motor_che 417 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan troši, ne troši, ne troši na kvadrat, plin, ćapio sam sinoć kevi sa šporeta plin pa se sad vozikam po gradu, ili me ojadio pumpadžija ili mi motor troši 9,7l na 58km i tako te teme... od sad možemo ovde o tome do mile volje (bez 50 strana je glupo da otvaram temu)... :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha Bravo, pozdravljam otvaranje ove teme! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala mudra tema....ja već dugo merkam moju potrošnju al me j.... 5 decimala ...ako je zaokružim neće mi se poklapapati svaki 78 rezervoar sa podacima iz tabele sa plaćanjima ... Mudri motor-che šta da radim ? Sve se svodi na sledeće..Kad vozim ko dojčica on troši umereno....Kad ga malo više odvrćem on podivlja....Lepo je kad mi troši manje od 4 na otvorenom ali to znači ne nagla ubrzanja i ne preko 80-90... Ali sebe sve češće uhvatim kako se teram da po povratku sa posla idem autoputem i da ga odvrnem na 120 preko Gazele čisto da me malo vetar produva....Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan .Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... hahaha Ista racunica kao moja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy, plus k'o kuća za zadnju rečen'cu... Ja sam ovo ljeto smrš'o 9 kila... pa vi sada izračunajte koliko sam se navozao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan .Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... hahaha Ista racunica kao moja! A pazi sad ovo!!! Koliko li bi se ja tek navozao da nisam jeo!!! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahahahah :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 30, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vas malo zezam.... Ja kad ga zavrcem, on pocne da srce gorivo k`o luuuuud i ne trosi 2,5 vec tuce citave 3 litre! :moto3: p.s. Al` jesu vam udobne te fotelje - to priznajem! A, najdelotvornija dijeta, dokazano - kupis motor i cao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jul 31, 2012 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam prestao da pusim...da bi kupio motor (skupe cigare po Jevropi)...a sad razmisljam da obrnem i da se otrujem lepo k'o covek za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 31, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadalina vozi usisivač.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan .Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... hahaha Ista racunica kao moja! A pazi sad ovo!!! Koliko li bi se ja tek navozao da nisam jeo!!!:lol: Prevrnuo sam se sa stolice! KRALJU!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan .Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... hahaha Ista racunica kao moja! A pazi sad ovo!!! Koliko li bi se ja tek navozao da nisam jeo!!!:lol: Prevrnuo sam se sa stolice! KRALJU!!! :lol: brate moj ti si kralj suze su mi pošle na oči kada sam pročitao post :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se upišem u temu obzirom da ne prodajem motor, neću ništa da ulickavam od podataka - strogo lično iskustvo... Atlantic je kod mene, sad će tri pune godine (22. avgusta). Pređoh sa njim do sad nešto preko 34 K (trenutno na satu nešto preko 56 K). Najmanja potrošnja što sam ostvario sa njim je bila 3,75 (put kod mate u Mladenovac) i 3,88 (MAXI vožnja na Drinu). Najveću potrošnju sam zabeležio sa montiranim J Costa varijatorom - 6,15. Kad se završila epizoda sa J Costom, montirao sam standardni varijator ali sa 8 rolnica. Sa njim potrošnja mi se kreće od 4 litre (put na more sa sve bočnim koferima, suvozač i natovaren do nepunih 5 litara pri vožnji na manjim temperaturama (ispod 10 st.celzijusa) Neki redovan raspon je od 4,2 do 4,7 litara. Povećanje potrošnje zbog bočnih kofera primećujem samo pri vožnji preko 100 kmh i ona iznosi od 0,3 do 0,5 litara... Uglavnom putujem sa suvozačom. Ove podatke što sam naveo podrazumevam za normalnu vožnju u saobraćaju. Nisam neki divljak ali ne vozim ni kao baba (pitati Alexu kad smo išli u Adu). Dakle ne merim potrošnju tako što maksimalno štedim motor pa posle uživam lažući i sebe i druge. Gde može vozim i 150, volim da zalegnem u krivini, krećem uglavnom pun gas... Eto ovo je moj literarni rad na temu potrošnje goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo je skroz bzv.... ima milion razloga zasto je motor ,tj skuter zovite ga kako hocete ne isplativa stvar i kosi se sa svim nekim normalnim stvarima za doba u kome zivimo i za situaciju u kojoj se nalazimo ALI svi mi koji smo ovde OBOZAVAMO motore i nema potrebe da gledamo dal trosi i koliko trosi ,po meni je mnogo bitnije koliko nekom motor pojede para a jos bitnije zivaca za neka vanredna odzavanja i tako ..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo cobe - potrošnja goriva je samo jedan od troškova. Tu su i drugi novčani troškovi amortizacije, a zatim je tu i utrošak živaca, vremena, zdravlja (da, na nekim dvotočkašima se zdravlje brže troši) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 31, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što bi moj kum rekao "Eh da su sve one pare koje dadoh na popravke izašle kroz auspuh, al' bi bio srećan" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ova prepucavanja oko potrosnje dozivljavam kao zajebanciju medjusobnu. A sto se tice Alexanta i voznje..definitivno ne vozi kao baba, trebalo mi je vremena da ga stignem na pravcu do Ade, vozi covek ko Jos mu tada nije radio cajger, a kod mene samo raste 120 - 130 - 140km/h..vise nisam smeo da gledam, pa ne znam jel islo preko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj cepam stalno i trosi mi 6,5 po gradu, ali posto to sve ide na "sluzbenu" odo ja u kafanu da stizem lagano bigija (mozda i to prodje na sluzbenu, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gde da trosim tolike pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 31, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vas malo zezam.... Ja kad ga zavrcem, on pocne da srce gorivo k`o luuuuud i ne trosi 2,5 vec tuce citave 3 litre! :moto3: p.s. Al` jesu vam udobne te fotelje - to priznajem! A, najdelotvornija dijeta, dokazano - kupis motor i cao! Ti i kad ga zavrćeš, on opet ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan .Shvatio sam da ako manje jedem više goriva mogu da kupim... hahaha Ista racunica kao moja! A pazi sad ovo!!! Koliko li bi se ja tek navozao da nisam jeo!!!:lol: Prevrnuo sam se sa stolice! KRALJU!!! :lol: brate moj ti si kralj suze su mi pošle na oči kada sam pročitao post :lol: Pa da!!! Em bi bio laksi pa bi manje trosio a i ostaklo bi vise para kad ne bi jeo!!! a ovako uvek imam suvozaca od minimum 50 kg!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 31, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Rajderu, care!!!! Andreja, na sitne provokacije ne padam vec od 6. razreda osnovne skole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo od Tivta, preko Nikšića, Plužina, Trse i Durmitora, Žabljaka, Pljevalja, Jabuke, Zlatara, Zlatibora, Kremne, Tare, Bajine bašte, Rogačice, Debelog brda, Valjeva do Beograda, sa ne zna se koliko stajanja zbog odmora i fotografisanja, sa mojih 86 kila, prepunim koferom od 46 litara, prepunim prostorom ispod sedišta i dva ranca, malac trošio oko 3,3 litre. Potrošio oko 22 litre tj oko 3300 dinara. PS najviše je potrošio od Rogačice preko Debelog brda. Bio sam pun pasulja (sa mušicama) koji sam jeo Kod Tome i put je sačuvaj me Bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Moja kraljica potrosi sve sto sipam. Iskreno, nemam pojma koliko je to na 100km posto uvek predjem vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 27, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmerio potrosnju na otvorenom. Uz brzinu od nekih 80-90. Posle predjenih 215 km u rezervoar stalo 7.31 L beznina. Sto mu dodje 3,4 L na 100 km. U gradu sa dvoje potrosnja iznosi 4,1 L na 100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...