Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 19.08.2012 god . osvanula je sunčana i topla. Dogovor je da danas idemo na Biogradsko Jezero , da roštiljamo i provedemo dan u ljepoti nacionalnog parka. Kod mene se nalazimo u 10.30 am i u Anino auto stavljamo fri\idere sa mesom i pi'em ( Ana je Veskova djevojka ) što nam je ooogromna prednost, jer ne moramo tegliti piće i roštilj ( a ne znam ni kako bi sve to popakovali u moto kofere...) te možemo opušteno uživati u vožnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj izlet krenuli su Vesko i Ana ( Yamaha Drag Star i Reno Clio , crveni za devojčice..) , Djeko i Tanja ( Aprila Shiver ) , Goku i Irena ( Honda cbf ) , Željko i Nataša ( Honda Varadero ) i Mikeli i Tanja ( Honda Varadero )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Laganom vožnjom u koloni izlazimo iz Podgorice i krećemo ka Kolašinu. Željko i Nataša , i Ja i Tanja na Hondama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ana ne zaostaje za nama, i evo njene fotografije u vožnji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Put je odličan i nema gužve , bar ne neke pretjerane u pravcu sjevera. Nakon nekih 20km stajemo da uradimo zajedničku fotografiju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nakon kratke pauze nastavljamo put. Tuneli se ređaju jedan za drugim , zavoji idealni za vožnju, dan sunčan bez vjetra... Ne znam što više da se poželi za moto izlet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Prije Manastira Morača stadosmo da sačekamo Anu , i po njenom dolasku dogovaramo se da napravimo pauzu za kafu i cigaretu na Crkvinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dio od Manastira do prevoja Crkvine je najljepši za vožnju . Priroda , krivine, odličan asvalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Prevoj Crkvine, koji se nalazi između manastira Morače i Kolašina, razvođe je dva sliva. Vode sa njegove južne strane idu ka Južnom Jadranu a sa sjeveroistočne Tarom, Drinom, Savom i Dunavom stižu do Crnog Mora. Kuriozitet je da se na krovu jedne zgrade na ovom prevoju vode dijele i odlaze u dva sliva. Na prevoju postoji nekoliko ugostiteljskih objekata, a ovaj u koji smo mi svratili je najstariji i po nama najljepši. Kafa nam je prijala, šala i dobro raspoloženje nas je držalo svo vrijeme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Od Crkvina do Kolašina nas dijeli par kilometara, i dalje magistralo0m ka Boigradskom Jezeru koje je krajnja tačka današnje vožnje. Zaista smo uživali u vožnji laganim tempom koji je veoma rijetko prelazio 100 km/ h ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan E sada moram i pomenuti da sam veoma zadovoljan novim motorom. Upija neravnine (kojih i nema puno na ovom dijelu magistrale ) , lagan za vožnju , ne zamara, nijednom me nijesu zaboljela leđa... Vozimo uz rijeku Taru i tako stižemo do mosta koji se odvaja sa glavnog puta i njegovim prelaskom stupamo na uzak krivudav put ka jezeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika sa mosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Sa mosta se brzo stiže do naplatne rampe , i plaćamo ulaz u nacionalni park 2 e po osobi. E sad, gospođa koja je ardila na rampi nam učini popust i platismo 2e po motoru. Put koji vodi kroz šumu je dobar, ali se mora voziti oprezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo na parking , i bez problema nađosmo mjesto za motore. Биоградско језеро је највеће планинско језеро у Црној Гори. Налази се на планини Бјеласици, 16 km североисточно од Колашина. Удаљено је 4 km од магистралног пута Колашин—Мојковац. Са шумовитом околином чини најлепши део националног парка Биоградска Гора. У време највећег водостаја дуго је 875 m, широко 410 m, дубоко 12 m, а површина му је 270.000 m² У доба суше ниво се спушта и до 6 m. Биоградско језеро је ледничког порекла и припада групи акумулационих језера. Из циркова са највиших делова Бјеласице спуштао се ледник кроз долину