zec 268 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bezbedno koristiti te aditive koji ciste sistem za dovod goriva? Razmisljam ovako: ako je to neki stariji sistem recimo 8+god i do sada nije ciscen, da li ce aditiv pokrenuti svu natalozenu prljavstinu i zatrpati dizne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 7, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I bez toga je život dosta zamršen, nemojte ga još više pržiti... ne dirajte ništa, dok ne ostanete putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cane LA 12 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: HONDA NT650V Deauville Prijavi odgovor kao problematičan @ Marco LA: "Ja sam sad nalijo MOTOREX top speed (4t 10W40 mislim da je oznaka) i zamenio filter ulja..." Ulje te gradacije nije odgovarajuce za letnju upotrebu u masini Deauvill-a. Isuvise je retko, osim ako ne planiras da vozis svoj motor samo zimi, na temperaturama ispod +10 Celzijusa. Odgovarajuce je 15w50, ili jos bolje 20w50. J.B.ga ja zvao centarS i pitao oni rekli to ulje i ja narucio oni poslali pa ga ja zamenio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cane LA 12 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: HONDA NT650V Deauville Prijavi odgovor kao problematičan moram da primetim...vise niko ne daje +! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan moram da primetim...vise niko ne daje +! Marco, Marco... Plusevi se zaradjuju, a ne traze... Da bi ti neko dodelio "PLUS", treba na to biti potaknut onime sto si napisao, sto si savetovao drugima, sto si odgovorio na necije pitanje... Postavljanjem gomile pitanja, samo da bi odrzavao temu u zivotu, i da bi nabio odredjeni broj postova, u drugima ne budis zelju da te "plusiraju". Mozda zvucim okrutno, ali, u stvarnosti je tako. JBG!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan danas sam posle 5 godina seo na Deauville 650 u medjuvremenu sam promenio nekoliko motora i prosto sam se razocarao motorom, toliko mi je neprijatne bile vibracije da sam jedva cekao da sidjem. Kad sam ga vozio ranije delovao mi je kao vrh motor al sad ... Ajde sto nema snagu to od nje i ne mozes da ocekujes ali sama voznja je smesna i neprijatna. Izvinjavam se onima koji gotive ovaj motor , ali ja sam morao da iznesem svoje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecass 13 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam posle 5 godina seo na Deauville 650 u medjuvremenu sam promenio nekoliko motora i prosto sam se razocarao motorom, toliko mi je neprijatne bile vibracije da sam jedva cekao da sidjem. Kad sam ga vozio ranije delovao mi je kao vrh motor al sad ... Ajde sto nema snagu to od nje i ne mozes da ocekujes ali sama voznja je smesna i neprijatna. Izvinjavam se onima koji gotive ovaj motor , ali ja sam morao da iznesem svoje misljenje. Ajd pretera ga al vozis Hondu pa ti je oprosteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 18, 2012 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ kowac: A jel Deauville 650 ide dva puta losije od Honde sa 1300ccm? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8393 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan danas sam posle 5 godina seo na Deauville 650 u medjuvremenu sam promenio nekoliko motora i prosto sam se razocarao motorom, toliko mi je neprijatne bile vibracije da sam jedva cekao da sidjem. Kad sam ga vozio ranije delovao mi je kao vrh motor al sad ... Ajde sto nema snagu to od nje i ne mozes da ocekujes ali sama voznja je smesna i neprijatna. Izvinjavam se onima koji gotive ovaj motor , ali ja sam morao da iznesem svoje misljenje. E druže imaš "ergelu" pod guzicom i porediš ga sa Deauvill-kom. To je makina za sebe kao i svaka druga, pa šta ko voli a i može da jaše to i jaše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 47 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo tek sad sam video temu pa da se uključim. Deauville-a sam kupio pre tri godine (motor je 2003 godište)i sve u svemu sjajan je.Za ovo vreme prešao sam nekih 20.000 km.Naime, u vreme kada sam ga kupio bio sam poprilično bez iskustva tako da se pređeni kilometri tek u poslednje vreme rapidno povećavaju. Za početak, evo nekih tehničkih informacija koje smatram bitnim za napomenuti Servisi Redovne servise radim na svakih 6000 km (zamena ulja, filtera ulja i vazduha,ulja u kardanu)a svakih 12.000 km još i filter goriva te svećice.Motor takođe na svakih 6000 km bude