Jump to content

Moto Zajednica

Boja skutera Hitno

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova

Ovako treba mi predlog u koju boju da ofarbam piaggio zip 2002 god skuter me extra sluzi pa imam nameru citavog da ga farbam da sredim u neku mocnu boju pare nisu problem nego mn je bitno da taj skuter bude izgledao mocno i sta u koju boju da farbam moze li preko photoshopa da se uradi nesto da vidim kako ce da ispadne :DD Znaci svaki predlog cu da prihvatim farbam u unutrasnjost motora jel je izbledela sve samo dobar predlog mi treba ja to necu farbati nego lakirer samo mi treba predlog u koju boju sta i gde :DD Hvala vam unapred :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

A kako se po zakonskom pitanju regulis to menjanje boje motora? Treba li da se prijavljuje to u SUP ili slicno, i da li moze sve da se farba ili treba nesto da se ostavi u staroj boji, kao na primer kod auto gde se kosevi ne farbaju?

• U prolazu, 18 postova

@nolezmaj po mn se svidja najviasee 3 kombinacija nije losa nisu lose nalepnice samo mn motor je carinjen nije reg ako ga budem u drugu boju farbao da li cu moci da ga reg motor je crn i na papiru pise da je crn svidja mi se kombinacija crne i ovi neki delovi crveni manji i felne :DD

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja