-Miki- 4 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Polozih malopre voznju pa reko da se pohvalim ;D. Stacu morao sam :):). Isao sam iza kola koja su polagala za B kategoriju, napravio sam kao jednu gresku sto se nisam prestrojio uz levu ivicu kod jednog skretanja ali kaze bez obzira na tu greskicu sve ostalo ok i to je to . Jeee ajmo sad svi na neko pitje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sad si postao punopravni clan BJB zajednice!!! Zelim ti mnogo predjenih kilometara!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 14, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke. Nije li bilo snega na poligonu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Hehehe za sutra za BG javili sneg a danas sunce ma milina 15ak stepeni iliti radna temperatura a ono malo zeza menjac na vespi nece iz druge u prvu ma milina Bozija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Miki, ja sam mislio da u petak polazes, kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Miki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 14, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan all the best! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi imam jedno vazno pitanjce(za Beogradjane i oni koji su polagalai u Beogradu)! Danas sam u auto skoli uzeo potvrdu da sam polozio i naravno moram da odradim to u SUPU iz koga sam grada tamo da nosim da mi oznace da sam polozio za A! E sad receno mi je da pre svega toga treba da odem negde u Ljermontovu da mi udare pecat?! Kakav je to pecat?! Zar ne treba sve u svom supu da odradim?! i uopste gde se nalazi to u ljermontovoj?! Hvala svima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12115.msg164729#msg164729 date=1195142279] E ljudi imam jedno vazno pitanjce(za Beogradjane i oni koji su polagalai u Beogradu)! Danas sam u auto skoli uzeo potvrdu da sam polozio i naravno moram da odradim to u SUPU iz koga sam grada tamo da nosim da mi oznace da sam polozio za A! E sad receno mi je da pre svega toga treba da odem negde u Ljermontovu da mi udare pecat?! Kakav je to pecat?! Zar ne treba sve u svom supu da odradim?! i uopste gde se nalazi to u ljermontovoj?! Hvala svima unapred! Treba da to udare pecat za A kategoriju i stave datum polaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su mi u auto skoli da to radim(udaranje pecata za A) samo i samo u svom supu(iliti u onom u kom je izdata vozacka), a ovde da nem pojma koji pecat udaraju. Nema veze, videcu sutra. hvala za informaciju gde se nalazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...