Satelis 15783 Napisano Mart 27, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je automat u problemu, tacnije on ima rele anlasera. Moras skinuti srednji tunel, nosac kofera, desnu "lajsnu" i zadnju desnu plastiku da bi dosao do relea koji je usrafljen iznad kucista osiguraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodicmarko 0 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa na relej sam i mislio.nije do prekidaca.danas sam ga rastavio i ocistio i naprsko kontakt sprejom.probacu da zaobidjem relej pa da ga direktno kresnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Mart 28, 2018 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na burgmanu brljavio prekidac kocnice. Levu kad stisnem inpalim on normalno vergla. Desnu kad stisnem on onda pocne da prekida. Skidao dva-tri puta i cistio i na kraju porucio u motobike-u 200din nov Na Leonardu me zezao rele anlasera. Meni je to bilo lako da otkrijem zato sto se jasno culo kliktanje i cak kao da varnici tj. svajsuje tu pored. Oslusni malo dok verglas. I proveri opet sve kontakte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodicmarko 0 Napisano Mart 29, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod mene je sve ok sa prekidacima 100% jer meni anlaser dobije struju ali nema snage da zavergla ponekad.objasnio sam vec kao da je prejaka kompresija pa nema snage da okrene.e tako se manifestuje.jedino od struje moze biti sam rele-automat anlasera.to jos nisam proverio.aku je nov i 100% ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Mart 29, 2018 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri opet sve kontakte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje,ne radi mi sat na tabli beverly 250. Da li postoji neka baterija i kako se to menja? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Maj 4, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skines inst. tablu, sa zadnje strane skines poklopac, zakrenes plasticni nosac baterije i videces istu.....zameni pa probaj, vidi dal ce proraditi nakon zamene baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 5, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: Skines inst. tablu, sa zadnje strane skines poklopac, zakrenes plasticni nosac baterije i videces istu.....zameni pa probaj, vidi dal ce proraditi nakon zamene baterije. Nisam nikada skidao inst tablu,verovatno treba da skinem sve maske oko nje? Hvala u svakom slucaju. Probacu pa cu da javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost tako je, pivce pored sebe pa lagano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Maj 6, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2018. at 22:14, Satelis je napisao: Skines inst. tablu, sa zadnje strane skines poklopac, zakrenes plasticni nosac baterije i videces istu.....zameni pa probaj, vidi dal ce proraditi nakon zamene baterije. Rasklopio. Ne postoji nikakva baterija. Na zalost nije to problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 7, 2018 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je crkao ovaj ekran ili sta vec. Ne nadjoh nikakvu bateriju na zalost Promenio Maj 7, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodicmarko 0 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan A sto su ti raskopcane te dve zice sa stopicama.da one ne napajaju sat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da one napajaju sat. Ima varijanta s baterijom i ova direktna. Crkao je sat verovatno. Ja sam to razvezao da bih ga skinuo. Na zalost moracu da stavim drugi ili da ubacim neki drugi sat. Hvala svima na savetima. Satelis hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se skida taj cep pored te crvene i crne raskacene zice? Nemam nikakvo iskustvo sa tim ali mi deluje kao da bi tu bogla biti baterija. Znam da nije isti model ali mozda pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Maj 7, 2018 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam to i ja mislio. Vrlo moguce ispod cepa da bude. Zice mogu da budu od osvetljenja sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodicmarko 0 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan A koji to sat ima baterije.kolko vidim po instrument tabli ovo je bev sa karburatorom i kaze da kod njega nema baterija.ja imam beva ie i moj sat takodje nema baterije.koja je onda fora, po cemu se moze znati koji ima a koji ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da naprskas dzekove koji idu u tablu sa WD-om, moze da se desi da ti sat proradi, licno sam se uverio da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojnikd 11 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, muljaz said: Upravo sam to i ja mislio. Vrlo moguce ispod cepa da bude. Zice mogu da budu od osvetljenja sata Колико се сећам, тај чеп је само заштита, рупа са контактима је остављена за Т5 сијалично грло за додатно осветљење сата, од којег се изгледа одустало... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj cep samo drzi zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, batke je napisao: Taj cep samo drzi zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Maj 8, 2018 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na toureru 250ie kad skinem akumulator sat neradi,tj akumulator je jedina baterija sa koje se napaja sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodicmarko 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa da tako je i na mom mopedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batke 0 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan kada krenem negde motorom posle nekih 100m on pocne da se gasi kao da trokira,ako se ne ugasi nastavim normalno da vozim ceo dan a ako se ugasi ne mogu vise da ga upalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...