Биоградске реке, а моренски материјал је ношен до 1.000 метара надморске висине. Овим материјалом је преграђен валов, те је нстало језеро. Јерезо пуни водом Билогорска река (дуга 8 km) и поток Бендовац, а отока језера је Језерштица, десна притока Таре. Усецање отоке и појава понора на дну језера угрожавају његов опстанак. За време хладних зима вода се леди (30—60 дана). Поред језера су подигнути туристички објекти и мрестилиште, а крај је познат по погодним условима за одмор и рекреацију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mjesto za roštilj je nedaleko od parkinga, i brzo smo rapremili stvari. Prije roštiljanja se osvežavamo pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Vesko je uzeo neke roštilje za jednokratnu upotrbu , i svi smo se iznenadili koliko se može spremiti mesa na njima Opet raspoloženje na vrhuncu, cure su pošle do restorana da nabave luk i so koje smo zaboravili ponijeti , a mi smo spremali roštilj i uživali .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli,veliku zahvalnost dugujemo tvojoj Tanji,jer ne bi imali sem 3-4 fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nakon roštilja šetnja stazom pored jezera. Šetali smo i pravili fotografije, uživali u ljepoti prašume, umivali se u jezeru i pili vodu sa planinskog potoka... Proveli smo lijep dan, u odličnoj atmosveri i druženju. U sumrak smo se zaputili doma, i svartili u restoran na obali Tare na rakiju, kafu i palačinke. Tu se ponovo cerekali kao ludi i nijednog trenutka raspoloženje koje nas je držalo od kada smo krenuli, nije opalo... Eto , htio sam Vam prenijeti utiske sa ovog izleta , i nadam se da sam ubijedio nekog od vas, da svrati na putau za more ili sa mora i uživa na kratko u ljepoti Biogradskog Jezera. Pozdrav do skorog javljanja ili vidjenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli,veliku zahvalnost dugujemo tvojoj Tanji,jer ne bi imali sem 3-4 fotke E baš jeste uradila puno fotki sa motora u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan tek ces ti da postanes zadovoljan motorom, polako samo, a ne morate zvat ka po obicaju, ne druzim vam se vise ;p p.s. tih rostilja za jednokratnu imam domka uvijek, svetinja mi je to doma, najbolja stvar ikad za motor pogotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na Biogradskom jezeru sam bio samo jednom jos pre 20-ak godina...od tada se stalno meracim da svratim, ali nesto nikad dovoljno vremena. Moram to ispraviti prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne fotke sa izleta. Irena i Goran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dje je odje Žarko Mandić najveći bajker na balkanu i šire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan provereno dobar putopis,ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa prica, bio sam na Biogradskom jezeru par puta i uvek je bilo fenomenalno, moja topla preporuka da se svrati, moje misljenje da bi trebalo mozda da se upotpuni nekim objektom gde moze da se popije espreso , pice ( kafic), jer sem planinarskog doma i prelepe prirode nema nikakvog sadrzaja. Inace zadnji put sam bio pre 4-5 god. tako da moguce da se nesto i promenilo. Tih par puta koliko sam bio nisam nikada platio ulaz, neznam da li sam imao srece ili se tada nije naplacivalo i takodje moram da dodam da sam zadnji put bio u ranim jutarnjim satima kada sam isao do Budve na more , i nikako ne mogu da zaboravim dorucak u planinarskom domu, tada sam jeo naj lepsi omlet u zivotu, iako ga nije bilo na meniu konobar je uslisio moju molbu i doneo omlet sa prsutom, seckanom onako na debele kocke, jaoooo kad se samo setim. Takodje moram da pomenem da je dosta blizu glavnog puta ka moru a razlika u temperaturi je sigurno 8-10 stepeni, i ono sto mi se nije dopalo, odnosno sto me je sprecilo da udjem u vodu , makar i do kolena je nenormalno veliki broj zmija koje su se okupile kod onog splava ili doka gde su vezani camci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...