lemy 1053 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Planiram ovih dana pazar pa da vidim da li neka ko ovde viška Grande Punto u dobrom stanju koji bi prodao za razumnu cifru (ne navodim namerno koju jer je to širok pojam). Bitno je da nije havarisan , da je ocuvan, naravno mehanički ispravan. Klima se podrazumeva. Prednost dizel 1.3, ali mozemo i ostale da razmatramo osim benzinca 1.2. Interesuje me samo ova klasa outomobila, znaci gradski B segment Ponude i slike na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Septembar 7, 2012 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar prodaje ovog...provereno dobar, http://www.polovniautomobili.com/oglas2500445/fiat_grande_punto_14/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan GP je gradski auto koji treba da bude rentabilan i jevtin u eksploataciji.Taj 1,2 koji si ti odbacio u kombinaciji sa plinom je najisplativji.Njegova cena po pređenom kilometru je dosta manja u odnosu na dizela ili nekog većeg benzinca.Opet ako ti treba jači auto uzmi i veći pa tu ima smisla da imaš veću potrošnju i troškove. Slažem se da taj 1,2 ide slabo al u gradu za koji je on napravljen ide dovoljno dobro da bi svugde stigao istim tempom ko i oni sa 5,0. Ovo pišem iz ličnog iskustva jer sam ja vlasnik jednog 1,2 i kad sam ga kupio bio sam strašno razočaran kako ide međutim vremenom sam shvatio da mi je to sasvim dovoljno.Ako mi je sporo sednem na motor.Ali njegovi potrošnu plina od 6,8 -7,2 niko ne postiže.Tako da sam a posle dva meseca odustao od zamene mog slabašnog auta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio taj GP 1.2 mislim da je 8 ventila i ono je nenormalno kako loše ide. Jednostavno je naporan za vožnju. Na preticanje ne pomišljajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio taj GP 1.2 mislim da je 8 ventila i ono je nenormalno kako loše ide. Jednostavno je naporan za vožnju. Na preticanje ne pomišljajte. Ovo mi je posebno bitno a i poznato, kada sam hvatao zalet da preteknem nekog i na to ne nameravam da se vratim zarad sitne ustede. Sada vozim punta mk1 12 16v 86ks, pretice sleper 5. bez problema, ali taj motor se vise ne ugradjuje. Čak mi je i 1.4 slab probao sam ga ali to moze da prodje. 1.3mjt sam proba jeste slab ali kada se malo zavrti moze da potegne i mislim da je to najbolji kompromis. Ovi jaci mi se ne svidjaju isklucivo zbog plivajuceg zamajca koji je neminivan trosak a nije bas mali. Mada ako naletim na dobrog 1.9mjt za ok novac uzimam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema i 1.3 mjt plivajuci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 7, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imam orginalni cd za njega( sa ugradnom maskom), pa ako nema OStao mi od mog punta.. Blaupunkt je uredjaj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedino 1,3mjt sa 75ks nema plivajuci svi ostali imaju. Na vecini GP je taj fabricki radio sa oguljenim dugmicima, ako tvoj nije oguljen mozda će mi i trebati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsa prodaje dobar GP 1.3 Mjet. 2006. sivi metalik. Pusti PP ako te zanima pa cu ti dati covekov broj da se cujete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...