shommy lee 57 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki pouzdan majstor u okolini NS da ispravlja ulubljene rezervoare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ima u Titelu majstor za rezervare, decko stvarno super radi, peglao je bas dosta stvari, ove slike su od pre neki dan, nisam stigao da slikam bas celu radnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikada svoj rezervoar ne bih ovako peglao.Treba izbeci varenje po svaku cenui preterano zagrevanje lima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Septembar 19, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Posle varenja moze doci do pojave korozije u rezervoaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 770 Napisano Septembar 19, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Steta za RG-a na koji ce leci taj rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan o čemu vi pričate *ebote ? Dajte mi jedan način ravnanja rezervara a da se ne mora zavarivati po njemu ..... i da nemaš kilu i pol kita po njemu !?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 19, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Као руком однешено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to su sve metode koje su MOŽDA moguće na tankovima vrlo tanke stjenke i vrlo malih oštećenja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan o čemu vi pričate *ebote ? Dajte mi jedan način ravnanja rezervara a da se ne mora zavarivati po njemu ..... i da nemaš kilu i pol kita po njemu !?! to su sve metode koje su MOŽDA moguće na tankovima vrlo tanke stjenke i vrlo malih oštećenja... Strašilo, nemoj da mi se uvrediš jer mi to nije namera. Nemam nikakav interes ubeđivanja, ali tražio si jedan način, pa mi pade na pamet. Inače duvanjem rezervoara se ne može postići mnogo, obično ispadne tamo gde ne treba. Jbg, ja bi prvo probao ovaj način sa snimka. Ne možeš mnogo da zezneš već zeznuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Stim sto predhodno greju fenom lim na rezervoaru pa ga onda ispravljaju, ovo se moze raditi na ulubljenjima blagih ivica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit 2009 god. decko pao na levu stranu.Ne znam da li taj rezervoar smatras da je napravljen od tankog lima,ali je ispeglan bez kontra cekica i varenja.Opet ima i kontra cekica koji rade na vakum.Kazem samo da ovakav postupak peglanja nije dugovecan u smislu identicnog vizuelnog utiska nakon nekog perioda eksplotacije istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 23, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan gledajte ljudi ovako .... siguran sam da na svijetu postoji čovjek koji guzicu može obrisati nogom ... i svaka mu čast na tome .... pregledavanjem youtuba i raznih filmića nećete meni nauditi ni najmanje, a bogami nećete mi ni dokazati ništa.... Uzmite sami, pa probajete.. napravite nešto, riješite problem, pa mi onda možete time natrljati nos .... i ja ću vam reći svaka čast... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Septembar 24, 2012 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da lik na slikama nije vario vec "punktovao". Sto opet moze da posluzi samo ako je manje ulubljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio nekioliko rezervoara tako sto napravim savijenu cev sa prilagodjenom plcicom na vrhu,i kroz otvor za cep ili jos bolje ako rezervoar ima pumpu jos bolje....izvuceno bez problema i sa jako malo gita poravnjano,evo bas sam to radio i na mom rezervoaru na jamahi kad sam je uzeo,pre 2 god,i sad kad sam pao rezervoar se sav izvrljio ali gde sam ga radio stoji kako stoji nista se nije iskrivilo,puklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Posle varenja moze doci do pojave korozije u rezervoaru... To je glupost,sa nasim gorivom koje ima dosta vode u sebi svakako ce pordjati....sretao sa motore stare i preko 20 god. koji su uvezeni iz svajcarske,nemacke... bez trunke rdje u rezervoaru,a posle 3-4 god voznje kod nas i sa nasim gorivom,rezervoari su bili solidno zardjali iznutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio nekioliko rezervoara tako sto napravim savijenu cev sa prilagodjenom plcicom na vrhu,i kroz otvor za cep ili jos bolje ako rezervoar ima pumpu jos bolje....izvuceno bez problema i sa jako malo gita poravnjano,evo bas sam to radio i na mom rezervoaru na jamahi kad sam je uzeo,pre 2 god,i sad kad sam pao rezervoar se sav izvrljio ali gde sam ga radio stoji kako stoji nista se nije iskrivilo,puklo... To je u krajnjem slucaju i najbolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan gledajte ljudi ovako .... siguran sam da na svijetu postoji čovjek koji guzicu može obrisati nogom ... i svaka mu čast na tome .... pregledavanjem youtuba i raznih filmića nećete meni nauditi ni najmanje, a bogami nećete mi ni dokazati ništa.... Uzmite sami, pa probajete.. napravite nešto, riješite problem, pa mi onda možete time natrljati nos .... i ja ću vam reći svaka čast... Igrom slucaja sam i radio.Imam kuci komoru za farbanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan šta će ti komora za farbanje kad se rezervari ravnaju bez brušenja i varenja ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan šta će ti komora za farbanje kad se rezervari ravnaju bez brušenja i varenja ? i ja se zapitah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odjednom svi majstori za rezervoare , ljudi da je moglo da se ispravi duvanjem u rezervar, guranje nekih grana, armatura, bajanjem, bacanjem cini i koje sta, decko ne bi sigurno kupovao taj alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan šta će ti komora za farbanje kad se rezervari ravnaju bez brušenja i varenja ? Pa to mi je druga delatnos kojom se bavim.Farbanjem kola,motora, itd.... Ja sam rekao da ovakav nacin izvlacenja ja ne preferiram, neko je vec rekao da se napravi alat za sa kojim se udje kroz deo gde ide pumpa ili kroz rupu za ulivanje goriva i onda se cekica iznutra to je po meni najbolje resenje,ako vakum ne moze da odradi posao.Mada sto ljudi sto cudi.Svako ima svoju teoriju. U ovom tvom postu vidim dozu cinizma,a iz mojih predhodnih postova je jasno sta sam hteo da kazem.Ne zelim da se nastavljam sa tobom,tako da se odjavljujem sa ove teme. Pozdrav drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima doza cinizma.... iz vrlo jednostavnog razloga.... od (recimo) 100 rezervara što se trebalo popraviti, možda se jedan ili dva mogao popraviti bez brušenja i varenja.... a od toga se ne sjećam ni jednog da se nije morao ofarbati (ako želiš da izgleda kao nov) ... Forum je čudna biljka..... ljudi svašta čuju i vide i onda krenu savjetovati ... ali slažem se s tobom .... nit ću ja, a vjerovatno ni ti nećemo raditi taj rezervar, pa je bilo kakvo prepucavanje potpuno bespotrebno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan decenijama u nazad rezervoari se ispravljaju - ali nazalost nikad ozbiljnije udubljene nije moglo bez brusenja i varenja! danas vidim postoje neki moderniji izgleda nacini, a i sami rezervoari su sve cesce plasticni.... ma dobro je dok moze da se popravi - i teraj dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan VAKUM ili ovom spravicom samo je pitanje imaju li nasi mastori to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...