N.F.S. 21679 Napisano Jul 16, 2021 Integrisan, 9453 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Steering column bearings set Piaggio Beverly 125 / 200 / 250 - www.motor-x.com - Online store WWW.MOTOR-X.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда је ок.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 16, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan zar nema neki manual ili klip na netu na tu temu..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја би и горе конусни, али ја, никад не би овако играо али по слици је ОК.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Temu o Beverly 250 imamo vec 9 godina pa ovu spajam sa postojecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2021. at 15:46, sasa_f1 je napisao: U pravu si. Zamenio jedan, upalio sve ok, ugasio. Dok sam sklopio sve nazad, probam da upalim, sad nece da vergla... Mozda neko bude imao slican problem, pa da zna... Pri vracanju plastika, crevo sa ekspanzione posude mi je svuklo dzek sa kontakt brave, zato nije verglao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 19, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, menjao bih obe rucice na kormanu beva! Neka preporuka za kupovinu, nabavku, koje rucice i na sta obratiti paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15801 Napisano Jul 19, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 udarcem 2 muve...... Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan A hamm.. skupoca.., a sta je poenta sa ovim sarenim diodama? Koja je preporuka za materijal rucice, koja ce da ponudi max komfor? Promenio Jul 19, 2021 član petar_lord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako dobro kapiram, okacio ti je link rucica koje u sebi imaju grejace. Ove lampice mi lice na nivo grejanja. Mozda i gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 19, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Sasaf1 ! zato je i 2/1 , samo kako meni nije neko zadovoljstvo a ni potreba voziti po hladnom ovo ostaje “za neka bolja vremena” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,juce smo imali mali jubilej. 44444,4Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Jul 25, 2021 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Treba da castis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Treba da castis.Moze,samo da nije 1444 xxxSent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Sta bi moglo da pravi neke cudne zvukove u prenosu...? Nekad zvecka, nekad kao da grebe (slicno potrosenim plocicama na kocnicama, nekad lupka...) Sve je zamenjeno originalnim delovima (kais, roler, klizaci varijatora, rolnice...prekontrolisano kvacilo, podmazani lezajevi...) To se uglavnom cuje kada se lagano krece sa mesta...bez jakog gasa... Promenio Jul 26, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ne'am pojma.. Možda bi koristilo da okačiš snimak.. Jer, ako je sve zamenjeno i provereno - nema šta da bude u prenosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako bi snimio...posto se desava samo u voznji.. Nakon zamene sve je bilo extra...samo se motor cuo bez ikakvih drugih zvukova.. Probali smo 2 kruga sve super.. Posle 100+ km iz BG do NS...opet su poceli da se vracaju svi ti zvuci koji su se culi i pre zamene...jedino kais sada manje lupa o deklu i roler.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1) Pa stavi ga na štender.. 2) Aha, jedno vreme je bilo ok, to mi zvuči kao bitan podatak.. Pa kul, možda nije nešto dobro pritegnuto, pa se razlabavilo.. Mada, onda bi se čulo i na jačem gasu.. I to jače. A možda je diferencijal.. Ima li ulja tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Probacu...mada mislim da na strnderu nece pokazati.. Manifestuje se kod laganih kretanja sa mesta ili sa malih brzina...tipa posle usporavanja za skretanje.. Kada se zustrije doda gas nema nista.. Zvuci su isti kao i pre servisiranja prenosa...samo su udarci kaisa redji i dosta tisi... A kad je skinuta dekla sve je bilo lepo stegnuto... A i pri montazi je sve lepo vraceno, stegnuto...stavljena lepak pasta na matice... Ima ulja u diferencijalu...lepo sveze.. Pretpostavljam da je skoro menjano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Evo 3 snimka koja sam napravio u mestu.. U ovom slucaju se cuje samo kuckanje iz dekle prenosa...kao da se cuju klizaci varijatora ili rolnice.. Ostale zvuke nisam uspeo da dobijem dok je skuter u mestu... https://youtube.com/shorts/GY7oSNKPtfw?feature=share Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 27, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan E, bolje što si okačio zvuk. Istina, ja iz ovog ništa ne zaključujem, ali ima majstora, kapiram da će njima značiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da...malo se iz ovoga moze zakljuciti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Jul 27, 2021 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jul 27, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi ponovo otvorio prenos pa video sta je? To sto je navodno sve uradjeno, ne znaci da je uradjeno kako treba i da to treba iskljuciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, muljaz je napisao: A sto ne bi ponovo otvorio prenos pa video sta je? To sto je navodno sve uradjeno, ne znaci da je uradjeno kako treba i da to treba iskljuciti Ma majstor mi je u BG, a ja sam se vratio u NS... Pa bio sam sa njim dok je radio...sve je slopio kako treba.. Jedino da nadjem ovde nekoga da opet otvori.. Promenio Jul 27, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...