kompletno pregledan...Ove servisne intervale poštujem i moj serviser u koga naravno imam potpuno poverenje insistira na tome.Takođe, trudim se da potrošne delove koji dolaze za zamenu menjam značajno ranije nego što se ukaže potreba. Oprema Oprema koju imam je standardna . Povišeni originalni vizir koji je fenomenalan za sve uslove vožnje( imam i originalni manji koji sam probao nekih 5.000km i koji je odličan za fotografisanje...). Topcase ( Original Hondin), 45 litara, koji ima dobru osobinu da je solidno izrađen, da u njega mogu stati dve full face kacige,i da ima očajno loš naslon za leđa suvozača (ovo ću pokušati preraditi kod Bobana). Sedište standardno,malo tvrđe i bolno po dupe nakon duže vožnje (takođe će biti zamenjeno za udobnije kod Bobana). Što se ukupnog prostora za prtljag tiče,(uz dodatak tank torbe od 20 litara)sav potreban prtljag za godišnji odmor za nas dvoje može stati(veoma zadovoljavajuće). Potrošnja Različita i zavisi od više faktora a prvenstveno od broja obrtaja kojim vozite te koliko ste ,,grubi na gasu,, i željni ubrzanja.(podatci koji slede odnose se na moj motor, koji je odlično održavan i u odličnom je opštem stanju). Oko 4,5 lit ako vozite od 4.000 do 4.500 obrtaja i ako ste jako nežni na gasu.5 lit ako vozite od 4.000 do 4.500 obrtaja i malo ste grublji na gasu.6 lit ako vozite od 5.000 do 5.500 obrtaja sa cescim ubrzanjima radi preticanja, 7 lit ako vozite od 5.500 do 6.500 obrtaja sa čestim naglim ubrzanjima radi preticanja. Subjektivni utisci Ovo je sasvim sigurno sjajan motor.Što se dizajna i koncepcije tiče ili vam se dopada ili ne,prosto takav je, specifičan.Motor se u svim uslovima vožnje ponaša tako da u njega možete imati puno poverenje.Ima nisko težište i ,,lak,, je za vožnju i upravljanje.Mene lićno fascinirala je mogućnost brze promene pravca (što sam konačno imao priliku da na pisti i doživim u pravom smislu). Sjajan zvuk i uglađen rad do 5.000 obrtaja.Oko 5.500 obrtaja počinju neprijatne vibracije koje se pojačavaju sa porastom obrtaja, pa je i preporuka ne više od 4.500 za kruzing (ugodno i ekonomično). Sve u svemu, mislim da je ovo odličan, ozbiljan i nadasve pouzdan motor vredan novca koji ćete za njega izdvojiti. Naravno,ako niste zadovoljni onim što ovaj motor nije ni obećavao da može da pruži, na raspolaganju je čitav niz turera... ali to više nije ova, nego neka sasvim druga priča u kojoj cemo se takođe verovatno videti u budućnosti. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rzbrzotrz 5 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Пољска Motocikl: KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ Marco LA: "Ja sam sad nalijo MOTOREX top speed (4t 10W40 mislim da je oznaka) i zamenio filter ulja..." Ulje te gradacije nije odgovarajuce za letnju upotrebu u masini Deauvill-a. Isuvise je retko, osim ako ne planiras da vozis svoj motor samo zimi, na temperaturama ispod +10 Celzijusa. Odgovarajuce je 15w50, ili jos bolje 20w50. J.B.ga ja zvao centarS i pitao oni rekli to ulje i ja narucio oni poslali pa ga ja zamenio! Па они увозе то уље, а мотор ти није у гаранцији, тако да... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... 10W40 ... Ulje te gradacije nije odgovarajuce za letnju upotrebu u masini Deauvill-a. Isuvise je retko, osim ako ne planiras da vozis svoj motor samo zimi, na temperaturama ispod +10 Celzijusa. Odgovarajuce je 15w50, ili jos bolje 20w50. Što se tiče temperature i viskoziteta multi-gradnog ulja, navedeno je u tabeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @eka Iznesi svoje utiske i u temi "Vozili smo", naravno moze sazetije, ako ti tako odgovara, ili copy-paste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cane LA 12 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: HONDA NT650V Deauville Prijavi odgovor kao problematičan vozili smo...jesmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ... 10W40 ... Ulje te gradacije nije odgovarajuce za letnju upotrebu u masini Deauvill-a. Isuvise je retko, osim ako ne planiras da vozis svoj motor samo zimi, na temperaturama ispod +10 Celzijusa. Odgovarajuce je 15w50, ili jos bolje 20w50. Što se tiče temperature i viskoziteta multi-gradnog ulja, navedeno je u tabeli Upravo sam o tome i razmisljao, kada sam pisao svoj prethodni post u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecass 13 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Provozali - brrrrrrrrrrrrrrr - i zaljubili se... UPGRADE ZA 2013. −ST 1300 zato je moja u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko vozi Deauville 700 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав за све. Треба ми помоћ око набавке додатне опреме за Довилку 2000 годиште. Узео сам је прошле године пред зиму и хтео бих да је мало средим. Био сам у Центру С, али су ми реклу да тога више нема, а неће ни бити па сам се сморио и не могу да нађем решење с обзиром на то да немам искуства са набавком из иностранства. Да ли има неко код нас ко неће да ме ољушти преко кога могу да набавим штитнике од ветра за руке и ноге и оригинални повишени визир сигурно, а веће кофере и музику у перспективи. Унапред хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Mart 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nađi na ebay ono što te interesuje pa naruči preko naših kolega koji rade nabavku i dostavu sa ebay: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61131-ebay-kupovina/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на савету. Контактирао сам Милоша. Прегледао ebay.co.uk и нашао све што ми треба, послао линкове ..... кад оно цврц! Неће да шаљу ништа ван UK. Тражио преко ebay.de, да не поверујем, нема ништа. Остаје ми да стрпљиво чекам да се нешто појави па да поручим или постоји можда још нека варијанта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, u Evropi se Deauville uglavnom prodavao u UK gde je bio vrlo popularan kao kurirski motor. Zbog toga ćeš delove, pa i polovne, uglavnom naći samo tamo, probaj da nadješ neki kanal. Imaju i dosta otpada gde se mogu naći polovni delovi vrlo povoljno. I još nešto u vezi tvojih pitanja: ne znam pošto si našao original povišeni vizir, ali ja sam super zadovoljan MRA vizirom koji možeš poručiti u 3t racing u Balosavi. Vario košta oko 120E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Mart 8, 2013 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan original Honda http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13MBLWE1&block_02=08R8002&block_03=3611 MRA http://www.twistedthrottle.com/mra-variotouringscreen-windshield-for-honda-nt650v-deauville Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, u Evropi se Deauville uglavnom prodavao u UK gde je bio vrlo popularan kao kurirski motor. Zbog toga ćeš delove, pa i polovne, uglavnom naći samo tamo, probaj da nadješ neki kanal. Imaju i dosta otpada gde se mogu naći polovni delovi vrlo povoljno. I još nešto u vezi tvojih pitanja: ne znam pošto si našao original povišeni vizir, ali ja sam super zadovoljan MRA vizirom koji možeš poručiti u 3t racing u Balosavi. Vario košta oko 120E. Оригинал сам нашао само полован (25-50 еура) преко енглеског ebay-a и неки преко, такође енглеског, сајта за резервне делове и додатну опрему, које не могу да поручим, и овај што је mokl (хвала) линковао од око све укупно 150-ак еура, и Puig , који би требало да није лош, код ових људи у Карађорђевој (Maxmoment) 75 еура. Иначе, моја Хонда има повишени визир и функционално ми одговара, али можда претерујем, естетски не, па бих највише због тога хтео да га заменим са највероватније неким оригиналним који ми највише паше. Свакако да је у игри и MRA, али бих исцрпео све око оригинала, па ако не успе онда да видим шта ћу друго. Контактирао сам неког пријатеља у Енглеској па ћу да видим ако буде могао он то да ми заврши. Трудим се, не иде, али биће, надам се. Ово је слика визира моје Хонде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cane LA 12 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: HONDA NT650V Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze reci nesto u vezi menjaca na motoru i ovog mog problema : Naime vozijo sam motor i kada sam trebao da stanem na semaforu prilikom saltanja brzina iz vise u nizu u menjacu je nesto pocelo da krci(drobi) i nije hteo da izbaci na ler,ali posle kratkog vremena sam uspeo da izbacim i na ler i da ubacim u brzinu maltene kao da se nista nije ni desilo? Zaboravijo sam da kazem da u tom momentu nije hteo ni u visu ni u nizu,a to je se sve odigralo mozda u trajanju u toku jednog min. koliko traje crveno svetlo na semaforu. Hvala unapred za bilo kakvu pomoc ili komentar sta moze da bude u pitanju! jbg. pocela sezona a ja vec u problemu nisam ga ni provozao kako treba!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94041-honda-deauville/page__p__1515141__fromsearch__1#entry1515141 Mozda nekome zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...