Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Bmw F650

Eto i ja sam juce uplatio to polaganje pre novog zakona i dosta je bilo bezanja od policije,120 evra obuka,1900din. lekarski,i ispit 3500din. Samo neznam kada ce da bude polaganje vlasnik auto-skole kaze imam vremena do 10 decembra,to je puno za cekati ali skola je ok jedna od boljih u okolini....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Evo da se javim i ja.

Polagao sam u N. pazovi juche u RAK-u. Sve je proshlo glatko.Cena je josh za ovaj rok bila 6000 din za test i vozhnju, ovlashcenje 1000 i 1000 njima valjda. Tako da +1

• U prolazu, 95 postova

Aj mi samo reci koliko vas je bilo, koliko je palo? Ja sam danas bio u RAKu, prebacioi su me za sledece polaganje, tamo 26. oktobra. Vozio sam poligon na onom Libertyju, koje je ono govno od motora, sajla ne radi pa gas moras sam da vracas, kocnica jako cudna, ali nema veze, bolje je to voziti na polaganju nego nekog choppera :D

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Bilo nas je oko 10 - 15.Neki matori je uspeo da padne testove, a vozhnju nije niko pao, ako sam dobro skapirao. Onaj liberti je govance, al mozhe da se vozi.Ushtinuli su ga, jedva 40 navuche :)))

Samo da ne bude kisha neka 26. i bice extra.Nema shta da se brinesh, ono je smeshno stvarno

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

i ja sam polagao na princu i pao jer nisam shvatio tacno putanju kojom sam trebao da idem, nisam skrenuo u dogovorenu ulicu, mislio sam da treba u sledecu da skrenem. poligon sam prosao. voznju je prosla samo jedna devojkla kojoj je drugi put i polagao je jos jedan momak i on je drugi put pao. e sad cika sa brkovima ( policajac) mi je rekao da ce da mi pise kaznu sto sam dosao svojim motorom na polaganje, odnosno poligon! kaze trebao sam da guram oko 4km ili da neko doveze ko ima dozvolu! to pitanje sam postavljao svima i svi su rekli stavi kacigu i lepo se obuci i niko nece da te dira!

22.10 imam ponovo polaganje, nadam se da necu opet biti najbolji od sviju deca, samo sto sam pao!

okacio bi negde ako moze knjigu za ucenje oko 30mb u pdf-u i imam ceo disk testova za sve kategorije, nigde nisam mogao da nadjem na netu

probacu rapidshare, ako neko ima bolji predlog neka javi na pp

• U prolazu, 95 postova

najbolja stvar za vezbanje testova je program "Edukacija" i lako se moze naci na netu i skinuti.

Aj molim te, ako mozes, uploaduj negde na rapidshare tu knjigu, ja sam se sinoc ubio trazeci i nisam nasao u elektronskom obliku .... hvala unapred

• Drug član, 1024 postova
  • Motocikl: Lep

i ja sam polagao na princu i pao jer nisam shvatio tacno putanju kojom sam trebao da idem, nisam skrenuo u dogovorenu ulicu, mislio sam da treba u sledecu da skrenem. poligon sam prosao. voznju je prosla samo jedna devojkla kojoj je drugi put i polagao je jos jedan momak i on je drugi put pao. e sad cika sa brkovima ( policajac) mi je rekao da ce da mi pise kaznu sto sam dosao svojim motorom na polaganje, odnosno poligon! kaze trebao sam da guram oko 4km ili da neko doveze ko ima dozvolu! to pitanje sam postavljao svima i svi su rekli stavi kacigu i lepo se obuci i niko nece da te dira!

22.10 imam ponovo polaganje, nadam se da necu opet biti najbolji od sviju deca, samo sto sam pao!

okacio bi negde ako moze knjigu za ucenje oko 30mb u pdf-u i imam ceo disk testova za sve kategorije, nigde nisam mogao da nadjem na netu

probacu rapidshare, ako neko ima bolji predlog neka javi na pp

Taj sa brkovima je cini mi se Gosa? (tako ga zovu valjda) deblji.

Neki kazu da je ok, mada ne znam bas.

Da ne smes da dodjes bez dozvole to je istina, mada ne znam da su jos nekome pisali kaznu zbog toga, ne racunajuci ako ga zaustavi neka patrola.

haha jeste Gosa i kazu da je ok samo voli tako malo da provocira, jeste u pravu ali kako da mi pise mesto i vreme zaustavljanja? mesto: poligon, a vreme, pa za vreme polaganja....haha cuo sam da je onaj drugi jos gori, videcemo u cetvrtak, a koliko sam gledao od srede lepse vreme, u cetvrtak 15, a u petak 17C

probacu da uploadujem knjigu pa javljam, mozda cu da je zipujem jer je sa rapida sve u zipu nekom, onda mozda bude i manja

pozz svima nama nesvrsenim vozacima motocikla

ma ako me obori ponovo moracu da izcimam neke ljude jer u ovoj drzavi nista ne moze normalno. u to sam se uverio vise puta, ostao bez posla jer nisam rekao ciji sam i covek koji je mogao da mi bude veza za ostanak da mi otkaz jer je doveo nekog svog. kad sam polagao za auto obore me jer na izlasku iz jednosmerne nisam isao dovoljno uz ivicu i nisam ostavio mesta da prodje auto, a u tom trenutku prolece tamic sa 40-ak na sat pored mene, ali nema zalbe, e sledeci put sam vozio oko 500m u krug na polaganju i polozio, vozio najkracim mogucim putem, ali radili su telefoni, pa zar uvek mora tako bre!

