DaliborBP 1229 Napisano Decembar 1, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onda miselin istu vrstu samo prednju. Nek bude kao par ... Da ih ne rasparujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onda miselin istu vrstu samo prednju. Nek bude kao par ... Da ih ne rasparujes. ..blagodarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan . . . nego koje ulje mi preporučujete ? . .. polusintetiku ? . . .10w40 ......ili nešto drugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojnikd 11 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Препорука произвођача је Agip (то је сада Eni) i-Ride 5W40, мада наравно можеш које год преферираш у том вискозитету... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Препорука произвођача је Agip (то је сада Eni) i-Ride 5W40, мада наравно можеш које год преферираш у том вискозитету... ....preferiram ...da je dobro ... cena nije toliko bitna .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojnikd 11 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је око 1200 дин/л, а и остали произвођачи су ту негде ваљда...наравно, замени и филтер уз уље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је око 1200 дин/л, а и остали произвођачи су ту негде ваљда...наравно, замени и филтер уз уље. ..kao I na autu ... sa zamenom ulja menjam I sve filtere .... to su mu ...pluća . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mada ako je prešao 30.000+ onda pređi na 10w40, 5w40 će mu biti mnogo retko. Iz iskustva znam, imao sam dva Beverlija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mada ako je prešao 30.000+ onda pređi na 10w40, 5w40 će mu biti mnogo retko. Iz iskustva znam, imao sam dva Beverlija. ..pa sad . . . . to je relativno .... Na satu piše 18.500 ... a on 2005 god. ... uvežen pre 15-tak dana . . . iz Italije . . . Mada..izgleda fantastično . . . odlično je očuvan . . . ali ..ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Decembar 3, 2014 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mada ako je prešao 30.000+ onda pređi na 10w40, 5w40 će mu biti mnogo retko. Iz iskustva znam, imao sam dva Beverlija. No no, nema veze sto je toliko presao, nece mu biti retko, isti agregat kao kod mene. Slobodno sipaj 5W40 sintetiku pa kontrola na svakih 1K predjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Ovlašćenom servisu mi tako rekoše, moj je bio kupljen sa 23.000, ovde u BG ga kupio čovek novog. Ja prvi put sipao 5w40 i posle 1000km lampica za ulje se upali, kad sam prešao na 10w40 to se više nije dešavalo. A ti Dare servis radiš na 2500 (ja sam na 5) + si majstor i prvi vlasnik. Tog Beverlija pitaj boga ko je sve i kako jahao. Nije mi trošio ulje, niti je negde curilo..i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Decembar 4, 2014 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 5K od servisa do servisa za tu kubikazu je mnogo, pogotovo za 125-ce jer su konstantno u visljim obrtajima za razliku od 400-500+cc. Zbog toga radim servis na 2.5K, mada moze i na 3K ali eto, tako radim od prvog dana. Ulje jedino cuva motor uz pravilno koriscenje istog, kad kazem koriscenje msm na to, da kad je hladan start nema odmah pun gas, al isto tako ne valja ni da drobi 10min u mestu, f. vazduha cist, termostat ispravn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na Bev 250, na 125 se više ni ne sećam kad sam radio servise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoc,od juce je pocela da mi se pali chek lampoica na beverliju 250ie S 2006god. Kad krenem da vozim upali se a kada smanjim brzinu i stanem recimo na semaforu ona se ugasi,sve radi normalno vuce lepo ne smanjuje ili podize obrtaje ali svetli i nervira me mnogo hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Može biti i do lošeg kontakta sijalice, meni je npr. Beverly znao kada je na rezervi da pali tu lampicu, pa se ugasi, pa se upali....a kad dam žmigavac onda showovi po tabli....Ja bih skinuo poklopac table i malko "prodžarao" te ubodne sijalice... Atlantic mi pali rezervu sam od sebe ali samo kada je akumulator pred izdisajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Jul 22, 2015 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djurasine msm da coveku pali EFI lampicu........ proveri koliko je punjenje na leru ( ne ispod 12V ) i pod gasom ( ne preko 14.9 ), najver. ti prepunjava regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga proveravao i postavio na dijagnostiku,i prvi put mi je pokazao gresku na bombini a druga je bila greska na nekom kontaktu i kad je to majstor skinuo ponovo sam krenuo i posle kilometra se opet upalio,posle toga mi je pokazalo kada sam se vratio odmah greska na struji ali to je širok pojam,izmerio sam punjenje na leru 12,3 a pod gasom puni 14 i jebem li ga sta je,ako imate neki broj od nekog majstora ko moze da mi pomogne javite a od prekjuce sam na odmoru i hteo da malo sa zenom krenem u neku dalju voznju i eto ti ga sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod Satelisa..nema svrhe dalje tražiti majstora. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kvar otisao mi je regler na beverlijy,ljudi potreban mi je broj tel coveka iz Bg koji pravi reglere mislim da se zove Joška ili tako nekako hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Jul 24, 2015 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kvar otisao mi je regler na beverlijy,ljudi potreban mi je broj tel coveka iz Bg koji pravi reglere mislim da se zove Joca ili tako nekako hitno Lepo ti napisah par postova iznad........ Djurasine msm da coveku pali EFI lampicu........ proveri koliko je punjenje na leru ( ne ispod 12V ) i pod gasom ( ne preko 14.9 ), najver. ti prepunjava regler. Covek koji pravi reglere zove se Joska i nije iz BG-a. Mozes videti da nema cika Arakis koji komad reglera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Đurišiću sedi jedan.... Satelisu odličan pet. (Kao i uvek) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala gospodinu Joski za regler otklonjen je kvar radi ko dusa sve pohvale za brzu dostavu i kvalitetan deo sve preporuke kolege!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko moze da mi kaze cemu sluzi ovo i kako se kaze na srpskom , ja izgledam nemam to na mom motoru(fali) pa ne znam da ne ispadne neki problem ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike kako bih to trebalo da izgleda ,redni broj 8 http://www.easyparts.it/showdrawing/6347/76078/79A/0-4019-1-m420-m882-m2321-m6347-s17469-d76078/Secondary-air-box.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan To je vakuum pumpa i sluzi za regulaciju recirkulacije izduvnih gasova. Nista bitno, jedino ce se ekolozi ljutiti ha,ha. Moze i bez toga bez problema. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...