Mare70a 1399 Napisano Septembar 4, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Cudi me da nije odjeknulo na televiziji kako zna!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna odakle je covek? Postoji covvek po nadimku Jager u Zrenjaninu i znam da je ljubitelj, ali ne znam da li je vozio ili vozi motor. Bio je u brnu na moto GP sa mojim dobrim drugarom... da,decko je iz krnjace. sinoc smo se okupili u lokalnom kaficu kad smo culi za tragediju. TI TO NISI ZASLUZIO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h, na Zlatiboru, jedan kilometar od skretanja za Užice, kod kamenoloma, pravac ka Beogradu, poginuo motociklista, dečku je nadimak Jager. Ako neko nešto briližnije zna neka piše. ja ti mogu reci da se decko zove Nikola,85 god,iz bg tacnije krnjace. vracao se sa mora....nemam komentar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 84 0 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: sabac srbija Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos u soku,ne mogu da verujem! Iskreno saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Septembar 5, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas,objavite mesto i vreme sahrane,kad saznate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija! Iskreno saučešće porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se treba raspravljati o uzrocima nesrece, al nekad si totalno bespomocan. Kao i oni momci iz Kosjerica sto su nastradali slicno kao i ovaj momak, stim sto su oni imali srecu da prezive udes. A to koliko je godina i para imao, molim vas ostavite za neko drugo mesto. Nama je bitan uzrok nesrece koji cemo spakovati negde u malom mozgu, i sutra u slicnim situacijama na vreme odreagovati i spasiti se. Dali je potrebno otvaranje novih tema ili pisati ovde, to nek odluce urednici. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je u cetvrtak 06.09 u 13-30h na groblju Zbeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Cudi me da nije odjeknulo na televiziji kako zna!? Što će reći, nije čovek kriv što se veselio i popio neku,to je normalno , jelte, nego smo mi krivi što se tu vozikamo tamo vamo ko neki šmekeri. Ma ovo je samo za kuršum. Kakav crni zakon,sud...užas jedan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel Nikola bio puniji momak, vozio plavu cbr600rr ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Septembar 5, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Cudi me da nije odjeknulo na televiziji kako zna!? Što će reći, nije čovek kriv što se veselio i popio neku,to je normalno , jelte, nego smo mi krivi što se tu vozikamo tamo vamo ko neki šmekeri. Ma ovo je samo za kuršum. Kakav crni zakon,sud...užas jedan Kuršum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pigeon79 0 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma lik nije mogao da dise, bio je garant mortus, njegovo lice je bilo skroz unakazeno meso visilo sa svih strana kad sam stigao u bolnicu pandur je pricao na motorili da ce majmuna usivaju bar sat dva.. Druže, ako dolaziš na Nikolinu sahranu, molim te da se javiš njegovoj sestri Suzani. Htela bi da razgovara sa tobom o nesreći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ma lik nije mogao da dise, bio je garant mortus, njegovo lice je bilo skroz unakazeno meso visilo sa svih strana kad sam stigao u bolnicu pandur je pricao na motorili da ce majmuna usivaju bar sat dva.. Druže, ako dolaziš na Nikolinu sahranu, molim te da se javiš njegovoj sestri Suzani. Htela bi da razgovara sa tobom o nesreći. bio sam danas sa njegovim ocem i bratom , i naravno da dolazim lepo se proveli na moru i polako krenuli nazad .. decko nije nista pio od sokova ali sudbina je takva vozili smo 70-80na sat stali gde god bi nam se stajalo , laganica opusteno klopali na zlatiboru bili na pijaci setali se i jbga .. neznam mu sestru ali cu je naci sutra..., ko nezna gde je groblje neka bude u 13 sati najkasnije na OMV pumpi cim se ukljuci na zrenjaninac iz pravca beograda, tu se nalazimo svi ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Ne kursum nego lomaca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isa 777 20 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalnost svima koji se saosecaju sa nasim bolom! Nikolina tetka Dragana... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK-KRNJACA 3 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna tuzna zora ruka opet sama pise pao si sa tog motora druze nema te vise Srce kuca i svetluca susa sliva se niz lice dusa pocinje da puca i prestaje da dise Duze vreme sam te znao sliku ne mogu da brisem kad si pored mene stao punim nasmejanim licem Ne zeli ime da ti stoji na ovom papiru neko se cuti boji brate, pocivaj u miru evo pijan na pod prosipa za tvoju dusu sad se krije neka sila, steze mi gusu... Andjeo rano zatvorio ti vrata vreme je stalo, pustam suze za brata svake sekunde, svak' minut, svakog sata tuga me hvata, pustam suze za brata Boze cuvaj nam ga tamo nemoj dati da odleti evo i ja cu se oprostit jos jednom za kraj nadam se da si tiho i mirno otiso u raj!!! :'( ZASTO BRE!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće porodici i prijateljima,Nikolu nisam poznavao,verovatno smo se videli u Igalu. Posebno me je to pogodilo što nestade još jedan mlad život,što se zove isto kao moj pokojni sin Nikola i što su bili isto godište. Zato sebi dajem za pravo da kažem,počivaj u miru sine,vozi putevima nebeskim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba pozivati ni coveka koji je izazvao nesrecu na lomacu... Dok ljudi piju u tom trenutku ne razmisljaju o tome da nije bas najpametnije posle opijanja sedati za volan a pogotovo ne razmisljaju da moze doci do necega o cemu sad pricamo. On je sada (posle svega) svestan svega toga i nebih mu bio u kozi... Nema vece kazne od toga sto ce neduznog momka ceo zivot nositi na savesti.. A za sve one za koje organi reda prilikom kontrole ustanove da su imali alkohola u krvi i samim tim cinili opasnost za sebe i druge na putevima malo je kazna koja sledi zakonom. Treba da bude bar 6 godina bez dozvole i 2000eur kazna i nesto dobrotvornog rada. Posle toga bi razmislio dal je pametno raditi tako nesto i ponovo ostajati toliko dugo bez dozvole zbog alkohola. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je svestan. Ja bih ga ipak na lomacu, za svaki slucaj. A ostali onda neka razmisljaju o vatrici umjesto 6 godina bez dozvole. Najgore od svega je sto se za ovakvo ubistvo dobija svega par godina zatvora (max). 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isa 777 20 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalozt GhostMile,ali to je Srbija i nas propali zakon! Da mi je vlast samo jedan dan,sve narkomane i notorne alkoholicare bih toliko nakljukala istim da bi se pitali da li zaista zele sledeci put da urade isto. A lopovima,ubicama i slicnim bih odsekla ruku za pocinjeno delo! Kao u arapskim zemljama,tj. kao po serijatskim zakonima! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isa 777 20 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A mi sad ovde mozemo da komentarisemo sta bi bilo kad bi bilo,kome bi sta uradili....... A cinjenica je da naseg Nikole vise nema i da nemamo vremeplov da ga vratimo... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ranjena dusa 0 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucese porodici,prijateljima .. Mlad zivot se ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici. Pocivaj u miru ime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je žao ,saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...