Kum_Mixer 117 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li je moguce da nema teme o Hondi CB450 S? Verujem da ima ljudi koji su vozili i koji voze ovaj motor. Pa ako ih ima neka se oglase i napisu po koju o tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaggy92 0 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: Honda CB 400N Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda niko ne taj motor a i ja bih voleo da cujem nesto o njemu jer ga planiram za sledeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga trenutno imam i zadovoljan sam. Ali bi zeleo da cujem i ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schwabo cb 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zitiste Motocikl: Honda cb750 seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan HONDA cb 450s je extra motor! Ja sam ga vozio 2 sezone i nemam ni jednu zamerku!!!!! Posebno me odusevila potrosnja koja se kretala i ispod 4l unekim momentima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...