Jump to content

Moto Zajednica

4 Vespe kroz 4 Drzave Vespa Trip-Dubrovnika

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 346 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500

Svaka vam cast momci. Lepo ste se navozali. Uzivali u prirodi i klopi. Dubrovnik je bio i ostao nesto posebno. Hvala na lepom putopisu.. Pozdrav.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4
  On 17. 9. 2012. at 11:56, mikica djuric je napisao:

Svaka vam cast momci. Lepo ste se navozali. Uzivali u prirodi i klopi. Dubrovnik je bio i ostao nesto posebno. Hvala na lepom putopisu.. Pozdrav.

Mikice hvala puno, a mi se vidimo nekom prilikom ponovo u Valjevu, posto nas ti uvek docekas i uputis sta i kako i gde treba otici u okolini Valjeva i videti.Jednom recju pravi domacin.

Zahvaljujem se kolegama sa BJB-a na kolicini pregleda teme 4 Vespe kroz 4 Drzave Vespa Trip-Dubrovnikjer za nasu malu i novu ekipu WeRideEverywhere [VozimoSvuda] broj od preko 1.000 pregleda za manje od 5 dana dosta znaci... :)

Pozdrav

Dejan

@ korniSh1....Hvala puno, nadam se da sledeci put i ti ides sa nama da VozimoSvuda

@bandolera...Hvala, nije ovo nista, mislim masu puta je ova ruta odradjena i opisana na BJB forumu, ali je nama drago sto smo istu presli i nadamo se da ce biti jos ovakvih lepih voznji... :)

Pozdrav

Dejan

Hvala svima jos jednom,

ponavljam ucili smo citajuci putopise na BJB Forumu, pa se trudimo da bude lepo, naravno uvek moze jos lepse,ali covek se uci dok je ziv.

Vazno je da smo se lepo proveli. Spojili korisno i lepo, isli na CroVespu, prosli 4 drzave, videli stosta lepo, nismo nigde zurili. Stali gde smo zeleli, pomagali jedni drugima, upoznali puno stranih prijatelja koji su nas pozvali kod njih u goste ,a kada se obeca mora i da se ode (Slovenija, Italija, Grcka) i stigli na vreme i vratili se bez problema u Bgd.

U pripremi je i video, pa se nadam da ce biti ovih dana gotov.

A takodje se nadam da ce i u jednim dnevnim novinama domacim(nisu Francuske:))izaci deo putopisa sa BJB.

Evo sada izaslo elektronsko izdanje, sutra i stampano propraceno fotkama naravno...(kupuj domace novine)

http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/terazije/preko_tjentista_do_dubrovnika.14.html?news_id=248062

Sve u svemu Veliko Hvala svima na podrsci jos jednom.

Pozdrav

Dejan

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Bogme, lepo medijski ispraćeno Deki. A ima li negde putopisa one vaše dvojice što odoše na Vespa skup u London letos? Ajd baci linak ako ima :)

PS Nekako ipak ne mogu da razumem što ste išli posebno, u 3 grupe u Dubrovnik... :zbunjen:

On 25. 9. 2012. at 22:14, nntom je napisao:

Bogme, lepo medijski ispraćeno Deki. A ima li negde putopisa one vaše dvojice što odoše na Vespa skup u London letos? Ajd baci linak ako ima :)

PS Nekako ipak ne mogu da razumem što ste išli posebno, u 3 grupe u Dubrovnik... :zbunjen:

Hvala, pa trudili smo se da ekipa VozimoSvuida bude bar malo mediski propracena, odlazak i povratak, a sprema se i video trenutno je u montazi.

Sto se tice Putopisa dvojice kolega za London, nazalost oni nisu koliko ja znam registrovani na BJB-u tako da jedino neko drugi da opise njihov put.

A sto se tice 3 grupe za isto desavanje, sta da ti kazem Srpska posla i Klubske price, a nista novo podela ce uvek biti jer svi ne mislie isto sto je po meni sasvim logicno, pa i sam zans da podele postoje i po moto asocijacijama u Srbiji da ne nabrajam koliko ih ima.

VozimoSvuda nije klub pa gleda da se ni ne mesa u te Klubske stvari i politiku, jer politike mi je dosta u realnom zivotu... :)

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600
  On 13. 9. 2012. at 12:39, KAWASAKI ZR 500 A je napisao:
  On 13. 9. 2012. at 12:06, Ćili je napisao:

Mali Marko, išo sa mnom u školu, nisam ga video nekih 20ak godina. Ista njuška. Pozdravi ga.

kaze Marko M.

citat

Culi Metalac, isao samnom u V Gimnaziju...

kraj citata

pozdravlja te... :)

1lol.gif1lol.gif1lol.gifSjajno! Hvala!

• Podržavam 1

Hvala svima jos jednom na lepim recima i podrsci... :)

Video se jos pakuje, poprilicno ima materijala...

a mi se spremamo za najavljenu tradicionalnu BJB Deda Mraz akciju...

Pozdrav

Dejan

:)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja