tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za ovaj motoric i modelcic? sta je to bre ,nemogu da prepoznam,avion neki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14308 Napisano Decembar 5, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan avionce, igracka za veliku decu inace sluzi za vucu ove jedrilice izvini ako sam ti malo spamovao oglas ali volim ove modelarske teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan avionce, igracka za veliku decu inace sluzi za vucu ove jedrilice izvini ako sam ti malo spamovao oglas ali volim ove modelarske teme ma nista,.opusteno,volim i ja,al nevolim sto nemam para za to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znas li kome trebha ovo netreba mi,menjao bi za bilo sta,prase,kozu ovcu... vidis nije mi losa ideja a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14308 Napisano Decembar 5, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja zadnjih godinu dana polako rasprodajem modelarsku opremu, nemam vremena za spavanje a ne za hobi kad je gradjevinska sezona, mogu da pitam par drugara ali skoro svi smo u nekoj buli. daj mi neku cenu na PP da znam sta da kazem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14308 Napisano Decembar 5, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i da, ne videh na slikama auspuh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan i da, ne videh na slikama auspuh? pa nema ga nisam ga ni dobio uz njega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 50 EVRA HITNOO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena...50 evra!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sto bi Zika reko"prijatelje nebrini cu ti napravim pumpu za vodu"e tako cu i ja od ovog kad ga niko nece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...