Boriša 241 Napisano Septembar 10, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedeni mountain bike - GT Zaskar, stanje 7/10: - alu ram 6061 - full XT grupa (sem prednjeg menjača LX) - prednja suspenzija Marzocchi Bomber - kočnice Magura HS 33 - točkovi i žbice DT Swiss - lula Kore, šolja volana Cane Creek - šticna Roox, sedište Selle Italia flite - pedale Shimano kombinovane + poklon brzinomer Sigma i silikonska led treptalica Idealno za vozača visine od 180-185 cm, moguća zamena za noviji u klasi uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan koliko novaca? i stavi neki kontakt telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 11, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uz bajs idu i gume Richey Z Max wcs - ne vozim van asvalta pa su skinute ......0605554676......dogovor oko cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 7, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih kvalitetnijih slika sa montiranim krampon gumama, ram je veličine 54cm.....za vozače preko 180cm visine idealan.....zbog toga i prodajem, hoću da više vozim po šumi treba mi dva broja manji štel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 21, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Bajs je još tu....moguća zamena za 19" carbon ram i vilu uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 21, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Neka okvirna cena? Nisam poznavalac, pa ne znam koliko ovako nesto moze da kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...