Jump to content

Moto Zajednica

Rodicmarko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Backa Palanka
  • Motocikl
    Piaggio Beverly 250 ie

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Rodicmarko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. A koji to sat ima baterije.kolko vidim po instrument tabli ovo je bev sa karburatorom i kaze da kod njega nema baterija.ja imam beva ie i moj sat takodje nema baterije.koja je onda fora, po cemu se moze znati koji ima a koji ne.
  2. A sto su ti raskopcane te dve zice sa stopicama.da one ne napajaju sat?
  3. Ma kod mene je sve ok sa prekidacima 100% jer meni anlaser dobije struju ali nema snage da zavergla ponekad.objasnio sam vec kao da je prejaka kompresija pa nema snage da okrene.e tako se manifestuje.jedino od struje moze biti sam rele-automat anlasera.to jos nisam proverio.aku je nov i 100% ispravan.
  4. Pa na relej sam i mislio.nije do prekidaca.danas sam ga rastavio i ocistio i naprsko kontakt sprejom.probacu da zaobidjem relej pa da ga direktno kresnem.
  5. Pregledacu sve to samo da malo otopli.a da nije mozda los kontakt na automati anlasera.i znas li gde se on nalazi.prosle god sam kupio motor pa ga nisam jos rasklapao.na predhodnom sam znao svaki sraf gde stoji.
  6. Pozdrav.Ja sam Marko iz Backe Palanke.Imam bevely 250 ie 2007 god.javlja mi se jedan problem pri paljenju motora,a to je da ponekad nece da zavergla kad stisnem dugme tj kao da nema snage(kao da je kompresija prejaka pa nemoze da savlada taj otpor).ako zadrzim duze dugme za paljenje ob to pregura posle 2-3 sekunde ili ako ponovo stisnem dugme za start.akumulator je ok posto sam ga palio i na kablove sa drugog akumulatora.
  7. Mislim da se nalazi u samom rezervoaru u pumpi goriva
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja