duleduka 35 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi sustina izlaska policije na odredjene pozicije trebala biti sprecavanje eventualnih problema u saobracaju, a na mestima gde se ocekuje komplikovana ili opasna situacija. U tom slucaju ablendovanjem, u stvari, pomazemo ostalim vozacima da se dodatno skoncentrisu i tako izbegnu eventualnu opasnost. Ja ablendujem i ako vozilo nailazi na saobracajku ili neki drugi neocekivan problem na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Septembar 19, 2012 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne. Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima. Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije. Apsolutno mogu reci da se slazem s tobom i da njih (policiju) mnogo zabole za bezbednost u saobracaju. Mene pre 2 god zaustavi radar kod nekog sela od Batocine ka Jagodini (put preko Brzana). Ogranicenje pre ZOBS-a bilo 60, a kad me nahvatali 50. Ja isao s koleginicama kolima, nisam vodio racuna o brzini, ali sam znao da ne idem brzo. Radar pokaza 64, kazna 8 000 ili 5000 u roku od 8 dana, ku**c, palac poce ja tu da molim, prvi prekrsaj, necu vise nikad, omele me koleginice i dobijem samo opomenu. U tom "naseljenom mestu" nigde zive duse i da sam isao 85 nikog ne bih ugrozio, ali se oni upravo i nalaze na takvim mestima. Ipak su ispali tad fer prema meni, pa necu da gresim dusu, ali zna se sta je cilj i saobracajne policije i Zobs-a i raznih agencija za bezbednost saobracaja. Ipak se oko $njega$ vrti svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Septembar 23, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne. Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima. Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije. Jeste ima tih 'k..njskih' sacekusa na 50 ogranicenje ili 60 krivine, mostovi i sl ili za pojas sijalice i sl. u tim situacijama i ja upozoravam i o drzavi se slazemo ali ne izlazi mi iz glave da mogu pomoci nekome ko ne bi trebalo da je za volanom ! teško je ovu tvoju logiku razumeti, al ajde... a šta da ti padne saksija na glavu... mislim, o čemu ti razglabaš... čudno :S... normalno da upozoriš... ili ti sigurno uvek doslovce pratiš ograničenja... gospode... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanimaju razlozi za po meni ovu ''kvazi-kolegijalnu'' uslugu ? Ja verujem da je tebi sa Vibragom u Subotici, gde nema neka nizbrdica od 17 km da uhvatiš zalet, ova usluga koju dobijes u saobraćaju potpuno beskorisna, pa je zato i nazivaš kvazikolegijalnom i sl...U celom civilizovanom svetu svaka radarska kontrola je vidno obeležena znakom upozorenja, a kod nas najčešće ne, pa shvati to zamenu za znak...Onaj koji je pijan, lud, bahat, drogiran i sl. neće obraćati pažnju na ovaj vid upozorenja kao sto ne obraća pažnju ni na šta ostalo, video sam to u retrovizoru nebrojeno puta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put, a posebno ako vidim neko sranje na putu u suprotnoj traci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Septembar 29, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U 99% cinkarim radar a nekad se desi da se zablentavim pa zaboravim - to je onaj 1% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...