Fangela89 1 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam Yamahu Majesty 125 2005. godiste. Pre nedelju dana na satu gde pise kilometraza, kada dam kontakt izbaci mi natpis change oil. Ulje promenjeno ali na tabli i dalje sija change oil. Ako neko zna kako da uklonim to zamolio bih ga za pomoc. Unapred zahvalan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 5, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi neko preko kompa da ga resetuje i da stavi period sledeceg servisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali sam resio problem. Skinuo sam klemne sa akumulatora i pritisnuo dugme za resetovanje trip-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Imas vec temu sa tim problemom i resenjem i bez skidanja klema.Samo potrzi ovde u skuter caffeu nemoj da te mrzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 5, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi neko preko kompa da ga resetuje i da stavi period sledeceg servisa. A mosh i tako!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Septembar 5, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima jedno 100 tema o tome na forumu. Cenim da bi valjalo da zalepim jednu temu sa odgovorom, pa da ljudi vide odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se nisam video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se nalazi akumulator na majestyu iz 2004? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan moj majesty 250 je bio iz 1998 god i akumulator je bio ispod desne patosnice, ima poklopac koji je zatvoren sa 2 srafa, unutra je akumulator. ne znam dal je isto kod tebe, al mozes proveriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i na mojoj iz 2004te. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...