Jump to content

Moto Zajednica

Sutomore 2012

Recommended Posts

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Treba da ga naprave vikend posle Zlatibora. Onda se svi lepo spustimo na more i nastavimo provod. Zagarantovan uspeh. Ovako,jebes ga,pocinje skola,gotovi odmori...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 106 postova

Da ali to je takozvana Sutomorska Septembarska Motorijada tako da se svake godine odrzava u Septembru stim sto se svake godine sve kasnije odrzava. Ove godine bi trebalo da bude deseta po redu koliko ja znam.

• Svrati ponekad, 166 postova
  • Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S

Da trebalo bi ove godine da bude 10-ta motorijada...kako je organizator prosle godine meni obecavao i pricao da ce to biti nesto najozbiljnije do sada jer je ipak deseti susret i to treba proslaviti..i tako dalje i dalje...a na taj skup sam isao i ranijih godina 2008-2009 kad je bilo bas dosta motora i prepun kamp,medjutim radi njegovog ponasanja ljudi izbjegavaju taj skup...neznam ima li odje koji Maratonac iz Sapca...njih je bilo prije par godina sa nekim motorom koji je sklepan iz 15 motora :) koji je sluzio samo da se skine auspuh i da se puca iz njega...pa su ih cerali iz kampa..i cuda im radili,zvali policiju...prosle godine nije bilo nego 4-5 motora u kamp,ali se narod skupio pored kafica i u kafice ..i na kraju na defileu je bilo bas dosta motora...nece ljudi da mu davaju pare za ulaz u kamp a nista ne dobiju...mislim da se organizator zove Ivica ( onaj celavi ) smara previse sa onim megafonom na koji svakih 2 minuta sere i opominje bajkere kako da se ponasaju,,da ne turiraju,pucaju,,,svake jade...po meni los je domacin..zato mu svake godine sve manje i manje ljudi dolazi..a zali boze dobro je mijesto i lokacija...;)

eto tako..:zdravo:

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

sad vam je od sjutra u igalu novi skup pa mozda bude to zanimljivije , ima i voznje brodom i tako malo opustanja

• Svrati ponekad, 166 postova
  • Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S

Sigurno ce da bude bolje odje u Igalu nego tamo..iako je prvi skup ..uvjeren sam da ce bit kao da se godinama odrzava ;)

zato dodjite da se uziva,,odma je kamp iznad pjescane plaze..pivo,pasulj,kupanje,druzenje,voznja,brod,muzika. :) sta ces vise

:moto3:

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Ja sam svratio na skup kod Loyda u Sutomoru prosle godine , i meni je bilo ok. Nije naplacivan ulaz u kamp, nije niko vikao na razglasu , policije nije uposte bilo (do defilea ih nisam video). Na samom defileu pucaca je bilo ko i svugde po skupovima , u kampu ne. Ivan ponudio sim bajkerima koji su dosli da ostanu u kamp kolko hoce za Dz. U z sam kamp Loydov restoran sa klopom, kafic ispred, u kampu sredjena trava , umivaone , wc/i .Opustena atmosfera skroz , a ni guzve nije bilo u kampu, plaza na 20 metara od kampa , voda topla itd...

Sad ... , ko sto napisah u temi sutomore moto skup 2011, nije bilo poznatih rok bendova , fatanja kobasice zubima,stunt majstora, niti izvikanih striptizeta (koje i onako vise na sipkama u svakom poznatijem kaficu), ali s obzirom da ceo skup organizuje jedan covek (Ivan Zankovic),mislim da je solidan skup a i mnogo bolji nego neki skupovi po Srbiji i sire koje organizuju citavi klubovi uz sponzorstvo gradova i naplacivanje ulaza itd...

kome se ne svidja ne mora da ide a mi kojima se svidjao posecivacemo ga dok traje :zdravo:

Yugoslavia forever :care:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

bio ja jednom - za stolom nas deset tačno prva tura deset piva deset eu, druga deset piva 15eu ja vatam konobara za vrat a on kaže da mu gazda naredio da poveća cenu piva i mi normalno predjemo u lokal ispod njegovog i nastavimo da pijemo pivo po 1e i zamisli gazda te terase koja je na plaži baci sigurno tri ili četiri ture lik car a taj loyd nemam reči i bio sam kad je se drao u razglas ali mi nismo bili u kampu tako da neznam o čemu je pričao :neznam:

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Susreta u Sutomoru ce biti 14,15,16.09.2012.tako Ivan reklamira sada po Sutomoru.

Jel se ti to spremas?

Ma bio sam na susretu u Herceg Novom ,a bio sam smesten u Sutomoru pa sam video reklame.

Znaci sada za vikend vam je moto skup.

• Svrati ponekad, 310 postova
  • Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100

Slušam u poslednja dva dana reklamu za moto skup u Sutomoru za 14,15,16 -09 2012. Organizuje ga "LLOYD" Sutomore . Reklama ja na radio Baru.Pozdrav ko bude došao neka ponese kišno odelo pošto su za petak predvideli kišu.:zdravo::takoje::moto3:

• Svrati ponekad, 106 postova

Ja se pre par dana vratio iz Sutomora svracao sam u kamp tri satora i to je sve mislim da ce da bude slab skup kao i proteklih godina ali da sam imao vise vremena ostao bi sigurno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja