ivanf 11 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem priču od početka, pre 10ak dana sam uradio prigušivač za auspuh koji je urao ko besan. Motor sam kupio sa nekim budženim custom auspuhom, al sad nemam para da ga promenim. Auspuh se stišo, SV je radio kako treba. Igrom prilika, nisam ga upalio od 24. do juče. Saug, vergam, upalio se, čekam malo da se zagreje. Primećujem da nekako nestabilno radi na leru, puca i smrdi na benzin. Kad dam gas nekako se ubaci u ritam, i dalje po nekad štucne... U vožnji sam primetio da mi malo slabije vuče, mada ovo treba uzeti sa rezervom - možda sam ja samo bio oprezniji. Jel ovo do štelovanja karburatora? Kako su mogli da se rašteluju od sedenja u mestu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan sipaj gorivo i proveri svećice? imaš loše sagorevanje. verovatno ćeš morati da šteluješ karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 31, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan promeni svecice,izdreniraj karbove,to jest ispusti talog, mozda ce sve biti kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan zar je moglo da se nataloži u karbovima tolko mulja za 6 dana stajanja?! Obično ih ispuštam kad počinjem sezonu posle 6 meseci... Dajte neki predlog gde da naštelujem karbove, ako bude potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bokilica! on je tata za karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan evo i epiloga. Sidjem ja juče posle posla da oživim mašinu. Gledam gde se ispuštaju karbovi, nisam skonto iz prve pa reko ajde da ga odvučem da mu sipam sveže gorivo pošto mi je pumpa na 100m od gajbe, pa da krenem odatle. Krenem ja onako kilavo da se vučem do pumpe, kad negde na drugom ćošku krene nešto da kašlje, štuca, iiiii odjednom proradi kako treba Ja sam odma pomislio na talog u karburatorima, ali mogu da verujem da to može da pravi problem posle 6 dana. Moj prošli X-road je palio ko mina, ispušto sam mu karbove samo kad stoji mesecima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Opet je jutros kašljao, al se u vožnji popravio posle par stotina metara... ne gine mu štelanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sam otero Suzanu kod Bokilića. Ispostavilo se da nije baš da mu fali samo štelanje već i kompletno pranje karbova. Dr. Bokilić ih je rasturio, istreso drvlje i kamenje iz njih, fino opro, sredio, sklopio, vratio. Usput smo zamenili i ulje, filtere, svećice. Motor je prodisao. Sad mnogo stabilnije radi, pogotovo na malim obrtajima i kad naglo potegnem gas. Potrošnja bi takođe trebalo da se smanjila, ali za sad nisam prešao dovoljno km da mogu da tvrdim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubode taj Bokilic po neki karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad ga opet nisam palio nedelju dana samo što je sad, posle intervencije kod čika Bokilića, upalio na prvo verglanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Novembar 29, 2012 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A kako gasi posle Bolkica, je isto ili bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...