GUS 261 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Alo nedajte da umre tema. Ajd vi barem lokalci :-) evo opasno planiram istrazit malo detaljnije sjevernu stranu vrha vlasica to je ona strana sto gleda prema knezevu i krusevu brdu i to u sledecu sedmice. Ajde igor-gs i ostali banjalucani da se organizujemo pa ajmo vidit sta ima gore. Znam ja da vi palite na guranje :-) evo malo inicijative :-) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Inace vlasic mi je omiljena ruta i nikad nije dosadno....raj nebeski zato planiram ajmo u subotu jer gore zima vec lagano pocinje... Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 23, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu. Odvozili smo proljetos... Ovaj vikend sam uplatio neki strucni kurs,vidjevsi da niko ne predlaze nikakva putovanja Neki drugi put... Ipak radujem se lijepom putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu. Odvozili smo proljetos... Ovaj vikend sam uplatio neki strucni kurs,vidjevsi da niko ne predlaze nikakva putovanja Neki drugi put... Ipak radujem se lijepom putopisu Heheh steta, ali........bice prilike i oktobar zna biti lijep mozemo organizovati jos po neku voznju ove godine prije snijegova. Nego.....dugo mi se po glavi mota MOTAJICA jel iko bio na tom brdu, inace motajica je planina na tromedji opstina Derventa Prnjavor i Srbac ako se ne varam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 24, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce bili u Derventi pa rijekom Savom do Srpca....elegantno smo "obisli" Motajicu U Samoj voznji dosao sam na istu ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad cemo kolege na otajicu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Reko da ozivim temu, ima li kakvih enduro voznji u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se u BiH placati eurom,gorivo,hrana i to? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se u BiH placati eurom,gorivo,hrana i to? :-) ma u BiH možeš šta želiš može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan E,pa hvala:) Puno mi znaci:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podignemo i osvežimo ovu super temu ! Bio sam par puta motorom,ali sve na kratko, na dan-dva.Nešto sam video ali dosta toga je ostalo da se vidi i obidje..........Zamolio bih kolege iz Bosne ako mogu da sastave neku rutu u trajanju od 5-6-7 dana vožnje kroz Bosnu i Hercegovinu.Šta bi obavezno trebalo da se obidje,vidi,odvoza,a da dnevna kilometraža bude max 350 km,jer ne bih hteo da jurcam nego natenane da lepo obidjem......Mislim na nacion.parkove,istorijske spomenike,prir.lepote,reke,vodopade i neke lepe deonice za vožnju.Može i makadam ako je neophodno doći do nekog mesta,ali ne teži off. Pa ako ima nekih predloga,pišite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 219 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da,vreme je da Igor nešto isplanira za ovu sezonu....valjalo bi da se malo provozamo tim krajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...