Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sezona za mene zavrsena razmisljao sam kako bi mogao da je nastavim sa skuterom dok ne padne sneg (ako ga uoste bude bilo )... Da ne duzim video sam da ima da se kupi kao cerada odnosno zastitnik od vetra koji pada na kolena od volana i koji bi mi mnogo koristio ... da li neko zna ene ,gde ima da se kupi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.opremazamotore.com/?category ... a%20vozaca skroluj do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za link ... to je to ali meni treba za sprint fvision 125 a tamo nemaju ... A i cena od 100 evra za jebeni pokrivac 1 sa 1 je veoma primamljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan proizvodjac se zov Tucano Orbano,nije losa stvar,Talijani to koriste jako puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima predstavnisto u srbiji ili sajt ? Korisna je stvar mada cisto sumljam da prave za kineze kao sto je moj skuter ... Ali mozda ima neke univerzalne , video sam na jednom jet forsu da ga samo zakazi ispod volana i slobodan pad , jos na dva coska prikacis i to je to. Valjda cu imati srece da uglavim nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mozzesh da prikachish ono shto sam ti ja poslao ako ne... onda mislim da imaju u trion-u.... a mozzda i u markos-u... tucano urbano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Novembar 15, 2007 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno skupo.Mislim da je to imalo u onom luisu ili polo zaduplo manje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan proizvodjac se zov Tucano Orbano,nije losa stvar,Talijani to koriste jako puno Tucano Urbano. Ja imao za Africu moju dok mi nisu maznuli. Kako je to dobra stvar. Prosle jeseni sam se preznnojavao kada je temperatura bila preko +5 stepeni. Najace od svega sto obuces pantalonice i patikice, moze da pada kisa, sneg, a tebi toplo i suvo. Jednom sam ga nosio na +10 stepeni i hteo sam da poildim koliko mi je bilo vruce, morao sam da vozim sa otkopcanom jaknom i dignutim vizirom da se ne bi slogirao. Majke mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Novembar 16, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u radnji od IXS-a moto-kecelja, kopca se oko struka pokriva savijena kolena sve do cipela, protv, kise, vetra,hladnoce,vrlo kvalitetna, vise slojeva, cena je 45 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Novembar 17, 2007 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u radnji od IXS-a moto-kecelja, kopca se oko struka pokriva savijena kolena sve do cipela, protv, kise, vetra,hladnoce,vrlo kvalitetna, vise slojeva, cena je 45 eura. Jel valja to meni za skuter posto ja drzim skoro sastavljene noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 17, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Imas i u guevari, Beograd! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Novembar 17, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u radnji od IXS-a moto-kecelja, kopca se oko struka pokriva savijena kolena sve do cipela, protv, kise, vetra,hladnoce,vrlo kvalitetna, vise slojeva, cena je 45 eura. Jel valja to meni za skuter posto ja drzim skoro sastavljene noge Pa kao kecelja je, dosta je siroko, za skuter idealno, ima i dzepove, opase se oko struka, kopca na cicak, jedino sto svaki put kad sidjes sa skutera moras da ga skines, smotas, odlozis, kupis cigare, pa onda sve iz pocetka. I dok se vozis onako sa keceljom, ne odajes sliku nekog dase vec polu momcica sa keceljicom. Malo sam izkarikirao, ali to je jedini razlog protiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Novembar 17, 2007 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao kecelja je, dosta je siroko, za skuter idealno, ima i dzepove, opase se oko struka, kopca na cicak, jedino sto svaki put kad sidjes sa skutera moras da ga skines, smotas, odlozis, kupis cigare, pa onda sve iz pocetka. I dok se vozis onako sa keceljom, ne odajes sliku nekog dase vec polu momcica sa keceljicom. Malo sam izkarikirao, ali to je jedini razlog protiv. Sreca moja samo sto nisam pusac,a i ako pozitivno utice na zdravlje nije me briga sto ne izgledam kao "dasa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 17, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A ja mogu da se slikam .. posto je sneg pao u kragujevcu > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...