ruta za A mi je bila mozda i 2 km, 10 ak raskrsnica, od kojih sam 4. promasio, semafora2 od 4 u gradu valjda, 3-4 jednosmerne ulice, radovi na putu.... ali tom rutom je vozila i devojka koja je jedina polozila. nisam imao standardni kruzni tok ali sam upoznat sa pravilima na njemu za koja nisam verovao, daje se levi zmigavac i drzi ceo kruzni na kom se 2-3x prestrojavam i gasim zmigavac tek kad ga prodjem, a sve ono uz levu ivicu, pa malo desna, pa opet vatam levu pred prestrojavanje, e to je bilo jedino sto nisam znao dok sam vozio sa L tablicom, ali sam isao sa instruktorom da mi pokaze rute kojima i kako se vozi

• U prolazu, 95 postova

Ma daj, to je bas maltretiranje. Ovde u Pazovi se ne izivljavaju toliko. Kaze mi momak iz auto skole da je za poslednjih dve godine palo mozda ukupno 4 kandidata. I koji je interes panduru da te zajebava i obara, sutra ces voziti bez dozvole, bezati policiji i nauditi i sebi, drugima i mozda i tom policajcu. Mozda je taj lik neki teski kompleksas i onda leci komplekse na kandidatima.

Ma uvek treba ici linijom manjeg otpora, ukoliko postoji sansa da covek to sve resi sto bezbolnije, treba je i iskoristiti. Mene nervira sto tako nekoga cimaju sa glupostima, mast ti vade, te da li je pravilno da na semaforu spustis desnu nogu ili levu ili srednju, pa da li si prisao previse liniji.... a ovako u saobracaju svedoci smo kakvi likovi sve voze i imaju dozvole, ja znam ribu koja ima dozvolu vec par godina, a ne ume da parkira na cupriju i isparkira sa iste. Takvoj kokoski su dali dozvolu i sad mene neko da drka da li sam pravilno propustio TAM kamioncic .... ma ko ih.... samo pozitiva, bez nerviranja, i izabrati sto laksi i jednostavniji nacin da se resi problem ;)

Inace knjiga je odlicna, upravo sam uzeo da listam, hvala puno!!!  :)

radi! znaci jos njih 9 mogu da skinu.

a da to sam dobio od autoskole na cd, imam i testove ali su preko 300mb. mislim da ima i par u knjizi, a ima i oni testovi sa pimpe za 200 din ali moras da se registrujes kod izdavaca

• Drug član, 1024 postova
  • Motocikl: Lep

haha jeste Gosa i kazu da je ok samo voli tako malo da provocira, jeste u pravu ali kako da mi pise mesto i vreme zaustavljanja? mesto: poligon, a vreme, pa za vreme polaganja....haha cuo sam da je onaj drugi jos gori, videcemo u cetvrtak, a koliko sam gledao od srede lepse vreme, u cetvrtak 15, a u petak 17C

probacu da uploadujem knjigu pa javljam, mozda cu da je zipujem jer je sa rapida sve u zipu nekom, onda mozda bude i manja

pozz svima nama nesvrsenim vozacima motocikla

Drugi moze biti Gruja (deblji sa naocarima, bas kratko osisan).

Hm... za njega ne znam sta da ti kazem, on izgleda kako bude bio raspolozen. Kada sam ja isao jednom je bio super, pa je bio onako, pa ... ne bas super i onda opet strava :) (znaci testovi, voznja itd... ). Ima jos jedan lik, ali ne znam mu ime, mrsaviji, dosta visok, crn, relativno mladji i on je izgleda najbolji.

I ja sam prvi put na polaganju ispromasivao ulice, zaustavio se i rekao nazad, doci cu drugi put :).

ljudi da ne bi bio off, znaci dobro slusajte kud vam kazu da vozite, terajte ih slobodno da ponove, pa ja sam tek iz petog ponavljanja skapirao da tu postoji ulica u koju sam trebao da skrenem! ako vam nesto nije jasno, to su mi rekli, desni zmigavac, stanes i pitas, lej bese ova ulica ili sledeca, to je vase pravo. a njihovo je pravo da stanu na sred polaganja i vi to morate da vidite u retrovizoru i vi da stanete, ako se mnogo odaljite, a oni su npr stali ili usporili, pa jbg, pali ste!

ako vi stanete, oni staju i pitaju sta vam nije jasno, ako oni staju, vi stajete i cutite i cekate!

bar su meni ovako rekli, ako nisam u pravu nek me neko ispravi da ne ucim nove motocikliste pogresno

• U prolazu, 95 postova

Ma samo zajebavaju ljude bez veze. Ovde u Pazovi napravis samo krug oko bloka, ispostujes pravilo desne strane i to je to. Sta ima sad da mu ja picim kroz 100 ulica, ko ih jebe, samo zajebavaju ljude.... konacno bar nesto dobro u Pazovi :D :D :D

• Svrati ponekad, 225 postova

U Beogradu nema tih problema. Vozi se iza auta sa kandidatom za B.

I nije bitno da li se i kolika razlika napravi izmedju automobila i motora.

Pozdrav, Nebojsa

• U prolazu, 88 postova

...polozih juce voznju, po onakvoj kisi...;)

Sve pohvale za auto skolu "AS-011", sa Novog Beograda....

polaganje kod njih (test ili voznja) je 2500, imaju svoju Yamahu YBR 125..

prolaznost...skoro 100%, samo da se ne zgazi linija na poligonu ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja