavio, da bi se lakse sporazumeli ako neki zavredjuje paznju. Jel ovo ok kupovina ili da jurim italijane... Hvala unapred. pozz
  6. Nesto mi je sve bilo u glavi da je Bandit vodeno hladjen, sad tek kapiram da nije. Slazem se da je bolja masina ali bih mozda za pocetak uzeo nesto slabije i 500ccm. Izmedju ostalog zbog registracije, potrosnje, nize cene gume uopste odrzavanja redovnog i vanrednog. Uopste manjih troskova. Nije da necu imati sta da jedem ako uzmem jace, nego mi takva zamisao u glavi da pocnem sa motorom koji je manji trosak u svemu. Nije toliko bitno. U BG radim, ali imam auto i mogu da skoknem gde god vikendom. Ne verujem da ce biti mali. 175cm visine i nije neka visina Sta je problem sa 16 cola gumama? Nema ih uopste? Slabiji izbor? Veca cena nego 17? Koliko je realno to problem? I taj problem sa magnetom, koliko to kosta? Koliki moze da napravi problem? Moze li od novijeg modela da se stavi i da se resi trajno? Da li ce mi dosaditi ili ne. Nije toliko bitno, vozim godinu, dve, tri, pa cu onda razmisljati sta drugo. U principu sam rascistio i pronasao neku racunicu da je 500ccm optimalna granica za pocetak i zbog troskova registracije, potrosnje i pratecih troskova odrzavanja. Tako da cu videti u narednom periodu sta i kako.
  7. Sto se tice da li ce biti mali, to sigurno nece. Moja visina 175cm, tako da tu pretpostavljam nema problema. Magnet? Citao sam o tome, sta je to uopste? Moze li to da se zameni od mladjeg godista? Nekako da se izvrsi neka prevencija pa da ne napravi problem? GSX600f i slicne kubikaze ne bih zasad jer imam i auto koga registrujem, to mi je 250eur, pa bih se mozda zadrzao na 500ccm. @srbac Bandit mi se svidja opasno i znam da je bolji motor, tu nema price. Nije da sam skroz otpisao i tu varijantu, ali mozda zbog troskova i jednostavnijeg odrzavanja bih isao na dva cilindra.
  8. Pozdrav, Davno nekad pre 6 godina sam se registrovao na ovaj forum sa namerom da tad uzmem neki motor. Ali se to nikad nije desilo. Tacnije burazer je uzeo zx6r ninja i to sam par puta vozio a pre toga nikad nista. Ali to je vise bio stres za mene nego neko uzivanje. Jednostavno kad imas 30godina i vozis auto preko 10godina i prvi put sedas na motor od 120ks ili koliko vec, uopste mi nije bilo svejedno. Tad sam i polozio za A kategoriju. U medjuvremenu je motor prodat. Elem, sad bih uzeo nesto jeftino, da naucim da vozim, a R-ovi nek sacekaju. Interesantni su mi GPZ i GS500. Ima par linkova sa oglasa, pa ako nije problem da iskomentarisemo, mozda su neki i sa foruma pa se prepoznaju. Najbolje kad bi moglo da se uklopi ispod 1000eur ili oko te cifre, ne mnogo preko. Oni sto su meni interesantni su sledeci: http://www.polovniautomobili.com/motori/6277031/suzuki-gs-500-e http://www.polovniautomobili.com/motori/6404355/suzuki-gs-500e http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gs-oglas-111549/ I od GPZ http://www.polovniautomobili.com/motori/6481578/kawasaki-gpz-500s http://www.polovniautomobili.com/motori/5576038/kawasaki-gpz (meni interesantan) http://www.polovniautomobili.com/motori/6254532/kawasaki-gpz-500 Kako vam se cine? Neki da je isplativ? Koliko mogu ove cene da idu nanize? Poenta price je da npr. znam da je ovaj gpz 1995 god za 1390eur bolji od ovog 1992 god. Ali da li to vredi 600eur razlike, ako je poenta uzeti motor za pocetnika i za ucenje. Kapiram ako i spustim cenu i jednom i drugom ali da se to opet zadrzava na razlici od 600eur. Cisto bih voleo da cujem i ostala misljenja. A sto se Suzukija tice, kako vam deluje ovaj zadnji od 1250eur?
  9. A jel moze da npr. polazes testove u jednoj skoli, pa da polazes voznju drugi dan u drugoj?
  10. Ako trosi ulje onda mora da ima i plavog dima na izduvu. Pojavljuje li se tako nesto kod tebe?
  11. A neka preporuka za auto skolu u beogradu? Uzeo sam danas L tablice, za 15 dana vracam pa da se to polozi. Inace sve u vezi L tablica kosta i dalje oko 7500din.
  12. Sto je najgore, daj boze da je i proda za te pare, kad vec para nigde nema.
  13. Koliko je presao motor? Kakav je agregat? Trosi li ulje? Kakav je sa potrosnjom goriva?
  14. Bas me to interesuje. Na njegovom ovlascenju stoji da moze da proda, da moze dosta toga ali nigde se ne navodi da moze da da ovlascenje trecem licu. Ja se vodim na Zvezdari, jel to znaci da treba da idem u opstinu Zvezdara ili mogu u bilo koju opstinu?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja