meex 16 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Dobio sam komplet h4 bixenon i sada bih to zeleo da prepustim nekom strucnijem licu, da mi to ugradi. Imate li nekog dobrog i pouzdanog majstora ko je vec ugradjivao xenone na stromu da mi prosledite kontakt? Pozeljno je da bude iz Beograda ili okoline.. Razlog vishe sto prepustam ugradnju nekom strucnom licu je taj sto mora da se ugradi i automat za odlozeno paljejne svetla, koji sam takodje kupio, da mi se na pale xenoni pri davanju kontakta, vec posle 15-20 sec.. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Avgust 14, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rajko Labaratorija.Bolji ne postoji a tesko da ce se skoro i pojaviti.Pozdrav postovani kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar, upravo se spremam da krenem tamo na zakazanu ugradnju..:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa.. kako je sve ispalo... pohvali nam se malo sa po nekom slicicom I ako nije tajna, koliko te izaslo sve... mislim majstor + materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje koliko te kostalo to zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanhelios 0 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 2 postova Motocikl: V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ji ja dobro ne vidim ili jos nema cene.Imene takodje interesuje ukupan trosak.poz.bobanhelios Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...