gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Vozio skutere. Od prošle godine prešao na TA. Slabo se razumem u mehaniku i popravke pa mi nije bilo baš svejedno da krenem sam na ovo putovanje. Ipak, odlučio sam, prekrstio se i krenuo Neće biti puno teksta, više će ovo biti slikopis... Jošku sam čekao u Novom Sadu. Stigli do Ivanjice gde smo prespavali a ujutru stižemo na Goliju sa zakašnjenjem pa smo tog dana imali našu turu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jošku ispraćamo na Uvac... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sledećeg jutra napuštam Goliju i palim put Sjenice... Uploaded with ImageShack.us Odlučim se da ostanem na Zlataru sa namerom da obidjem meandre Uvca čamcem. Smeštaj sam našao extra Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan i obavezna slika vatre iz Golijske reke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nova Varoš... Uploaded with ImageShack.us Uvačko jezero... Uploaded with ImageShack.us Ovog našeg kolibrija sam slikao u bašti na Zlataru. Malo sam googlao pa našao da je insekt. Zanimljivo mi bilo gledati ga... Uploaded with ImageShack.us Na Zlataru je odličan vazduh i još bolja hrana - evo heljdo pite. Uploaded with ImageShack.us Na Zlataru sam ostao tri dana. Rezervisao mesto u čamcu kod Lukovića i eto mene prvog na brani... Uploaded with ImageShack.us Vožnja čamcem traje 4-5 sati,do meandra i nazad. Usput smo posetili ledenu pećinu(vani 35 a unutra 8 stepeni). Izostaviću slike iz pećine... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Posetio sam i manastir Dubnicu gde sam proveo duže vremena u tišini i priči sa igumanom. No,posle tri dana na Zlataru, put pod noge i pravac Durmitor... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Smeštaj sam našao u Ivan Do. Pogled iz moje sobe... Uploaded with ImageShack.us Balkonče na kome sam uživao i udisao predivan vazduh (ujutru budjenje u 6 h, ostala mi navika zbog posla i kafica i čekanje da se pojavi sunce)... Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Na Durmitoru sam kombinovao vožnju i planinarenje (treking). Evo nekih vidikovaca i predela zaista veličanstvenih... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pogled iz moje sobe u ležećem položaju Uploaded with ImageShack.us Moram reći da je nebo bilo prečisto rano ujutru dok posle...nekako zamagljeno, rekoše mi da je zbog požara koji su svuda unaokolo... Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 3, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra... Dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor uzduž i popreko... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Lepo mi je pokazao da dalje nema puta i da se moram vratiti Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam koristio GPS i ostale inovacije. Kupio sam predobru kartu Durmitora sa precizno obeleženim svim putevima (posebno asfaltni i posebno označeni oni drugi kao i pešačke staze i sve ostalo). Ali jedno je karta a drugo realnost. Imao sam nameru da odem motorom do Sedla ,parkiram motor a onda pešice oko 9 km na Bobotov kuk. Sve je izgledalo jednostavno. Ali, kada sam došao na sedlo(biće slika), duvao je vetar, pa ja mislim 100 na sat. Kud ću sam u pusteliju a i staza nije bila vidno obeležena. Pamet u glavu pa podvig odložih za drugi put Mislio sam da u povratku ostanem još pet dana na Durmitoru... Pronašao sam bivšu kuću, najbolju na Durmitoru u kojoj sam proveo 10 dana pre 5 godina. Tamo nisam video automobil 10 dana,noću je mrkla noć,divljina. Totalna suprotnost Ivan Dolu. Pravi putokaz u šumi. Odmah sam znao da vodi do "moje" kuće Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zminje jezero... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Put ka Sedlu i dalje... Veličanstveni predeli... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sedlo. Liči na onaj Transfaginistan ili tako već nešto Komplikovano ime i za pisat i za izgovarat ga. Nazvaću ga Trandžom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 3, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski. Neko bas ima smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 3, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Sedlo. Liči na onaj Transfaginistan ili tako već nešto Komplikovano ime i za pisat i za izgovarat ga. Nazvaću ga Trandžom Malo vise na Transalpinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike i pitam se šta ću ja u ovom kavezu od stana Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Put u ... Uploaded with ImageShack.us Svi rogati na mene. Bilo je i bikova. Nisam znao da se ponašam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da. Na Transalpinu sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 3, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro.... svaka ti čast na izboru rute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Septembar 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktore, kratko i ubitačno, slike vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Tog dana po povratku, sedim na terasi i čujem helikopter koji kruži nad Crnim jezerom. Znao sam da se nešto desilo. Kasnije, dolazi gorska služba i dovodi psa. Saznajem, brzo su i na vestima objavili...Moj prvi komšija, nemac star 72 godine strmoglavio se i poginuo na Malom Medjedu dok je fotografisao. Vidjao sam ga svakog jutra. I on je bio ranoranilac. Krenuo bi rano u šetnju sa psom noseći fotoaparat oko vrata. Bio je vrlo vitak i u kondiciji. Bilo je tužno videti psa vezanog za prikolicu. Prikolica pusta... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na pažnji i lepim komentarima. Nego nešto ne mogu da citiram ? Al to ćemo posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 noći (računao sam noći jer sam njih plaćao) krenuo sam na more. Krenuo sa Durmitora po kiši i 5 stepeni a u Boku stigao po velikoj vrućini. Probao sam da nadjem smeštaj u Perastu. Odvede me čovek u brdo i u svoje dvorište. Udjoh u kuću pa u dnevnu sobu i kuhinju pa dalje u hodnik i u trokrevetnu sobu. Davao za 35 eura, eto meni za 30. Ne treba mi trokrevetna,rekoh mu. Jeftinije nećeš naći... Tako krenuh dalje. Vrućina i gužva me vodiše sve dalje. U Kotoru kolone vozila... Tako stigoh u Radoviće Da ne detaljišem,nadjoh smeštaj duplo jeftiniji, nad plavim horizontom. Pronadjoh plažu Oblatno, suncobran i ležaljke - 20 eura. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nije mi odgovarala cena pa sam otišao dalje do Mirišta i eto, tamo mi se baš dopalo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sa mora, što obećah... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Eh taj Durmitor,ja kao svake godine planiram da ga posetim jer sam ga samo na slikama video i nikako da dodje taj dan,ti si ga bas prestavio ovde na pravi nacin,prelepe su ti slike Gox,sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor je za mene čudesan. Nešto me opčinio. Nađeš smeštaj, ostaneš nekoliko dana pa krstariš. Prvog dana, nisam imao kartu pa zalutam negde u Podgori, Nadgori, neznam ni sam više. Išao asfaltnim putem pa posle makadamom po šumi. Ne vidiš nebo, samo šumu. Vozio se 10-ak km. Nigde orijentira. Nigde kuću da vidim, vozilo. Samo da izbijem na asfalt, mislio sam. Uspem naravno da se snađem. Put kroz šumu je bio izvanredan za off, čvrst, utaban... "Ivan do" je autokamp sa odličnom lokacijom. Povezan je sa Žabljakom odličnim osvetljenim putem tako da uvek možeš skoknuti do grada kad ti nešto zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Septembar 4, 2012 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U najmanju ruku BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...