Fi011 204 Napisano Novembar 26, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan jesi mu stvarno odvalio retrovizor? onako lukavo, kada su se opustili i seli na jagnje i rakiju? ako jesi, moj si idol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Novembar 26, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim celavog gospodina u belom A5 audiju, koji, osim sto me isekao, trubeo i pokazivao mi srednji prst dok je njegov kolega spustio prozor i spominjao mi majku , a ja ni kriv ni duzan, covek umesto da mi se izvini on tako... I ja ih lagano ispratio skroz do kafane u koju su stali, i prilikom stajanja izadje iz kola i rasiri rukama kao "sta hoces?", samo sam produzio jos jedan krug da napravim. PS: Menjam levi retrovizor od audi 5ice za konjsku mast ili fastum gel, posto sam nezgodno stao na metalni nosac retrovizora. Već si ga lepo pozdravio, ne mora i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 26, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kasnim ali kako bez zelja,cestitki i pozdrava... Pozdravljam Bugarku koja je sedela pored svog muza idiota koji je vozio i koji je iz trake koja je predvidjena SAMO za skretanje u desno produzio pravo i isekao mene i jos jednog kolegu na skuteru... Na semaforu ja na srpskom pocnem da objasnjavam da treba da gleda malo i da su znakovi isti i ovde i tamo a teta pored vozaca otvori prozor i pocne nesto da lupeta...i kaze ne razume srpski...a engleski je razumela kad sam joj oplevila sve po spisku jer se nisam njoj obracala vec gospodinu koji je ulozio izvinjotinu i mahnuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim majstora koji mi je danas ukrao kacigu sa motora ispred Laboratorije što je mnogo, mnogo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ja moram da pozdravim surovog bajkera,cini mi se da je u pitanju cbr 600-ka....2005.... da onako agresivno stane pored nas,gleda nas besno i potpisuje u mestu.semafor se pali,on nas pusta prve a zatim divljacki na pancevackom putu nam preseca put i naglo ulazi u nasu traku....sta je hteo da pokaze sa tim? da je brzi? da smo mogli da pocistimo onaj asvalt svi zajedno...stvarno ima idiota na motoru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 27, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim majstora koji mi je danas ukrao kacigu sa motora ispred Laboratorije što je mnogo, mnogo je A pesma ... nek ti se ruke osuse dve, pa da tudje vise ne diras bre ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @barbyGSXR Pa ispao je baja. Kako ne kapiraš? Pokazao je šta ume i šta može, a vi ne možete i ne umete. Treba da mu skineš kapu. Misim, obrati malo pažnju na ponašanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 27, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim majstora koji mi je danas ukrao kacigu sa motora ispred Laboratorije što je mnogo, mnogo je daj bre ne zajebavaj? ispred laboratorije? jel si ostavio kacigu na motoru noću, ili šta? neverovatno... to je barby vozač, ne ko mi jazavci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaki dan ostavim kacigu na motoru. I tako od kad smo ovde. I Arakis ostavlja svoju. I svi koji dolaze ostavljaju opremu i nikad nikome ništa nije falilo. Do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 27, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan e trt... baš se usrećio... i ta kaciga nije preskupa... aj da ti je shoei ukrao... užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan @barbyGSXR Pa ispao je baja. Kako ne kapiraš? Pokazao je šta ume i šta može, a vi ne možete i ne umete. Treba da mu skineš kapu. Misim, obrati malo pažnju na ponašanje da bas je ispao baja,bas je za pohvalu,a jos vise treba svi da se ugledamo na osobe koje imaju motor a ne cene ga....opet pozdravljam brzog decka....mozda se prepozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim majstora koji mi je danas ukrao kacigu sa motora ispred Laboratorije što je mnogo, mnogo je Snimili vas narkici gde se stekate... sad kad krene deo po deo da dobija noge! Takodje bih pozdravio sve pedere sto voze one gej izgovore za terence po gradu umesto prave terence po terenu. Auuu.. rodjace, jel si mislio na seksualnu pripadnost ili karakternu osobinu.. de nam ti to objasni malo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaki dan ostavim kacigu na motoru. I tako od kad smo ovde. I Arakis ostavlja svoju. I svi koji dolaze ostavljaju opremu i nikad nikome ništa nije falilo. Do sad Verovatno je više nećeš ostavljati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Oba Mislim da samo neko ko nije u redu sa sobom u glavi moze da kupi nesto tipa BMW X5 ili Audi Q7, a takodje mislim da tolika kola nadoknadjuju neki problem u gacama. kad kazem pedere, mislim naravno na karakternu osobinu Terenac je da se vozi po terenu. Terenac je Nissan Patrol onaj stari u koji mozes da se preselis komotno iz trosobnog stana i to je namensko vozilo i nije za grad uopste. Draga Saveta, da se ima para rado bi vozio oba navedena modela. Posto vidim da ste expert u poznavanju ove teme trazim pomoc od vas oko moje dijagnoze. Da li se meni menjaju sexualni afiniteti ili je problem u gacama? Unapred hvala na odgovoru, vas verni citalac ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jes' vala. Mogao si da kupis kineza chopera a ne shadowku i za resto para pomognes nekom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja baš volim da vidim parkiran "autobus" tipa Patrol, GL, Q7, M6 pa i Cayen ili neki Explorer, Exursion, ako još imaju tablice "BG-ZEMUN", "BG-PANTA" i sl. a posebno volim te modele automobila sa "KM-XXXX", ispred samiške na pešačkom ili u jedosmernoj ispred kioska. Da me želja mine odem kroz "silikonsku" da vidim te divne primerke automobila i presrećan sam kad uspem da vidim vozače dok se smeju kad naidje "pauk" nemocan da ih ukloni iz baste kafica u kome sede... Nekako ih ne vidim kao "pedere", pre ih dozivljavam kao ulicne junake... Oni su eto oslobodili traku, pesacki prelaz ili u najmanjoj meri po 4 parking mesta od ovih sitnih nebitnih ljudi koji se tu nesto muvaju sa minijaturnim automobilima, ali su i ulicu osvojili jurisom prsa u prsa... zasluzili su to junastvom i sirovom silom te ih ovaj put zdusno pozdravljam i molim da istim tim nacinom osvoje jos neki grad, najbolje van srbije... palma je stigao do obale egejskog mora, a oni mogu, siguran sam, otici i dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim kretene koji su mi isčupali antenu sa krova auta i pri tom stručnom skidanju oštetili boju na krovu Drago mi je im je moj Punto toliko upadao u oči da su baš njega odabrali Nadam se da će dotične osobe atenama tražiti po Dunavu "@@)&%$ ili bar Gajderovim brojačem .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Gajgerov brojač 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 28, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Gajgerov brojač Možda on insistira na Gajderovom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gajgerov brojač Možda on insistira na Gajderovom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 28, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oba Mislim da samo neko ko nije u redu sa sobom u glavi moze da kupi nesto tipa BMW X5 ili Audi Q7, a takodje mislim da tolika kola nadoknadjuju neki problem u gacama. kad kazem pedere, mislim naravno na karakternu osobinu Terenac je da se vozi po terenu. Terenac je Nissan Patrol onaj stari u koji mozes da se preselis komotno iz trosobnog stana i to je namensko vozilo i nije za grad uopste. matori, bmwov džip i nije uopšte za teren, već za asfalt , prvi bih ja vozio kada bih imao 50tak soma u džepu a izgradnja crkava je taaaako passe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 28, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih se složio da je odvratan... auto ima vrlo lepu liniju, mega je luksuzan itd... problem je zbog ćelavaca, i toga što je to njihov statusni simbol... kada bi metalci iz ksta počeli da ga voze, možda bi promenio mišljenje meni taj auto baš moćno izgleda, ne verujem da bih ga kupio za sebe, ali opet što da ne... inače, uvek sam se pitao zašto sitne devojke voze te džipove koji su sto puta veći od njih... verovatno ih većina vozi jer su sponzoruše i to im je statusni simbol kao ćelavcima, ali sam shvatio da postoji i druga kategorija, kada je moja supriga, koja je sitna, na moje iznenađenje, rekla kako bi volela da ima takva neka kola, jer bi se u njima osećala sigurno... na stranu što pored nje u tome bajkeri ne bi bili sigurni... :D P. S. Ako budeš želeo da prodaješ hondu zarad dobrotvornog rada, razmisli o izgradnji budističkog hrama za kineze u 45 bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 28, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @Djorke Zezamo se, ne prozivamo. Opusti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam druže, zezam se i ja na svoj račun sa ovim linkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 28, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim majstora koji mi je danas ukrao kacigu sa motora ispred Laboratorije što je mnogo, mnogo je Juce su Bobanu (Jobefett) ukrali Transalpa, tebi kacigu. Pre neki dan sam ostavio rukavice na motoru ispred Laboratorije, nisam ni pomislio da bi neko mogao da ih ukrade. Da ga je neko zatekao, kako bi ga policija kredom po ulici crtala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...