brkicNS 139 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da pazarim FMX, ali nesto i nisam primetio da se spominju okolo, za razliku od npr ktm-ova i xtx-a, pa sam hteo da vidim ovde da li neko nesto zna o njemu... Hvala i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Extra je. Honda je. Ja mislim da je zlatna sredina izmedju pomenutih KTM i Yamahe XTX pa ako ti to treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan A nema ih nesto po oglasima, kako se krece cena? Zbog performansi bi trebala da bude jeftinija od pomenutih? ili ne...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 9, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Cena bi trebala da bude oko 2000-2500e, moj drugar je uzeo za 2000 i dao kineza od 125ccm. Naj veca mana mu je sto nema hladjenje(vazdusar je) tako da po gradu ume da se pregreje i kilometar sat koji kao da je iz 1945-e godine on je to resio kupovinom digitalca kosso enduro sa ebay-a. On ima verziju sa nikko topovima i ekstra se cuje, ima oko 28ks koliko znam. Motor nije los ali je daleko od xt660x ili KTM-a, znaci koliko para toliko i muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da ima 28 konja,pa nije to 350 kubika... verujem da ima kao i svaki enduro 600 kubika oko 45 konja,sto je opet malo slabasno,al opet sve zavisi oko menjaca,prenosa itd itd.... Nisam vozio,ali sam cuo za taj model da je slabasan za jedan supermoto.E sad kako slabasan to ce ti reci neko ko je vozio i XTX i KTM i FMX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Septembar 9, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 37 "konja" na 163kg, prava mera (bar za mene) Lepa, gledao jednu iz Valjeva, bila sasvim pristojna cena, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10547 Napisano Septembar 9, 2012 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cena bi trebala da bude oko 2000-2500e, moj drugar je uzeo za 2000 i dao kineza od 125ccm. Naj veca mana mu je sto nema hladjenje(vazdusar je) tako da po gradu ume da se pregreje i kilometar sat koji kao da je iz 1945-e godine on je to resio kupovinom digitalca kosso enduro sa ebay-a. On ima verziju sa nikko topovima i ekstra se cuje, ima oko 28ks koliko znam. Motor nije los ali je daleko od xt660x ili KTM-a, znaci koliko para toliko i muzike. to sto ima vazdusno hladnjenje nije nikakva mana, FMX koristi stari dobro poznat RFVC agregat koji se proizvodi vec 20 i nesto godina i koriste ga razni modeli XL, XR, Dominator, SLR... da nesto ne valja nebi se proizvodilo tolike godine Imao sam vazdusaru ni NIKAD mi se nije pregrejao, ama bas nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 9, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga video pregrejanog,vozio i zaista je neprijatno kada desnom nogom dodirnes izduvnu granu ili je pogledas u mraku, izduvna grana mu svetli u mraku kad se pregreje. Motor bas lepo ide i startan je, opet ponavljam nije kao Yamaha XTX ili neki KTM ali zato i kosta mnogo manje. Moj drugar ga vozi i prezadovoljan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda KAO pravi SM, ali ne ide, ne koci, ogibljenje hmm.... ali OK izbor, provereno i kvalitetno..... mrtva trka sa XTX-om, ne znam koji je bolji izbor. A posto sam uvek voleo da vozim ono sto niko nema ja bih izabrao hondicu... ali bi je DORADIO sigurno... I nije SKUPO, redak jer nije bas SLAVNO prosao na trzistu.... ukoliko je dobar primerak i ok cena ne propustaj... POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tu iz valjeva, ali nemam toliko para da dam. Jbg, da imam 3000-3500 uzeo bih xtx-a ili ktm-a na keca, ali ovako jbg. Plus, vozim bandita 600 koga stavljam u oglase uskoro, pristao bih na zamenu za supermoto uz moju doplatu. Ako znate nekog da prodaje izmedju 2-2.5k, javite mi ili nek mi se taj neko javi na pp ili mob 0605022913, Hvala na komentarima, poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koju u valjevu ih ima 5 komada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi gledo ovo http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-xr650r-oglas-55330/ samo neznam kako izvuce 62 ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A jesi gledo ovo http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-xr650r-oglas-55330/ samo neznam kako izvuce 62 ks To je HARD ENDURO prerada u SM od XR 650 R koji FABRICKI ima 60ks, imao sam ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Koju u valjevu ih ima 5 komada ? http://www.polovniautomobili.com/oglas2345927/honda_fmx_650/ ovu... jel ima neki oglas za tih ostalih 4? taj xr mi je malo ruznjikav, znaci sminka na prvom mestu, pouzdanost pa tek onda snaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan XR 650 R je motor za ENDURO voznju, pustinjske trke....., sa KURBLOM, SIROVOM SNAGOM i bez ikakve opreme..... a u SM varijati je UBICA KTM-ova.... naravno u praVim rukama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan " http://www.polovniau.../honda_fmx_650/ ovu... " Drug, ako je FMX ono što želiš, uzmi maleni kredit i pazari ovaj primerak. Deluje besprekorno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan " http://www.polovniau.../honda_fmx_650/ ovu... " Drug, ako je FMX ono što želiš, uzmi maleni kredit i pazari ovaj primerak. Deluje besprekorno!!! NE radi mi link.... aha, to je od gore... izgleda dobro, mislim da je ok i cena, vidim da moze dogovor.... znaci DOLE!!! P.S. usput pregledah sve SM motore u kategoriji, nasmejah se cega sve ima.... a i LUPANJA cena!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 10, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan XR 650 R je motor za ENDURO voznju, pustinjske trke....., sa KURBLOM, SIROVOM SNAGOM i bez ikakve opreme..... a u SM varijati je UBICA KTM-ova.... naravno u praVim rukama!!! Prvo Husqvarna ubica KTM-ova pa onda i ovaj XR, znaci ispade KTM samo narandzasti vic od motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan XR 650 R je motor za ENDURO voznju, pustinjske trke....., sa KURBLOM, SIROVOM SNAGOM i bez ikakve opreme..... a u SM varijati je UBICA KTM-ova.... naravno u praVim rukama!!! Prvo Husqvarna ubica KTM-ova pa onda i ovaj XR, znaci ispade KTM samo narandzasti vic od motora. Kako koji, neki je vic, neki je zabava, neki je zverka... sto se nalazis u tome, to je SAMO moje misljenje, a vozio sam ih sve... (osim FMX-a) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 10, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan XR 650 R je motor za ENDURO voznju, pustinjske trke....., sa KURBLOM, SIROVOM SNAGOM i bez ikakve opreme..... a u SM varijati je UBICA KTM-ova.... naravno u praVim rukama!!! Prvo Husqvarna ubica KTM-ova pa onda i ovaj XR, znaci ispade KTM samo narandzasti vic od motora. Kako koji... sto se nalazis u tome, to je SAMO moje misljenje, a vozio sam ih sve... (osim FMX-a) Pozdrav Nisi mnogo propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Offovi na veliko... Pitao sam za FMX, a ne koji je najbolji motor za reallife dirt3 u motokros izdanju... Niti bi da se trkam, niti mi trebaju ubice, niti sam supermoto pro pa da mi treba milion konja da bi bio brzi od ktm-ova. Drugo, toliko i ja znam da je svaki prepucaniji supermoto pravljen za trke i da su neophodna cesta odrzavanja, sto znaci puno para. Ako znate nekog da prodaje, hit me. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto se retko ko javlja od iskusnih bajkera na forumu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 10, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Offovi na veliko... Pitao sam za FMX, a ne koji je najbolji motor za reallife dirt3 u motokros izdanju... Niti bi da se trkam, niti mi trebaju ubice, niti sam supermoto pro pa da mi treba milion konja da bi bio brzi od ktm-ova. Drugo, toliko i ja znam da je svaki prepucaniji supermoto pravljen za trke i da su neophodna cesta odrzavanja, sto znaci puno para. Ako znate nekog da prodaje, hit me. Ja sam iz Valjeva i vidjao sam onaj FMX koji si nasao na oglasima, inace ima ih jos 4-5 u gradu. Motor stvarno izgleda ocuvano kao na slici ali cena koju je stavio je malo visoka. Okreni ga i ponudi mu koliko imas, nista ne gubis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Offovi na veliko... Pitao sam za FMX, a ne koji je najbolji motor za reallife dirt3 u motokros izdanju... Niti bi da se trkam, niti mi trebaju ubice, niti sam supermoto pro pa da mi treba milion konja da bi bio brzi od ktm-ova. Drugo, toliko i ja znam da je svaki prepucaniji supermoto pravljen za trke i da su neophodna cesta odrzavanja, sto znaci puno para. Ako znate nekog da prodaje, hit me. Ja sam iz Valjeva i vidjao sam onaj FMX koji si nasao na oglasima, inace ima ih jos 4-5 u gradu. Motor stvarno izgleda ocuvano kao na slici ali cena koju je stavio je malo visoka. Okreni ga i ponudi mu koliko imas, nista ne gubis. Ok, hvala. Da ne znate nekog ko bi pazario mog bandita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto se retko ko javlja od iskusnih bajkera na forumu. A i kad se jave, natrce na nekog usijanog pa se iznenade.... a ja sta cu, u penziji sam pa volim da napisem po neku neki put.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...