Jump to content

Moto Zajednica

Policija na putu

ablend upozorenja   

170 članova je glasalo

1. 1. Upozoravate li na policiju ucesnike u saobracaaju ablendovanjem

• Da
      140
    • Ne
      4
    • Ponekad
      26

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 258 postova

Mislim da bi sustina izlaska policije na odredjene pozicije trebala biti sprecavanje eventualnih problema u saobracaju, a na mestima gde se ocekuje komplikovana ili opasna situacija.

U tom slucaju ablendovanjem, u stvari, pomazemo ostalim vozacima da se dodatno skoncentrisu i tako izbegnu eventualnu opasnost. Ja ablendujem i ako vozilo nailazi na saobracajku ili neki drugi neocekivan problem na putu.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne.

Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima.

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije.

Apsolutno mogu reci da se slazem s tobom i da njih (policiju) mnogo zabole za bezbednost u saobracaju. Mene pre 2 god zaustavi radar kod nekog sela od Batocine ka Jagodini (put preko Brzana). Ogranicenje pre ZOBS-a bilo 60, a kad me nahvatali 50. Ja isao s koleginicama kolima, nisam vodio racuna o brzini, ali sam znao da ne idem brzo. Radar pokaza 64, kazna 8 000 ili 5000 u roku od 8 dana, ku**c, palac poce ja tu da molim, prvi prekrsaj, necu vise nikad, omele me koleginice i dobijem samo opomenu. U tom "naseljenom mestu" nigde zive duse i da sam isao 85 nikog ne bih ugrozio, ali se oni upravo i nalaze na takvim mestima. Ipak su ispali tad fer prema meni, pa necu da gresim dusu, ali zna se sta je cilj i saobracajne policije i Zobs-a i raznih agencija za bezbednost saobracaja. Ipak se oko $njega$ vrti svet.

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne.

Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima.

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije.

Jeste ima tih 'k..njskih' sacekusa na 50 ogranicenje ili 60 krivine, mostovi i sl ili za pojas sijalice i sl. u tim situacijama i ja upozoravam i o drzavi se slazemo ali ne izlazi mi iz glave da mogu pomoci nekome ko ne bi trebalo da je za volanom !

teško je ovu tvoju logiku razumeti, al ajde... a šta da ti padne saksija na glavu... mislim, o čemu ti razglabaš... čudno :S... normalno da upozoriš... ili ti sigurno uvek doslovce pratiš ograničenja... gospode...

• Podržavam 1

• U prolazu, 55 postova

Bas me zanimaju razlozi za po meni ovu ''kvazi-kolegijalnu'' uslugu ?1Mina.gif

Ja verujem da je tebi sa Vibragom u Subotici, gde nema neka nizbrdica od 17 km da uhvatiš zalet, ova usluga koju dobijes u saobraćaju potpuno beskorisna, pa je zato i nazivaš kvazikolegijalnom i sl...U celom civilizovanom svetu svaka radarska kontrola je vidno obeležena znakom upozorenja, a kod nas najčešće ne, pa shvati to zamenu za znak...Onaj koji je pijan, lud, bahat, drogiran i sl. neće obraćati pažnju na ovaj vid upozorenja kao sto ne obraća pažnju ni na šta ostalo, video sam to u retrovizoru nebrojeno puta...

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja